לכל מאן דבעי !!!!!!

patishon

New member
לכל מאן דבעי !!!!!!

בצער רב וביגון קודר אנו מודיעים על פטירתו של פנטיום 1 מחשבו של אגו טריפ אשר היה איתנו במשך שנים רבות לא נשכח כמובן את כל פועלו,את כל האימליים אשר שלח עבורנו, את הלילות אשר בילה איתנו בכל חדרי הצאטים, ואשר בזכותו זכינו להמון פעמים של דונגה ,דונגה, לא נשכח את כל הגלישות שלו באתרי סקס, הלוייתו תערך ביום ראשון.מסע ההלוייה יצא מחדר נשואים נשואות לחדר 90+ ת.נ.צ.ב.המחשבים. המשפחה המתאבלת

רקדן

New member
פרטים לגבי הלוויה

פטישון.... קראנו בכאב את מודעתך על פטירתו של מחשבו של אגו טריפ, דבר שהשאירנו כואבים ודואבים את מותו. אנו מאד חפצים להשתתף במסע הלוויה אך לא ציינת שעה מדוייקת כדי שנפנה את יומינו העמוס למען מטרה נעלה זו. לך אגו טריפ,,,, משתתפים בצערך ומקוים כי תתגבר על יגונך במהרה. מי כמונו יודע איזה כאב כרוך בכך שכן עברנו את זה פעמיים ועדיין לא שכחנו ולא נשכח!!! מי פ ע ת ורקדן.....

תגל

New member
וואו פטישון....

איזו הודעת תוכן מושקעת! אני בשוק.... משתתפת בצערך... מי ייתן ולא נדע צער יותר. אכתוב לך שיר הספד נחמד ללוויה. אוהבת... תג תגל! אגב, רקדן ויפעת - ד``ש

עקרב32

New member
תנחומיי

לאגו טריפ אני משתתף בצערךעקב פטירתו של פנטיום 1. אני מבין לליבך אני זוכר את ה-486 שלי ואת ימיו הנועזים. מי יתן ולא תדע עוד צער איתך לאורך הדרך עקרב32

הקצין

New member
משתתף בצערכם על פטירתו של המחשב , תנחומי - בירכותי לחדש .

למעלה