לכל מאן דהוא

• פותח הנושא dify
  • פורסם בתאריך
כי מותר גם לך לפתוח נושאי שיחה אחרים

כי דיפי לא צריכה להיות הגננת של הפורום. וכאן אני מפסיקה, כי ממילא דיפי ביקשה לא להגיב. מי שיש לה טענות נוספות יכולה לפנות אלי במסר אישי.

רעיונות נהדרים

נשמע שאת אכן בחורה רצינית כמו שאת מעידה על עצמך. יש לי רעיון משלי בשבילך- פני להנהלת הפורומים כאן בתפוז בבקשה לנהל פורום, כך תוכלי ליישם את הרעיונות שלך. אני בטוחה שתעשי זאת לעילא ולעילא. בהצלחה

זהבי

אין לי ספק שאת "סו לאבלי" - יסלח לי השם אם אני טועה.. ותתפלאי - הנה - כן נקבל את זה ממך באהבה, הכוונה היתה טובה, הדרך היתה מזעזעת!! אפשר היה לעשות את זה אחרת! אבל היה מה שהיה - תחזרי לניק הקבוע שלך ובואו נתחיל מחדש! את החלקה הזאת בשדה אנחנו לא מפנות!

בגיל 30+ עדין לסביות רבות חיות תחת דיכוי

אכן חסר ניהול לפורום הזה. כתבתי את דעתי בנושא מספר פעמים, ואני מבינה שהוא שנוי במחלוקת (למרות שלא ברור מי החולקות חוץ מדיפי ומספר מצומצם של נשים סביבה, מעולם לא נעשה ברור בעיניין.), אך לדעתי זה מאוד חשוב. בגיל 30+ לסביות רבות חיות בארון בכל מיני נסיבות חיים. נשים אילו מגששות את צעדיהן לעולם הגאווה דרך הרשת, ובאופן טיבעי מגיעות לפורום זה. הן מבקשות לפגוש נשים כמותן, אך גם נשים שכבר "בחוץ" שיכולות לתמוך ולהוות דוגמא ומודל. לקרוא לפורום "לסביות 30+" ואז בכללי הפורום לומר לאותן נשים, שהן לא שייכות לכאן, זה פוגע. פוגע בכולן, כי ללסביות שבארון יש הרבה במשותף עם הלסביות שאינן בארון. כולנו סובלות מדיכוי! ויכול להיות שכולנו היינו מרויחות מדיונים שהן מעלות. לפעמים הם מתאימים לפורום התלבטות ומיניות, אך הרבה פעמים הם מתאימים לכאן, בעיני. ללסביות בנות 30+, אין באמת אלטרנטיבה בפורומים של תפוז. הייתי רוצה לראות בפורום הזה מקום פתוח ומקבל. לא מקום שמסנן משתתפות שיש להן הרבה מה לתרום. אני לסבית ואני בארון. את לסבית ואת שמנה. וזה סבבה. .אבל שתנו נשים, לסביות ובנות 30+, ולכן אפשר למצוא מקום לדברים שמעסיקים אותך, כמו גם לדברים שמעסיקים אותי וגם כמובן לדברים שמעסיקים את שתינו. כולי תיקוה שתימצא לפורום הזה מנהלת, שגם תעשה את העבודה וגם תגבש מדיניות שנותנת פיתרון לקהל רחב יותר.

עונה

הנהלת הפורומים טוענת שאין צורך במנהל שותף בפורום הזה.. בדקתי את הנושא.

מסכימה

ושוב חוזרת - את מדברת על נשים ש"לקחו על עצמם את נטייתן והחליטו ללכת עד הסוף" אז אם הן כבר החליטו שהן לסביות, מדוע שלא ישתייכו לפורום הזה?..

פאמקי

New member
עצוב...

עצוב שאנו יורדות לרמה כזאת. עצוב שאחת מנסה להרגיע ואחרת להתסיס. עצוב שכך נוהגות נשים! עצוב שיש שלא יודעות לעצור!

כן.. עצוב..

הבדידות עוד תהרוג אותך... תתעודדי, ברוב בטח תשודר עוד תוכנית שתוכלי לכתוב עליה בעוד שאני אסתובב בצורתי הלא מחמיאה - בכל שעות היום - בפורום הזה! לאבלי יום!

פאמקי

New member
לצערי, גם כוונתי היא לא בדיוק כפי שכתבת...

אני באמת מציעה, נשים יקרות, שכל אחת מאיתנו, באשר היא, תבדוק איך היא "תורמת" להעמקת התהום המזוויעה הזו. ואני מדברת על עצב אמיתי, כזה שמעיק, פורום שהיה מקום מכיל ומאפשר, מעין מקום מפלט מהחוץ הפחות מקבל, הפך להיות עוקצני, מלחמתי- אישי, תככני, פוגעני... וכל זה בגלל כמה הודעות "בוקר טוב" מיותרות... וסליחה אך מסרבת להסכים כי לסביות הן משהו ממה שכתבת. יש אנשים ונשים שיכולות/ים להיות הרבה דברים נוראיים, אך אין קשר לכך שהן לסביות, סטרייטיות, אתיופיות, אשכנזיות, מזרחיות.... לפעמים... אנו עושות בדיוק את מה שעושים לנו! עצוב- כבר אמרתי?!

dify

New member
אולי די?!

