לכל מישהו!!!

לכל מישהו!!!

שלום!!!! אני כמו שרובכם מכירים ניר ממועדון הסקווש בראשון ויש לי שאלה מאוד מאוד חשובה מבחינתי.... אני מתאמן בין 2-4 שעות ביום (חשוב לציין כי כמעט כל יום אני בסקווש) ואני מרגיש כאבים בחיבור של היד עם הזרוע. הכאבים באים לאחר משחק הוא לפניו ובמהלך המשחק רק כשאני עושה תנועה חדה כואב לי. רציתי להתייעץ אתכם לפני שאני הולך לרופא. אז אם אפשר לענות לי בימים הקרובים אני אשמח מאוד.... (אני בן 13 וחצי) בתודה, ניר שחקן הסקווש

oferbar

New member
כאבים

קורה להרבה שחקנים גם לי היו כאבים בזרוע וקניתי תחבושת אלסטית מיוחדת עבור tennis elbow בבית מרקחת. זה עוזר קצת. יש גם כל מיני ג'לים שעוזרים להעביר את הכאבים. אבל בכל מקרה, רצוי ללכת להתייעצות אצל הרופא, ורצוי אולי רופא ספורט שמכיר תופעות כאלו יותר טוב. בהצלחה ורפואה שלמה!

oferbar

New member
אליפות ראשון?

לא ראינו פרטים...

לעופר!

תכנס עד יום חמישי לסקווש... בסוף מגרש 2 יש לוח מודעות חדש ורשום שם את פרטי התחרות. אני ממליץ לך להביא עט מראש כדי להצטרף לרשימה!!!

oferbar

New member
זו כנראה אליפות סודית

אליפות ראשון הפתוחה אמורה להתקיים בפברואר 2004, אז זה כנראה משהו פנימי של המועדון. אנסה להתקשר היום ולברר פרטים תודה על הטיפ!

לעופר!

זה לא "אליפות סודית".... אלא אליפות פנימית. מכוון שאני יודע שאתה משחק בראשון וראיתי שלא נרשמת אז הצאתי לך להירשם כי ככל שהיו יותר שחקנים בתחרות יהיה יותר מותח!!! מקווה לראותך, ניר

למעלה