א-ר, איני מומחה למחשבים, ובכל זאת. תכנה קטנה אמרת ? כנס נא ל- http://kickme.to/fosi וחפש תכנה בשם AtGuard. משמצאת, לחץ על Visit והמתן מספר שניות. התכנה אמורה ``לרדת`` למחשבך. התקן אותה, ואני משוכנע שיהא בידה לסייע לך. אזהרה: האתר ``לא צנוע``, ומכיל תכנים אירוטיים. אני מתנצל מראש, אולם כל התכנות הללו, אם ברצונך להשיגן חינם (התכנה עולה במקור $40), עליך לבקר באתרים מסוג זה. מהיכרות עמך בפורום, איני סבור שתהא לך בעיה עם האתרלכל מומחי המחשבים פה מישהו אולי יכול להפנות אותי לאיזה תוכנה קטנה שמונעת מכל פרסומות הפלאש שקופצות לי פה ובמרקר מול העניים כל הזמן להעלם כלא היו ? תודה מראש.
אני חושב שא-ר מתכוון למשהו אחר פרסומות הפלאש שמופיעות באתר תפוז ובדה-מארקר, הינם חלק אינטגרלי מהאתר. אלו הדור החדש של הפרסומות, שנועדו לתפוס את עין הגולש. כיוון שהם חלק מהאתר (ולא נפתחים כלינק חדש), בלתי ניתן למנוע/לסגור אותם.א-ר, איני מומחה למחשבים, ובכל זאת. תכנה קטנה אמרת ? כנס נא ל- http://kickme.to/fosi וחפש תכנה בשם AtGuard. משמצאת, לחץ על Visit והמתן מספר שניות. התכנה אמורה ``לרדת`` למחשבך. התקן אותה, ואני משוכנע שיהא בידה לסייע לך. אזהרה: האתר ``לא צנוע``, ומכיל תכנים אירוטיים. אני מתנצל מראש, אולם כל התכנות הללו, אם ברצונך להשיגן חינם (התכנה עולה במקור $40), עליך לבקר באתרים מסוג זה. מהיכרות עמך בפורום, איני סבור שתהא לך בעיה עם האתר. עם זאת, ייתכן ולאחרים כן, ויש לכבד זאת. בהצלחה !
תאלס ידידי, ייתכן והצדק עמך. התכנה AtGuard מונעת מסרטוני פלאש ובאנרים מרצדים מלהופיע. אם באתר X במקום Y אמור היה להופיע באנר (סרטון פרסומת), התכנה תמנע ממך לראותו. כל שתראה הוא מלבן לבן כגודל הבאנר שאמור היה להופיע. אישית, אני משתמש ב- Norton Internet Security, אולם היות וא-ר ביקש תכנה קטנה, זו שצויינה הינה הטובה ביותר, למיטב ידיעתי.אני חושב שא-ר מתכוון למשהו אחר פרסומות הפלאש שמופיעות באתר תפוז ובדה-מארקר, הינם חלק אינטגרלי מהאתר. אלו הדור החדש של הפרסומות, שנועדו לתפוס את עין הגולש. כיוון שהם חלק מהאתר (ולא נפתחים כלינק חדש), בלתי ניתן למנוע/לסגור אותם.
נורטון אינטרנט סקיוריטי 3.0לכל מומחי המחשבים פה מישהו אולי יכול להפנות אותי לאיזה תוכנה קטנה שמונעת מכל פרסומות הפלאש שקופצות לי פה ובמרקר מול העניים כל הזמן להעלם כלא היו ? תודה מראש.
תודות ושלומות א.ב ידידי הותיק כשאתה אומר תודה למה אתה מתכוון... בכל מקרה תודה רבה על העזרה היום. בעזרתך אולי אהיה פחות רעב בעתיד...תודה לכולם
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.