לכל מאן דבעי

א לטמ ן

New member
לכל מאן דבעי

לאחרונה יש כל מיני שרשורי קק"ל.
בכל שרשור אותו מזמור חוזר על עצמו. קק"ל פה קק"ל שם הענף מת בלה בלה בלה.
נעשה ככה,נעשה שם, נשים להם שקית קקי בוערת מול הדלת בלילה ונצלצל בפעמון, שלל הצעות מכל קצוות הקשת.
בתכלס מה יוצא? לא בנזין ולא סולר מקסימום חולר.

אז כמה דברים:

מבחינתי להיות רוכב לא קשור לשום ענף, כל עוד כיף לי אני ארכב גם אם אהיה היחידי שממשיך.
לגבי אותו ענף אם אתם מחכים שיגיע המשיח יבנה לכם מסלולים ויארגן תחרויות.....אז הייתה לו תאונה בדרך.
במהלך השנים האחרונות כספי צ'יפר את כולנו ובאמת ניהל אחלה אירועים שתרמו להתפתחות הסצנה, כרגע זה נגמר-תתמודדו.

מה לעשות?
אפשר להמשיך לחפור פה על קק"ל ואם הם כן טובים, לא טובים, בעדנו, נגדנו או שהם בכלל מטרנסילווניה ומה אנחנו עושים איתם.
bitching לא יוביל אותנו לשום מקום.

אפשר לצאת החוצה ולבנות מסלולים (קצת יותר מועיל). דרך אגב אם כל המגיבים ופותחי השרשורים באים ליום בנייה באתר ספציפי, יש מסלול באותו יום.
אפשר להקים ארגון/איגוד של רוכבים (שהשורה מעל עדיין מתקיימת) להסדיר בנייה ותחרויות מול רשויות ולהתקדם קדימה.

תכלס:

בשביל לבנות- צריך רק רצון (וזמן). מבטיח לכם שזה כיף כמו לרכב ומועיל באותה מידה.
בשביל הארגון/איגוד- צריך כמה מבוגרים אחראים שיש להם את הזמן והכישורים להרים ארגון/איגוד שכזה.

strength in numbers

Tal Hason

New member

סרוטי

New member
LIKE גדול!!

צאו לבנות
"חומה ומגדל"
על כל מסלול שהורסים, תבנו 10 חדשים

dan yotam

New member
***הוצאת לי את המילים מהפדלים...***

...אופס, מהפה.

1. אין כאן סיפור של מלחמת אור בחושך, כי אנחנו לא הטובים והם (מי זה הם בכלל?) לא הרעים בסיפור.
2. תחרויות הם ללא ספק החמצן של הספורט אך גם עם ריאה אחת אפשר להסתדר. יש /אין תחרויות - אני יוצא לרכב !
3. אני שייך למחבקי העצים ומתעב נדל"ן-כסף אך אין לי שום בעיה עם בניית שבילי רכיבה. הנזק הוא מזערי והרווח עצום.

עמותה היא הפתרון והוא יגיע, אין לי ספק אך בינתיים נצביע ברגלים - לרכב לרכב לרכב.

באהבה

דני

The Pinky P

New member
מי שמקטר ומתבכיין פה על קק''ל סתם משחק בקקה.

כל החוכמולוגים האלו שמתבכיינים,קקל אכלו לי קקל שתו לי קקל קקל קקל...

גיבורי פורום - אתם כל כך נגד קקל אז תפעלו מולם ולא דרך הפורום,מה זה הכותל המערבי בגרסה הורטואלית?

הרי אף אחד לא נלחם מולם,אף אחד לא מכיר פה את הנפשות הפועלות מצידם, אתם פונים אליהם בתור "קקל" "הם" כאילו זו איזו יישות לא מוגדרת...

קק''ל פועלים לקידום ספורט הרכיבה לא משנה איך תהפכו את זה ואם תחשבו על זה ממש טוב, ענף מסלולי השטח בירידה + שתי רמפות וחצי ברם בשם "dh" לא היה קיים אלמלא לא הייתה בארץ תרבות רכיבת שטח כללית ולקק''ל יש חלק גדול מאוד בזה.

עשור בפורום והקיטורים הם אותם קיטורים, הלייצנים הם אותם לייצנים והמצב רק מתדרדר.

יאללה נמאסתם,לכו לרכוב ולבנות.

סרוטי

New member
צודק.

אבל מה לעשות....
קל מאוד להשתמש במקלדת
חבל שהחפרנים לא יודעים גם לחפור בשטח......

ItamarLevy

New member
לא יודע מה איתכם

אני התחלתי להזיז עניינים. חדשות בקרוב.

למעלה