לכל מביני הפיג'מות

Juvlek

New member
לכל מביני הפיג'מות

יש לי כמה שאלות שפשוט אין לי זמן למצוא להן תשובות בעצמי... אז אם מישהו יודע, בבקשה להציל! 1) באיזו עונה עברו הפיג'מות לגור בתל אביב? 2) מה היה התפקיד של אלונה טל בסדרה? היא היתה חלק מהלהקה? 3) מה עם ימית? היא חלק מהלהקה? 4) איזה שינויים עברו הפיג'מות במהלך ארבע העונות? המון תודה למי שמצליח לענות לי...

תשובות../images/Emo205.gif

1) באיזו עונה עברו הפיג'מות לגור בתל אביב? בעונה הראשונה 2) מה היה התפקיד של אלונה טל בסדרה? היא היתה חלק מהלהקה? בהתחלה לא, אבל אז היא התקבלה 3) מה עם ימית? היא חלק מהלהקה? בעונה הרביעית כן.. אבל לא מהפרק הראשון 4) איזה שינויים עברו הפיג'מות במהלך ארבע העונות? המון.. ימית הצטרפה, יש המון צופים בוי או די, התפאורה הוחלפה ועוד...

Juvlek

New member
תודה!

אלונה היתה סולנית? מה ימית עושה? סתם מנגנת ברעשנים שלה?.. ועוד שאלה: כמה שנים הפיג'מות כבר משודרת בארץ?

תשובות../images/Emo205.gif

אלונה הזמרת ליווי, היא לא רצתה אבל הבנים השוו אותה לזמרת ליווי... ימית כמו אלונה... תוף מרים.. היא לא עושה סולו כי היא שרה איום... הפיג'מות משודרים מ2003

slee4

New member
תשובות

1.הפיג'מות עברו לגור בת"א בפרק הראשון של העונה הראשונה 2.כן ,אלונה הייתה הזמרת ליווי של הלהקה 3.כן,עכשיו ימית היא חלק מהלהקה 4.יש כל כך הרבה,אז אם תוכל לשאול ביותר ספציפיות על פרקים או דמויות אוכל לענות לך

Juvlek

New member
הממ

אם תוכל לתת לי כמה דוגמאות לשינויים משמעותיים זה יהיה מצויין... נגיד, מה השתנה אצל הדמויות הראשיות? הם התקדמו במשהו עם הלהקה?

לא../images/Emo3.gif../images/Emo132.gif../images/Emo163.gif

חח הם לא התקדמו עם הלהקה, והדמויות ממש לא השתנו.. קובי נשאר קובי אילן זה אילן עודד זה טמבל
וימית..סתם חיקוי של אלונה

Brombit

New member
ובכלל אין לה אג'נדה משלה!

סתם קשקוש בלי קשר... כי אין לי מה לכתוב

slee4

New member
תשובה

עונה ראשונה:אלונה נהיית זמרת ליווי רק מהפרק השני,ברכה השתתפה ביותר פרקים וגם מר לטין,נתן לא השתתף,יוני בלוך שר את הפתיח,ועוד כל מיני דברים... עונה שנייה:הדמות של נתן נכנסת ל3 פרקים, הדמות של אדי נכנסת לפרק אחד,לא ממש השתנה משהו מהעונה הראשונה... עונה שלישית: אילן גידל תלתלים,אלונה נעלמת לכמה פרקים אבל חוזרת... עונה רביעית:החליפו סט,נתן בתפקיד קבוע,ימית מצטרפת,אדי משחק יותר,רוני גדלה ועושה נזם,אלונה משתתפת בתפקידי אורח מידי פעם,קובי מקריח,שחקנים אורחים יותר מוכרים... יש כל כך הרבה,אבל אם תצטרך עוד משהו אני פה (כמו כולם)או במסר

למעלה