יש בעיה בניהול לדעתך? היית פה עד עכשיו כדי לשנות במשהו את התמונה? את חושבת שהפורום מהווה דוגמא לנשים במקום שונה ובגיל שונה ולכן צריך לפתוח אותו לכולן? איזה יופי! אז תכתבי בפורום לסביות-גאווה נשית, זו בדיוק הגדרת הפורום שם. הלוא את חושבת שאין קשר לגיל, אז למה שלא תכתבי שם, או שיש לך גם בעיה עם ההחלטות הניהוליות שם? הפורום נועד לתת מענה לנשים לסביות שחיות מחוץ לארון. כל מי שגילה סביב ה30+ ושרוצה לדבר על נשים, על נשיות, על יחסים עם נשים, על הלסביות שלה- מוזמנת. מי שרוצה לקבל השראה מהפורום הזה (למה?!) שתקרא אותו כסמויה אבל תכתוב במקומות אחרים. כמו שפורום קטנועים מיועד לרוכבי קטנועים ופורום שמנות ויפות הוא לא מקום לדיון על דיאטות (כן, תקראי את הערה הכתובה באדום גדול ובולט בכותרת הפורום) ככה צריך שיהיה בית גם ללסביות שלא רוצות לכתוב עם בנות ה20+ או על שאלות ההתלבטות בארון. לשם כך בורכנו פה בתפוז למגוון פוורמים שנותנים מענה גם לצרכים הללו: * לסביות- גאווה נשית * התלבטות ומיניות אם את מרגישה צורך לדבר על תכנים שאינן נוגעים בלסביות 30+ החיות מחוץ לארון- את יכולה למצוא מענה לצרכיך בפורומים הנ"ל. ואם לך לא נעים לכתוב שם בגלל שהנושאים שעולים שם אינם לרוחך, תחשבי מה את עושה בפורום הזה כשאת מרחיבה את נושאי הפורום לנושאים שאינם נוגעים בנושא שלשמו הוקם הפורום. ואם לא נוח לך עם האופי שבו מתנהלים הפורומים הנ"ל- את יכולה לתקוף את ההחלטות הניהוליות שם. סך הכל יש לך את הזכות להתלונן שם בדיוק כמו שאת מתלוננת פה.

זהבי

בכל פעם שאת מגיבה להודעה זה תמיד בצורה מגעילה ו"אינפנטילית" כלשונך! בהחלט ברור למה את לא רוצה שידעו את זהותך, אולי פשוט תניחי בצד את התחפושת הזאת, תני לזהבי לנוח! את עשית את שלך, וכבר הודנו לך על הכוונות הטובות! אפשר להתקדם הלאה בבקשה?

star2o

New member
ההתייחסות לגיל...

למה תמיד חייבים להזכיר את העניין של הגיל, החברה נוטה לייחס לגיל יותר משמעות ממה שהוא באמת! בואו תתעלמו מהגיל שלכן, ותחיו את החיים שלכן איך שבא לכן, אני אישית אף פעם למשל לא רציתי ללדת.....כי חשבתי שכל אחד יש את הזכות לחיות על פי דרכו.האומץ האמיתי הוא ללכת לפי נטיות הלב שלנו.. ולא לפי תכתיבי החברה!

שלום לך מרי

אם בהגדה שלך עם עצמך את לסבית - כאן מקומך, אם את בארון או לא, זה לא רלוונטי, המכנה המשותף שלך עם בנות הפורום הוא שכולנו לסביות, הנשים שהופנו לפורומים אחרים היו אלה שלא הגדירו עצמן לסביות ובאו להתלבט כאן מה הנטיה המינית שלהן. בעניין הניהול - אכן יש בעיה מאוד רצינית אך אין לי ספק שהעניין יוסדר בקרוב - נשמח אם תשארי!

גם אם זה היה נכון

פעולת האאוטינג שעשית כרגע היא מכוערת ואין לה מקום - לא רק כאן אלא בשום מקום ע"ג האינטרנט. את מוכיחה שוב ושוב את מה שאנחנו אומרות. רמתו של הפורום הזה היא מתחת לכל ביקורת.

helee

New member
את בכמה מילים

הרסת הכל , באתי בגישה חיובית, אז אני לא רצויה פה? אז סבבה יכולתן לומר שהפורום סגור ללסביות ששקועות עמוק בתחת של עצמן. ולא איכפת להן מאף אחד אחר , תנסי את להיזכר איך היה לך לצאת מהארון, תזכרי את בתקופה הקשה ותגידי לי כמה נחמד זה כשאין תמיכה. אם את פה את יכולה יפה מאד לרשום למי מיודע הפורום ואם נתקלת בבנות לא רציות כמוני יש אפשרות לנעוץ הודעה שיש פורמים אחרים ושפשוט חבל שאכתוב פה. את העלבת אותי, וחבל כי באמת שחשבתי שזה בית ללסביות, מסתבר שלפחות את לא סובלת אף אחת חוץ מאת עצמך אז כל הכבוד לך, תכתבי ותעשי חיים עם עצמך. עכשיו אני תוקפת , מקודם לא תקפתי.

למעלה