לכל חובבי - Bone Thugs ~N~ Harmony

kalipto

New member
לכל חובבי - Bone Thugs ~N~ Harmony

אני לא יודע כמה ממכם מתעניינים בהרכב הכי-הכי (זו דעתי האישית) החלטתי לחלוק את הידע הבסיסי שלי עם שאר חובבי העצמות. יש הרבה מה לקרוא - קצת חדשות והמון סקירות - לפני הביקורות אני משתתף בצערם של כל חובבי Bone Thugs לגבי החלטתם הסופית לסילוקו של Bizzy Bone מן ההרכב, לדעתי למרות הכל... ההרכב לא יהיה אותו הדבר מעכשיו... (למי שלא יודע לגבי מה שקרא עם Bizzy וההרכב.. אני לא אכנס לזה עכשיו זה סיפור בפני עצמו, וכרגע נתרכז בסקירה על אלבומים)...אז בואו נתחיל: קצת בקורת ודעה *אישית* על אלבומים שאני כבר האזנתי (ועדיין מאזין להם) אז ככה: (רוב החומר שעדיין לא יצא שמעתי מהאלבום Sampler של DJ-U-NEEK האלבום נקרא: Bone Thug Records Sampler – Hosterd By DJ-U-NEEK (האלבום אינו גרסה מופצת בחנויות הוא יצא לשדרני רדיו ברחבי אוהיו קלבלנד בתחילת יולי כדי לקבל ביקורת על האלבום וכמובן השגתי לי את ההעתק שלי מיד כדי לשמוע מה המפיק המהולל U-NEEK הולך להציג " בקרובים " של אלבומים מהלייבל החדש-דנדש של BONE שנקרא: Bone Thug Records הדבר הכי משעשע לשמוע זה את DJ-U-NEEK כל משפט אומר יאהההה !!! ו– ביייבייי !!! אם תספרו כמה פעמים הוא אומר את זה... תגיעו ל.. הרבה מאוד פעמים ! אז ההקדמה הזו הייתה מכוונת לכל אלו ששואלים "מאיפה שמעת ?" וכל מיני שאלות בסגנון... לאלו שלא יודעים, זה נכון שהאלבום Thug World Order היה אמור לצאת ב 15 בספטמבר, ואז נדחה ל 1 באוקטובר, וכמובן התאריך הסופי לבסוף הוא 29 באוקטובר. Thug World Order – השיר שהכי בולט באלבום הוא כמובן: Get Up, Get It עם 3LW המוכשרות, והקליפ נחשב לאחד הטובים וקבל דירוג של 10 מתוך 10 במגזין D-MAZE. עוד שיר שאני אישית מאוד אוהב מהאלבום: Bone, Bone, Bone שיר פשוט מדהים גם מבחינת הפלואו וגם מבחינת המלל, פשוט סיפור של ההרכב מתחילת דרכם וכל סיום משפט יש " BONE THUGS " עוד שיר ממש טוב הוא EVERYDAY THUG ויש עוד המון, אני יכול להמשיך לפרט על כל שיר ושיר אבל אני אקצר כדי שנמשיך הלאה. האלבום מומלץ בחום לחובבי BONE ! אוקיי... מה יש לנו עוד, אה כן ! הראפר/זמר ראשון שהוחתם ב Bone Thug Records – הלו הוא: Bruce Havcock – אלבום מיוחד במינו, במיוחד למי שאוהב את כל אלבומי MO-THUGS יש שם את הלהיט הכי בולט: SMOKIN עם Layzie Bone לדעתי... יש לנו פה זמר פזמונים משהו מיוחד ! עוד להיט, ולא מאילנית, האלבום הרביעי של Mo Thugs והפעם שם האלבום יהיה: THE MOVEMENT מאחר שאת האלבום הראשון והשני הפיק Krayzie ואת השלישי הפיק ברובו Layzie (שמים לב להפקות השונות מקילומטרים) את הרביעי יפיקו שילוב מנצח של DJ-U-NEEK כמובן Krayzie ו- Layzie בנוסף Powder יגע שם בשני שירים בלבד. האלבום אמור לצאת בסביבות מרץ/אפריל (אל תנעלו על התאריכים שאני נותן, התאריכים אינם סופיים !!!) למי שכבר שמע את האלבום War Is On אין לי מה לחדש לו הרבה, אבל למי שלא שמע פשוט אלבום עם אוסף שירים מיוחדים לרובם רמיקסים של כל מני DJ’s ולא U-NEEK בלבד, הדוגמא הבולטת לרמיקס ממש מוזר הוא Do or Die בשיתוף עם Bizzy, רק חבל שיש שם הסחפות בקשר ל- CROSSROADS כי 4 רמיקסים של אותו השיר על-גבי אותו אלבום זה יותר מדי(זו רק דעתי האישית). נמשיך.. Bone Thugs – The Collection VOL.3 נדחה כבר בפעם השלישית לעוד מספר חודשים, מפני שהוחלט להוסיף ל PlayList עוד מספר שירים מהאלבום האחרון, וגם מ- MO THUGS חלק רביעי.. זו הסיבה העקרית. הלאה.. את האלבום הכפול Crept and We Came - The Remixes זכיתי לשמוע בפעם הראשונה לפני כשלושה שבועות, ולמי שאוהב לשמוע רמיקסים של כל מיני DJ’s מכובדים מאוהיו כגון: DJ ice, DJ-P, DJ Lacnes, Mo Bounce, וכמובן DJ U-NEEK הענק. בקשר