לכל חדר 40 פלוס מינוס

הוריקן*

New member
לכל חדר 40 פלוס מינוס

רציתי רק לומר לכם שעדיין לא קם לי מתחזה.אני החלטתי שאני לא נכנס יותר לתפוז או אפילו לקלמנטינה עד שאדון שלום היושב ראש לא ימצא לי מתחזה. כמו כן אני דורש בזאת משלום שישלם מכיסו את דוח החנייה שקיבלתי היום. אז חניתי על המדרכה,ביג דיל.אתה תגיד לי לחפש חנייה במקום מותר?למה מי אתה?מאיפה לך החוצפה לא לשלם את הדוח שלי? אני גם רוצה שתבוא אלי הביתה ותעשה אצלי ספונגה וכלים.אחר כך תנקש אצלי עשבים בגינה. בכוונתי גם לפנות לבית משפט ,על מנת שיצווה עליך להשאר ער 25 שעות ביממה מול המחשב כמובן,זאת על מנת לאתר לי מתחזה מתאים.מתחזה שיקלל,ינבל,איזבל יתפלל וישתעל.

הוריקן*

New member
דרישה נוספת

אני גם דורש שההודעה הזאת תוכרז ותוצג כהודעה נבחרת. למה רק למריפוסה יש הודעות נבחרות?

שלום

New member
הוריי,.. הורי...... H-)

מי אמר שלא ניתן להשיג כלום תחת איומים? ;-) (וכבר קם למריפוסה טוען לכתר) בת שחוק העלתה על פני הגולשים ולך שלוחה התודה שיהיה לך יום נפלא שלום

הוריקן*

New member
שלום ישלם

ידעתי שאפשר לעשות איתך עסקים. אני עומד לפקסס לך את דוח החנייה.אנא שלם אותו בהקדם,כדי שלא תצטרך לשלם כפל קנס.

מריפוסה

New member
רציתי לברך ראשונה..:)

על ההודעה הנבחרת, רק חבל , חבל , חבל, שאין יותר תיעוד, (על מספר הודעות) כפי שציין אלניניו לעיל ולהלן.. כיפק היי שלך מריפוסה

שלום

New member
הוריקן יקר

רק, רק, רק, את הקלמנטינה תאכל בקשה לי אליך, רק לא בית משפט, אשאר אפילו יותר, ואם לא - אתפטר. ובקשר לדו``ח החנייה, רק תאמר לי באיזו עיר? האם היה זה באדום, או בכחול לבן? שני הגלגלים או ארבעתם? כמנהל, יש לי קשרים בעיריה :) לספונג`ה וכלים אשאל את בעלה של מריפוסה (עובד זר) על הגינון נפקיד את הצבר ולתפקיד החביב של המתחזה, ננפק לך אחת מומחית, בעלת אלף זהויות, המדברת בשלל שפות, לפעמים גם מחקה חיות, רק שלעיתים שוכחת את לפשוט את הזהות הבדוייה וקופצת להנהלה לבקש מחיקה. לילה טוב שלום נ.ב. אדבר עם נטע לגבי הבחירה .

מריפוסה

New member
זה בגלל שיש לי..

קשרים בהנהלה. בהתחלה היו לי בשיער, אבל פניתי להנהלה בעניין הזה, והם לקחו את הנושא לטיפולם. כל הכבוד להנהלה כל הכבוד לשלום כל השלום לשלום, מריפוסה.. (שלום נא להכריז גם על הודעה זו כהודעה נבחרת)

אורמור

New member
סופה ..!! אתה צודק..

מצב כזה של אפליה לא יתכן.. עדיין נטול מתחזה?.. אופ`ס רגע גם אותי זנחו.. בעצם לפחות השמיצו אז אל לי להלין.. ואני בכלל חשבתי כבר לעשות מיץ מהתפוז.. אגב אל תאמין לשלום..הוא סתם מבטיח..לי הבטיח שיבוא לשבת ליד הצג שלי ישירות להגן עלי מפני התקפות חזיתיות.. ואפילו לא כיבס לי עד היום שתי חזיות.. ולא ניכש לי ת`קוצים.. ובכלל הוא אשם בהכל..בזה שהמחשב נופל לי כל הזמן..(על הרגל).. בזה שאני חוטפת וירוסים.. בקיצור..כל מה שלא דופק..זה רק בגלל שלום..(גם בעלי..) מציעה..בוא נקים פורום חדש!! נקרא לו פורום נפגעי שלום (וברכה).. שנפנה להנהלה? אור.. תופסת מכסה מהסערה.. :)

אני מתנדב להתחזות להוריקן

הכנתי עזרים טקטיים כמו,מפוח ענק שיזרים רוח איימתנית ושובבה (בדומה להוריקן) יצרתי קשר עם מומחה לפירוטכניקה בהווליווד כמו כן אני מבקש כמה פרטים על גובה משקל וצבע עיניים כדי להזמין פעלולן שמתמחה בהתחזות (רמבו סרב) בהמשך אנא שלח לי את הקוד הסודי שלך וסיסמאות מזהות ממני סבא שעומל על התחזות להוריקן 24 שעות דרך אגב ...בבית אבות תהו על המטמורפוזה העוברת עליי לסיכום: כולי תיקווה שלאחר סיום התהליך מריפוסה תתחיל לחזר אחריי :p

הוריקן מזל טוב על ההודעה ועלי ;-)

מצאתי לנכון להיות עבדך הנאמן בהתחזות ! אני אעשה הכל בשבילך בסדרררררררררררררר אבל חסר לי משהו בסוף הסוכריה ....... ואשגל במקומך ! :-() ואני עוד בניסוי תהיה סבלני איתי

הוריקן*

New member
המקל והגזר

עוד לא התקבלת לעבודה ואתה כבר רוצה שכר?תנאים סוציאלים? אתה לא מתבייש?רוצה סוכריה על מקל? תשמע.התקבלת לעבודה ,אבל זה הסידור: סוכריה לא תקבל.אלא את המקל. אתה תצטרך לחזר לשקר וכשצריך תשכב על הגדר. אני בלית ברירה כתמיד אהיה המשגל.

למעלה