לכל יודעי דבר!

ק ל י ד ן

New member
לכל יודעי דבר!

אני מחפש שמות של מבצעים שונים ל-stopatoma.אני מקווה שאייתתי נכון ובכל מקרה אני בטוח שיהיו כאלה שיבינו את רוחה.תודה מראש.

ל-ק ל י ד ן, ברוך הבא לפורומינו...

האם אתה מתכוון ל-sto patoma??? לפי ערך זה יש ים של מידע בגוגל...

GLGGM

New member
מבצעות של השיר STO PATOMA

מילים: LINA NIKOLAKOPOULOU לחן: STAMATIS KRAOUNAKIS ביצוע מקורי: TANIA TSANAKLIDOU ביצועים נוספים: ALKISTIS PTOTOPSALTI DIMITRA GALANI HARIS ALEXIOU והנה תירגומו של השיר: Πάτωμα Μουσική: Σταμάτης Κραουνάκης Στίχοι: Λίνα Νικολακοπούλου Κοντά στα κύματα θα χτίσω το παλάτι μου θα βάλω πόρτες μ’ αλυσίδες και παγώνια Και μες στη θάλασσα θα ρίξω το κρεβάτι μου γιατί κι οι έρωτες μου φάγανε τα χρόνια Να κοιμηθώ στο πάτωμα να κλείσω και τα μάτια γιατί υπάρχουν κι άτομα που γίνονται κομμάτια Ξυπνάω μεσάνυχτα κι ανοίγω το παράθυρο κι αυτό που κάνω ποιος σου το ‘πε αδυναμία που λογαριάζω το μηδέν μου με το άπειρο και βρίσκω ανάπηρο τον κόσμο στα σημεία ריצפה ליד הגלים אבנה את ארמוני יהיו בו דלתות עם שרשראות וטווסים ואל תוך הים אשליך את מיטתי כי גם אהבותיי בזבזו לי את החיים לישון ברצפה לעצום גם את עיניי כיוון שיש גם אנשים שמתנפצים לרסיסים אני מתעוררת בלילה ופותחת את החלון ומי אמר לך שזאת חולשה מה שאני עושה, שאני סופרת את אפס שהוא עצמי עם האין סוף (של היקום) ומוצאת את העולם נכה בנקודות (מטפורה מעולם האגרוף: ניצחון בנקודות)

תמנונה

New member
../images/Emo24.gifקלידן../images/Emo24.gifברוך הבא איזה,

איזה כיף לראותך כאן. חברים הגיע לכאן נכס.....אדם מקסים. נונה

ק ל י ד ן

New member
ועוד שאלה!../images/Emo24.gif

אני מחפש ב"AMAZON" באיזה דיסק ניתן למצוא את השיר ולא מוצא תשובה.באם יש לכם איזשהו מידע בנושא?

GLGGM

New member
אתה רחוק ממנו

כמו כדור הארץ משבתאי... הסתכל במסרים שלך

תמנונה

New member
קלידן יקירי אתה רואה../images/Emo168.gif../images/Emo168.gif

יש לך כאן עסק עם תותחים האמיתיים וזה רק חלקם. כח הנתינה שלהם בלתי נדלה, ואגב לא כולם יוונים אסלי....... תהנה כאן משרות חינם אין כסף....ועל זה נאמר "מי אמר שבחיים לא הכל זה הכסף......אבל בעצם מי צריך הכל....." תמנונה~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ק ל י ד ן

New member
תמנון יקירתי!../images/Emo24.gif

בימים אלה אני צריך להיות זהיר ומתחשב וזאת משום שאני חובב מושבע של ה-FADO הפורטוגזי ואילו כאן כך שמתי לב אתם עוסקים אך ורק ביוון.ברקע מתנגנים לי MARIZA ו- MARINELA בהרמוניה נפלאה של פורטוגזית ויוונית.מי צריך יותר?

orna44

New member
Fado

קלידן יקר, מזמן שאלתי את עצמי איך קוראים לזמרת ה- Fado העכשווית שאומרים עליה שהיא היורשת של אמליה? האם Mariza? אודה על תשובה.

ק ל י ד ן

New member
כן אורנה!

mariza זה השם.היא בעלת קול מדהים וטכניקה ווקאלית יוצאת דופן.

ל-ק ל י ד ן, לזה אתה מתכוון, תהנה..

תמנונה, מבטיחים ומקיימים, מוטו חדש לפורום, צריך לבקש מענת לאמץ אותו כפתיח לפורום יוונית זה...אחל יום שיהיה לך... STOU THOMA מילים: KOSTAS FERRIS לחן: STAVROS XARCHAKOS ELA APOPSE STOU THOMA NA SOU PAIXW BAGLAMA NA KATEVOUN I ANGELI NA CHOREPSOUN TSIFTETELI KI AN MERAKLOTHEIS POLI KAI S'ARESEI TO VIOLI ME VIOLI SANDOUROVIOLi THA CHOREPSOUN I DIAVOLI STOU THOMA TO MAGAZI THA TI VROUME OLI MAZI MA STO NOIMA YA NA BEIS THA SOU EXIYISEI O BABIS TOU GIORGAKI (YORGAKI) I DOXARIA THA SOU KOPSI I MILIA KI I MARIKA ME TO DEFI THA YELAY KAI THA SOU GNEFI

תמנונה

New member
../images/Emo45.gifאכן..הבטחות צריכים לקיים../images/Emo127.gif

קולהכבוד! ובשביל זה, באופן חגיגי, אני מזמינה אותך הערב לטברנה של אנג'לו אפשר להזמין חברים. שתיה על חשבון הבית.

ל-תמנונה, אני חסיד "בירה" אבל גם

אוזו יהיה בסדר, אעשה מאמץ להגיע לטברנה...

תמנונה

New member
אבגי, האמת גמני אוהבת ../images/Emo140.gif

לא בירה......בירות, ואמש במועדון של אנג'לו כשקולם של זמרי יוון, מתערבבים בצחוקים של החברים שתינו הכל. נונה

למעלה