לתאריך שהאלבום אמור לצאת אני לא יודע עדיין, אבל זה יקח קצת זמן לדעתי. (בגלל הרשימה הענקית של האלבומים שבדרך מהלייבל החדש !) עוד.. האלבום שאני אישית מצפה לו, האלבום השני של DJ U-NEEK הולך לצאת ב 3 בדצמבר, האלבום יקרא: DJ U-NEEK Presents: Bone Instrumentals לא להבהל, זה לא אלבום של Instrumentals בלבד ! למרות שיש שם אינסטרומנטלים שעדיין לא הופצו כמו של ETERNAL מהאלבום E-1999 שיצא ב 1995 יהיו בנוסף שירים בהפקתו המלאה של U-NEEK ורמקסים של Bone מהאלבום האחרון ושירים ישנים עם שיפור, וגרסה מאוד מעניינת של Crossroads בהשתתפותו של Flesh-N-Bone בנוסף ההפתעה היפה היא, שיכלל במכירת הדיסק הוא DVD בונוס ! שיכלול בתוכו את ההופעה הראשונה של BONE על במה עם הבורא שלהם הלו הוא ERIC (EAZY-E) WRIGHT - ז"ל. עוד.... זוכרים את האלבום הראשון של BONE ? (כן.. הכאילו גנוז) Faces of Death אז תתכוננו לדבר הבא, כי החבר´ה חידשו את השירים עם הסגנון הרשמי יותר שלהם וכל ה- PlayList של הדיסק הישן יהיה, ויכלול עוד 3 שירים חדשים בסגנון הקודם ! בקשר לתאריך, יש זמן... האלבום יקרא Faces of Death – Part 2 כרגיל לדעתי השם ישתנה עוד מספר פעמים לפני שיוציאו אותו רשמית לאור. האלבום של LA’REECE (הראפרית/זמרת הראשונה שהוחתמה בלייבל Thug-Line של Krayzie) הולכת להוציא אוטוטו אלבום חדש ונוצץ, כמובן סגנונה היחודי + סגנון ה Mo-Thugs יהיה בולט שם, אך 90% מהאלבום יהיה סולו שלה. אני לא מעוניין כרגע להכנס לקטע של אלבומי סולו של החבר´ה מ BONE אבל אני אפרט ממש בקצרה על מה הולך לצאת.. אז ככה, Wish Bone (הזמר בחבורה) הולך להוציא אלבום סולו ראשון בקרוב (הוא עבד וטרח על האלבום כמעט 5 שנים !), Bizzy עובד על אלבום הסולו השלישי, גם Flesh-N-Bone עובד על אלבום סולו שלישי (הכלא לא מונע מהאומן להגיד את מה שיש לו, ועל זה כל הכבוד לו !) Krayzie עובד על אלבום שלישי שיצא באמצע 2003 Layzie או אם תרצו L-Burna עובד על אלבום סולו שני. למי שיצא לשמוע את האלבום Hellz Movie של Bizzy ויודע שאחת הסיבות לנפילתו הייתה בעיית הסמים שעבר בתקופת הפקתו, מה ששומעים שם זה לא Bizzy ... " זה היה הצד האפל שלי באותה תקופה, אבי נפטר ואני הייתי לא עצמי, אם הייתי יכול לחזור בזמן לא הייתי יוצר את האלבום בכלל ! " אומר Bizzy בראיון במגזין D-Maze בכל מקרא האלבום הגנוז שלו שנקרא B.B.-Gambini (כינויו הנוסף למי שלא יודע) כבר לא יהיה כל-כך גנוז מכיוון שחלקו יחודש באלבום השלישי. יש בערך עוד 3 או 4 אלבומים נוספים שלא פרטתי עליהם עדיין שהולכים לצאת בשנתיים הקרובות מהלייבל של BONE בלי קשר ל (RUTHLESS) אך מלבד זה הסכסוך עם RUTHLESS הגיע למשפט שני עם Tomica Wrigth בסביבות פרבואר ונקווה שהפעם BONE ינצחו במשפט.. אני מודע לכך שאני פעם ב.. נמצא באינטרנט לכן החלטתי לחלוק עמכם את הידע המצומצם שיש לי בנוגע להרכב שאותי אישית הכי מעניין ואני תמיד מעודכן לגביו, אני מאוד מקווה שנהנתם מהסקירה. נתראה מתישהו שוב... עד כאן לבינתיים: KALIPTO

da^Lord

New member
מחכה לסיפור על ביזי

בינתיים זה נכנס למאמרים.
כבוד.

TakTik

New member
הרבה מדברים על

היתדרדרות בפורום (שנכונה במדה מסויימת) אבל בנתיים יש איזה שהיא כתבה נפלאה כול יום-יומיים

תשמע יותר נכון תקרא

אני לא רואה פה שום היתדרדרות מה היתדרדרות זה שיש הרבהצחוקים זה שיש לך כל מיני אהבלים ששואלים אותך מי יותר חזק דר דרה או סנופ זה כל האהבלים שיעני שרוצים תשומת לב . אבל יש כל פעם שאלות מעניינות ואמה ושטויות אחי אל תיכנס לדיכאונות(בצחוק יאחוי) אוהב אותך

Grandmaster KC

New member
אני לא חובבBone Thugs ~N~ Harmony

אז זה לא בשבילי אבל אני חושב שהראפר The Kza הוא ענק במיוחד השורה שלו "Drugs are bad, okkkkkkkkkkkkkkk?" עמוק.

למעלה