לכל חובבי הסנוקר...

9ball master

New member
לכל חובבי הסנוקר...

השבוע מתחילה תחרות סנוקר לחובבנים בלבד!!! שחקנים חזקים לא יורשו להשתתף... התחרות תהיה במועדון סקורס בתל אביב. אין לי יותר מידי פרטים, אני רק יודע שהיא תתחיל ביום שלישי. אמנם סנוקר זה לא המשחק שלי, אבל אני נרשמתי....

drums123

New member
באיזה יום\ימים?

יש מצב לפרטים על הסקורס? אני לא מכיר את המועדון, ואני חושב שאולי יתאפשר לי לבוא.

9ball master

New member
כמו שכתבתי....

זה מתחיל ביום שלישי.... אין לי פרטים מעבר לכך, תתקשר אליהם 03-5662010 03-6244020

9ball master

New member
יום טוב.....

לכל חברי הפורום.... אתם ערים !?!
אז מי עוד יהיה היום בתחרות סנוקר בסקורס תל-אביב?

Rinor

New member
I wanted to come but...

Got up with a bad mood... Won 28 Euro in English Toto because I got 10/12 games. One game I changed to a home win when I had a draw there and it ened a draw, only to find out that the 11 games I needed to catch are 10,000 Euro!! So I'm sorry I can't come today...next time, with a better mood I hope. Good Luck...

9ball master

New member
oooooo

that's got to hurt בסכום הזה היית יכול להביא איז שולחן מקצועי ומקל יחודי... לא נורא, פעם אחרת...

9ball master

New member
היום ב 19:00

הבנתי שהרשימה כבר סגורה... איך זה שאף אחד מחברי הפורום לא מגיע לתחרויות???

Rinor

New member
Hey there

Well, for some reason I can't write in Hebrew, so sorry again... Thanks man, that hurts a lot...hope it will be over soon...not easy to get 11/12 in toto and I know it, had it in my hands and then it was gone... :( I have an 8 feet table at my house but it's from wood, the idea was to change it to 8 feet "ceramic" (shaish), don't have room for a 9 or 10 :) Anyhow, thanks for the support man, please let us know of more tournaments you know of, I'd be glad to sign up with my brother to play there...especialy snooker which is our game :) How was the tournament man? Let us know, I know I'm curious :) Have a great day everyboy...with or without 60,000 NIS.... :( Nir...

9ball master

New member
ניצחתי את.....

הסיבוב הראשון, שיחקתי לא רע בכלל, היריב שלי היה פחות טוב ממני למרות שהוא שחקן סנוקר. בסיבוב השני פגשתי בחור צעיר ומאד כישרוני עם הרבה יותר ניסיון ממני בסנוקר, הוא אמנם ניצח אותי אך אני חושב שנתתי לו פייט טוב... סה"כ מאד נהנתי, התחרות התנהלה באוירה טובה וחברותית בלי יותר מידי לחץ (מבחינתי בכל מקרה) בדיוק כמו שתחרות חובבנית צריכה להיות, כמובן שיש מקום לשיפור אבל תמיד יש מקום לשיפור... אם ניקח את הזמן שהעברתי במשחק בתוספת הזמן שקיבלנו לחימום לפני התחרות אני חושב שהתמורה עבור העלות של 50 ש"ח הרשמה הייתה שווה גם ללא זכייה בפרס כלשהו.

9ball master

New member
הטוב מ-7

כלומר עד 4 6 אדומים.... ברמה של חובבנים זה מספיק בהחלט את המשחק הראשון ניצחתי 4-1, למרות שהייתי צריך לנצח 4-0, הובלתי 3-0 ועשיתי טעות במשחק הרביעי והבחור ששיחקתי מולו "הריץ" את השולחן... במשחק השני הפסדתי 4-1.... עשיתי מספר טעויות קריטיות והפסדתי שני פריימים שהיו כבר בכיס שלי.... אני צריך לעבוד על הסבלנות שלי.... רוב הטעויות שלי נובעו מחוסר סבלנות...

drums123

New member
רק 6 אדומים?

מעבר לזה שזה נשמע מאוד נחמד, חובבנים שמשחקים 6 כדורים "מריצים" שולחן שלם ברצף?

9ball master

New member
כל אחד יכול....

יכול להריץ שולחן מידי פעם.... אבל הוא לא הריץ את כל השולחן, אחרי שנגמרו האדומים, הובלתי בכ20 נקודות והוא הכניס את כל הצבעים ברצף וניצח... התחלנו הסביבות השעה 19:00 וסיימתי שני משחקים אחרי השעה 21:00... 6 אדומים זה מספיק לרמה חובבנית, זה נותן מספיק הזדמנויות לשני הצדדים

9ball master

New member
דרך אגב....

אם תיקח את ליגת ה 9ball של האיגוד שמתחילה בקרוב שאמורה להיות מקצועית....ושם משחקים הטוב מ-5, כלומר עד 3...ו 9ball זה משחק מהיר אז 6 אדומים והטוב מ-7 בסנוקר לתחרות "חובבנית" נשמע לי הרבה יותר מקצועי.... [רק דעתי]

9ball master

New member
אם כבר מדברים על...

תחרויות סנוקר.... מישהו יודע מה קורה עם התחרות באריסטוקרט בבת-ים
היא כבר נמשכת חודשים.... יש תוצאות

למעלה