לכל מי שאכפת לו

youvall

New member
לכל מי שאכפת לו

ביום חמישי, בשעה 18:00 תעירך משמרת מחאה ראשונה מול משרד הביטחון בת"א(הקרייה) תחת הכותרת: "כן להתנתקות-לא לסרבות" כולם מוזמנים!

EverMan

New member
איך אני אוהב לשמוע את הימנים

משתמשים בטיעוני הימין בצביעות :)

ש

שלמה איזקסון

Guest
יובל שתי עצות לי אליכם בקשר להפגנה

1) זו לא משמרת מחאה. משרד הביטחון וראש הממשלה הם תומכים נלהבים של תוכנית ההתנתקות (של עצמם מן הסתם?!). ככה שאם כבר זו משמרת תמיכה או חיזוק כנד ההפגנות ההמוניותש ל המתנחלים. 2) הגיע הזמן שהשמאל הציוני יעלה לירושלים להביע תמיכה בתוכנית ההתנתקות והתנגדות להסתה וההפחדה של הנהגת יש"ע. מול הפגנות ענק של המתנחלים בימים האחרונים לא שומעים את קולו של השמאל הצלינוי ברחובות. לא מספיק לעשות מחשמרות של אנשים בודדים מנוער עבודה(למרות שגם זה במורך). צריל לפעול עם ארגונים נוספים כדוגמת המשמרת הצעירה, מפלגת העבודה עצמה ובוגריה, הקיבוצים,המושבים, עם אחד, מימ"ד,הנוער העובד והלומד והשומר הצעיר. ביחד תרימו הפגנה גדולה וקולנית של אלפי אנשים בעד ההתנתקות, נגד ההסתה ונגד האיומים של קיצוני הימין!

youvall

New member
2)

זה משהו שצריך לעשות כל מטה הרוב ולא רק מפלגת העבודה, כיוון שמפלגת העבודה לא יכולה עדיין, ואני מדגיש-עדיין, להביא עשות אלפי אנשים לירושלים להפגנת נגד מול המתנחלים... גם צריך לחשוב על תיזמון טוב ועל הכנה טובה! חוצמזה, יכול להיות שהולכים עוד מעט לבחירות-ואז נוכל להציג את עצמנו כמפלגה היחידה שבאמת הולכת עם ההתנתקות, לעומת הליכוד שיש בו אנשים כמו עוזי לנדאו או שינוי שפורשים והולכים דה-פרטו נגד ההתנתקות בגלל שהחרדים נמצאים בממשלה!

Lord Buksht

New member
../images/Emo45.gif

כולם מוזמנים להראות שנשארו עוד כמה שפויים במדינה הזאת...

ש

שלמה איזקסון

Guest
אגב ידיעה ראשונה שלי שהתפרסמה:)

חבר'ה ידיעה ראשונה שלי שהתפרסמה באתר האינטרנט של יחל האוויר(בגיליון האחרון של הביטאון עוד לא הייתה כתבה שלי)

למעלה