לכל מי שאוהב אותי!!

בדויה

New member
לכל מי שאוהב אותי!!

היי נשמות, אני בדרך למיטה ופתאום נזכרתי שאני לא אהיה פה יומיים ואתם לא תהיו ביום חמישי אבל את הנושא הזה נשמור להודעה הבאה כדי שאכנס לרשימה ומהרררר.... חחח אז תקשיבו , זה הולך ככה : מחר אני כל היום בבדיקות כן כן למי שלא יודע מצבי הבריאותי לא כ``כ טוב.... אז אני הולכת להראות מחר כמו איזה נרקומנית עם כל הדקירות אבל לא משנה אם חייבים אז עושים.... אני גיבורה!! [לפחות נראה לי שאני..] זהו זה מה שקורה מחר. ביום רביע חברה טובה שלי מתחתנת אז אני מלווה אותה ביומה האחרון כרווקה! נכון שאני ממי? חחח היא הולכת ללמד אותי איזה טעות נוראה זאת להתחתן... אתם רק מתארים לעצמכם איזה לחץ אני הולכת לחוות? אויש רק המחשבה... בקיצור זה ביום אך בלילה ה ח ת ו נ ה .....נו טוב אני אמסור לה מזל``ט ! אז שיהיה לכם צ`יטוט מהנה בלעדי... אני בטוחה שיהיה [הההה] אה ו אני לא מבינה למה עשו עליי חרם היום פשוט התעלמו מעצם העובדה שאני הולכת???? ממש נעלבתי אבל אני סולחת כי אני כזאתי.... אז ביי הבדויתית שמתה עליכם הכי בעולם... אם היה אפשר לבבות פה אז הייתי מציפה...

moran-b

New member
בדוייה

מי לא אמר שלום??? ומה יש לבריאותך???? את חולה או משהו....? וואי... אני לא יודעת כלום! טוב מהר לעדכן אותי.. ממי תרגישי טוב ואני מקווה שתהיי אמיצה מחר בבדיקות.. מתה עלייך!

למעלה