לכל מהרוקאים, חמין וחיטה...

לכל מהרוקאים, חמין וחיטה...

הי לכולם. רציתי לבקש את עזרתכם... קניתי קצת חיטה יבשה, ורציתי להכין ממנה את החיטה שהמרוקאים מכינים בד"כ עם החמין. יש לציין שאני לא מכינה חמין ואין לי פלטה וכו'. תודה מראש

מאפית

New member
חיטה מרוקאית....

האם ההכנה למחר ? יש אפשרות בתנור או כל הלילה על להבה נמוכה 1 בצל גדול קצוץ 4 כפות שמן 1/2 1 כוסות חיטה לטגן יחד להוסיף מים 1 כף מרק עוף 1 כף פפריקה מלח פלפל לבן להרתיח, ולאחר מכן על להבה נמוכה כל הלילה

זה לא מסוכן?

אין לי אפשרות להדליק את התנור כל הלילה, כי הוא עובד על timer. על להבה נמוכה כל הלילה, נשמע לי מאוד מסוכן... אין אפשרות אחרת? אי-אפשר לעשות לזה בישול מהיר? (מה הבעיה עם זה? זה לא מתרכך? אולי אפשר להשרות כל הלילה?!

תבשיל חיטה

של מסעדת בר בהר כפי שהיה בתוכנית של קושניר מתכון: תבשיל חיטה חורפי רכיבים: 3 כוסות חיטה 6 כוסות מים כוס שמן 4 בטטות בינוניות ראש שום מפורק ( לא מקולף) כף וחצי דבש כף וחצי פפריקה אדומה מלח, פלפל שחור אופן הכנה: קולפים את הבטטות וחותכים לקוביות גסות. שמים את כל המצרכים בסיר אחר, מערבבים ומניחים על הפלטה מהלילה עד הבוקר. התבשיל מעט מתקתק ומומלץ מאוד ע"י מרצ'י. הערות: תבשיל מיוחד המוגש בימי שבת במסעדה- בית הקפה "בר בהר", מתכנית הספיישל "הכי הכי" מקור המתכון: מדריך קושניר לחופשה בישראל הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2

מחפשת: חיטה - לא כל הלילה...

אין לי אפשרות לבשל כל הלילה, איך ניתן לעשות חיטה בצורה אחרת??? please!

eingedi

New member
חיטה מבושלת כמו חמין ../images/Emo187.gif

משרים את החיטה שעה קלה שוטפים ומסננים. בסיר כבד מטגנים במעט שמן זית בצל. מוסיפים שיני שום שלמות ומתבלים בפלפל שחור. מוסיפים את החיטה לטיגון קל של דקה. מוסיפים מים רותחים ומבשלים על חום גבוה שעה מתבלים במעט חוויא'ז ומעט אבקת מרק עוף . מוסיפים נוזלים אם צריך מים רותחים בלבד. ממשיכים לבשל עוד שעה וחצי מתבלים במלח לפי הצורך. אפשר לקרר, ומחר רק לחמם. אבל לשים לב על חום נמוך ובעירבוב שלא ישרף בתחתית. בהצלחה קובי

eingedi

New member
שעתיים וחצי לא פחות ../images/Emo187.gif

שימי לב שעה על רתיחה ואז עוד שעה וחצי חום נמוך. בהצלחה קובי

למעלה