לכל חולי המערכות

Alfa156 GTA

New member
לכל חולי המערכות

מערכות סטראו וכל הציוד הקשור במחירים לא מהעולם. מערכות,מגברים,רמקולים,קומפוננטים,סאבים,קבלים,קרוסים,MP3,וכו´. לא תתאכזבו. 064-635-707

Alfa156 GTA

New member
המספר של חבר שלי

זה שעוסק בזה, יש לו הכ-ל!!!! מחירים ממש ממש זולים, חצי מחנות.

גבר שווה בדיקה

לפי מה שהבנתי ממה שכתבת גם לך יש חתיכת מערכת באוטו מוכן לפרט? יש לך גם תמונה של האלפא?

genghis

New member
בדיוק

אתה הרי יודע שמערכות רכב הן תחום החביב מאד על "סוחרים" למינהם...

Alfa156 GTA

New member
חברה להרגע....

קודם כל זה ממש ממש לא מפוקפק!!!...יש דרכים להשיג ציוד לפני החנויות ובכך להוריד מחיר בשתי ידיים!!! יש אחריות. עכשיו ככה המערכת שלי: יש לי מכשיר Clarion 815MP שזה נגן MP3, שליטה הכי מתקדמת על הספקטרום. יש בדלתות מקדימה סט קומפוננט של Mb-Quart. יש בדלתות מאחורה סט קומפוננט של Lightning Audio. יש במגש אחורי 6X9 של Rockford Fosgate. יש סאב כפול בתיבה מזכוכית של LANZAR, תיבה אורגינלית. יש חיווט של 3 כבלי RCA, אחד זוג שזור כפול של Lightning Audio, ויש כבל אחד של Rockford Forsgate. יש במכסה מנוע ממסר, למבינים שביניכם זה הרבה יותר מומלץ מנתיך. עכשיו הגברה: החשמל שהולך מהמצבר (3 אינצ´ עובי) מחובר לPlus Distrubutor, שזה מפצל פלוסים. ישנו קבל עם תצוגה דיגיטלית שמחובר אליו במקביל. ההגברה של הקומפוננטים שייכת למגבר Lighning Audio 430.4, ההגברה של ה6x9 ושל הסאב שייכת למגבר Lanzar 1000w, כל הבאגז Custom Made, מעור באותו הצבע של הרכב, תמונה אני יצרף בהמשך השבוע. וכן כל זה כן חוקי.

B.M.F

New member
נראה לי שקנית את האוטו שלך ...

רק בתור תירוץ כדי שתוכל להתקין את כל הרכיבים הנ"ל.

Alfa156 GTA

New member
גבר מבחינת מחיר של כל זה...

המחיר לא רחוק משווי הרכב, באותו כסף כבר הייתי משפר ומשפצר את הצורה של האוטו אבל זה היה חשוב לי מאוד. נחסוך עוד קצת ואז זמן השיפורים. ושתבין כל זה ועדיין אין לי מגנזיום...פהפהה...מצחיק...

sronis

New member
פששש. התרשמתי ../images/Emo13.gif

אפשר לבוא לשמוע?
נשמע אחלה של דבר... אתה לא מפחד שיגנבו לך את זה? רוני

Alfa156 GTA

New member
כן ברור...

יום חמישי אני יגיע לרידינג. בקשר לגניבה ?? קודם כל כו אני כן מפחד, קצת קשה לישון כל לילה עם חתי עין פתוחה. אבל מצד שני, מה גנב שלא יודע איזה מערכת יש באותו יחפש באלפא ?? וכן בשכונה אני תמיד מנמיך עדיף שלא ידעו. אז מה ביום חמישי ? Alfa156 GTA, שישן עם חצי עין פתוחה.

Aדי

New member
מאיפו קנית את כל הרכיבים?

ומי הרכיב לך אותם? היתה לי בהונדה (שמכרתי) מערכת פצצה (35Kש"ח) 2 מגברים 2 סאבים 2 6X9 2 "6.5 קרוסאובר כולם של Rockford Fosgate אקולייזר 4 טויטרים ורדיוטייפ+צ´יינג´ר כולם של Pioneer premier, הבחור שקניתי ממנו את המערכת היה יבואן, חבר של דוד שלי ועכשיו הוא כבר לא מתעסק בדברים הללו.. ובקרוב אני אצטרך מערכת למכונית שאני קונה.. יש המלצות? הבחור שנתת את המספר שלו מתעסק עם כל המותגים האלו?

Aדי

New member
אם אתה שואל אותי אז....

יורם גאון בעיקר
. . . . . . . . . בד"כ מוסיקה מהעולם השלישי- בעיקר Anigma, Deep forest וכו´ מטליקה, נירוונה, Guns&Roses, וכמובן Prodigy כשאני שומע מוסיקה אז כל מי שברדיוס 500מטר שומע איתי..
לפעמים אני שומע קטעי האוס ו- Dream Music, ושירי MTV.

Aדי

New member
מה שכן, בחיים לא יכנס לי דיסק מזרחי

לצ´יינג´ר

עתיד18

New member
אני שומע בעיקר...

דיסקים שמכילים הקלטות של מנועים שונים
פורמלה 1 בוגאטי M3 פרארי למבורגיני ועוד... כמובן גם חיפושית

Alfa156 GTA

New member
ממש ממש מצחיק....

המוסיקה שאני שומע זה הכל כולל הכל רק לא ישראלי, ברור וברור שלא מזרחית, וכן הבן אדם שהבאתי את המספר שלו כן מתעסק עם כולם. Rockford.... עשה שבוע שעבר הרכבה שגולף 30K. תיהנו. כל מי שיבוא למפגש ישמע אותי מגיע מרחוק. Alfa156 GTA שמחכה לשפר את הרכב כדי לא להפעיל את המערכת.

למעלה