לכל יודעי הספויילרים

blackwolf

New member
ספוילרים לעונה חמישית

גלורי היא אלה ממימד אחר. האלים שם העיפו אותה למימד שלנו מסיבה שאני לא זוכרת והכניסו אותה לגוף של בן אדם. בשביל לחזור להיות אלה במלואה, היא צריכה לקחת את המפתח שפותח את הדלת בין המימדים ( זאת תהיה דאון ) וכך לחבר את כל המימדים ביחד. כשזה יקרה הגוף שלה כבר לא יגביל אותה. לא פירטתי כי כבר הספקתי לשכוח את רב הפרטים. הדבר שאני זוכרת הכי טוב זה איך גלורי מתה בסוף. קטע שמראה בברור שבסדרה הזאת יש כל כך הרבה יותר ממה שגלוי לעין.

sour girl

New member
התגעגעתי אליה....../images/Emo58.gif

היא אחד הרעים האהובים עלי...זה היה כל כך כיף לראות אותה ... אהבתי את הקטע שהיא מתחילה לדבר לעצמה ושזה חוזר על עצמו כמה פעמים..וכל הפיצול אישיות שלה והשיגעון... sour girl Glory: "It´s typical! The whole mortal meatsack comes complete with stink and bile sweat and protein. Yes, I said humans! Not now, Mommy´s talking! Wriggling, piling, prowling, crawling, clowning, cavorting, doing it over and over and over and over until someone´s gonna sit down on their tuffet and make this birthing stop!" **********************************************************************

blackwolf

New member
אכן, ספויילרים קטלניים לעונה חמישית

השגעון שלה מדהים. והיא גם מאוד יפה וחזקה. אני באמת לא ידעתי עד הסוף איך הם ינצחו אותה. והעובדה היא שהם לא ניצחו אותה , אלא את בן. גלורי היא אלה, וככזאת אי אפשר להשמיד אותה, רק את הצד האנושי שלה ניתן להשמיד.

Lizz

New member
תלונה ספוילרית

כולם דיברו על איך שבאפי ניצחה ושכחו שאם ג´יילס לא היה עושה מה שעשה, גלורי הייתה יכולה לחזור וכל מה שבאפי עשתה היה יורד לטמיון... הבחור לא זוכה למספיק הערכה.

sour girl

New member
אמממ...../images/Emo58.gif

הייתי אפילו אומרת שהיא הפסידה...ובעיקרון ג´ילס היה צריך לקבל את הקרדיט ובאפי די לקחה את זה ...טוב נו היא הצילה את העולם ..אבל ג´ילס ווידא שזה לא יקרה שוב....ובעיקרון הוא כן זוכה להערכה בתוכנית, אולי המעריצים לא רואים את זה באותה צורה.... **********************************************************************

Lizz

New member
שימו לב (ספוילר למיוזיקל)

שבתחילת השיר עם התיאוריות, בשורה הראשונה, ג´יילס אומר i´ve got a theory, that its a demon, a dancing demon ובכך בעצם פותר את העניין.

למעלה