לכל חובבי הספורט...

• פותח הנושא somy
  • פורסם בתאריך

somy

New member
לכל חובבי הספורט...

במידה וצפיתם בחצי גמר היורופ ליג שהתקיים אתמול, שבו ניצחה הפועל ת"א את אוראל גרייט(קבוצה מרוסיה) בטח ראיתם את מחמוד עבדול ראוף, שחקן החיזוק של אוראל גרייט וגם השחקן הטוב ביותר שלהם לטעמי. אצל עבדול ראוף אובחנה תסמונת טוראט בגיל צעיר, דבר שכמובן לא מנע ממנו לפתח קרירה מוצלחת אשר במהלכה הוא אף שיחק מספר שנים בNBA. סביר להניח שישדרו את המשחק בשידור חוזר(ערוץ 1).

מוצארט

New member
יש עוד כמה מפורסמים שהגיעו לגדולות

למרות הטוראט. רפול - רפאל איתן, שהיה הרמטכ"ל (אני כמעט בטוח), ושר הביטחון. והגדול מכולם - מוצארט|, שגם הוא לקה בתסמונת. מי אמר שא"א להצליח בחיים?

שככתם עוד מפורסם עם טוראט.

השוער של קבוצת הכדורגל גגמנצ'סטר יוניטד. גם לו יש טוראט. מן קפיצות כאלו לשער. וזה לא מונע ממנו להיות שוער מעולה.. מה גם שהוזכרו בספרים אנשים גחכמים מאוד ורופא מנתח בספר של אוליבר סאקס "אנתרפולוג על המאדים" עמוד 85 ספר הסיפור" חיי מנתח" סיפור מדהים ביותר. יום נעים

אין לי מושג איך הוא ניראה

אבל מישהו ברחוב שאל אותי שם יש לי תסמונת טורט תיקנתי אותו שאומרים טוראט, ואז הוא אמר לי " יו את יודעת שגם לשוער של מנצסאטר יוניטד יש את זה" אמרתי שלא ותודה שגילה לי את זה. והלכתי. זה מה שאני יודעת , כי יום לפני היה משחק שלהם זה הכל .. רוצה שאברר לך את השם שלו? אני ישאל את הבעל של אחותי מוצארט, רק תבקש ואגיד לך.

y a e l c 1

New member
../images/Emo60.gifבקשר לשוער של מנצרסטייר

הוא נולד בארה"ב ושיחק הרבה שנים שם הוא היה באולימיאדה הקודם (אם אני זוכרת שקראתי נכון) קוראים לו טים האוורד והוא התחתן לפני שעבר לאנגליה. היה עליו כתבה ושם היה כתוב שהדבר היחידי שיש לו בזמן משחק שקצת קפיצות זה הכל לעכשיו. להת

הלנה

New member
תודה SOMY (אני יודעת מי אתה...)

רואים במשחק את הטיקים או שאתה פשוט יודע.

somy

New member
../images/Emo87.gifבטח שרואים..

תמיד ידעתי שיש שחקן NBA עם תסמונת טוראט, לא היה לי מושג שהוא משחק באוראל גרייט, קודם כל הבחנתי בטיקים ורק אז קישרתי בין השם לשחקן... בזמן משחק כמעט ואין לו טיקים אולם בפסקי הזמן ובהפסקות רואים את הטיקים באופן ברור. לא שזה מפתיע, הוא מאוד מוכשר.

הטיקים של עבדול ראוף הם בעיקר..

ירידות לריצפה. ואז יש לו מן טיק מדליק כזה שהוא קושר את השרוכים בנעליים. והוא עושה את זה כל כך יפה במיומנות כזאת. אני בחיים לא אצליח לעשות את זה . זה אחד הטיקים היפים ביותר שראיתי עד היום. השריכה הזאת שלו עם הנחיתה לריצפה הוא עושה את זה כמו איזה זמר ראפ. אהבתי אותו מהרגע שראיתי את זה.

למעלה