לכל חברי

טילי66

New member
לכל חברי

גמר חתימה טובה.מי יתן והשנה הבאה תביא איתה בשורות טובות לכולנו והקלה ולו מזערית בחיי היום יום לבני המשפחות.מחבקת את כולכם.תמי

../images/Emo52.gif ומחילה לכל מי שפגעתי בו

ומאחלת לכולם גמר חתימה טובה וניזכה לבשורות טובות ישועות ונחמות

תמי יקרה , חתימה טובה

מאחלת לך ולכל משפחתך ולכל חברי הפורום הנפלא הזה שתהיה שנה טובה ומאושרת שנה של בריאות טובה שנה של בשורות טובות וכמו שתמי כתבה ולו אפילו הקלה קטנטנה בקשיים שלנו ובהתמודדות עם המחלה הזו ולא עלינו גם אחרות חיבוקים לכל משפחת הפורום אנחנו נתפזר ביום כיפור, כאילו המשפחה התפרקה כל זמן שאהרון היה בבית, התלכדנו סביבו עכשיו אני אהיה אצל הבת הגדולה, הצעירה יותר אצל חברה הבן הנשוי בישיבה בירוחם, הצעיר בצבא ורק פסנג תשאר לשמור על הבית ותלך לאהרון בבוקר ברגל ותהיה איתו כל היום זה די מתסכל ועצוב שלא אהיה איתה בקשר כל החג מקווה שהכל יהיה כרגיל טובה

רגינה9

New member
לתמי היקרה ולכל חברי הפורום היקרים

מאחלת לכם ולמשפחתכם - שנה טובה ובריאות טובה שנה שתביא לנו גם ארועים שמחים ואת הכוח והיכולת להתמודד עם הקשיים. מצרפת את שיר התפילה "אבינו מלכנו" בביצועה המרגש של ברברה סטרייסנד. "כותבנו בספר חיים טובים, קדש עלינו שנה טובה."

נילי41

New member
סליחה

לכל חברי וידידי בפורום, סליחה אם פגעתי במי מכם אם בכוונה ואם לא בכוונה. אני מבקשת סליחה מכ-ו-ל-ם. אוהבת אתכם, מאחלת לכולם שנת בריאות, הרבה כוח ואהבה. גמר חתימה טובה, נילי

hregev10

New member
גמר חתימה טובה ../images/Emo70.gif

לכל ידידי וחברי בפורום ומחוצה לו, סליחה ומחילה אם פגעתי במי מכם והלואי והשנה הבאה עלינו לטובה תהיה אכן טובה מקודמתה ושיהיה לכולנו כח להמשיך הלאה במשימות הקשות שעדין לפנינו. להתראות חני

גמר חתימה טובה!!!!

מצטרפת לקודמי, בסליחה ובמחילה. ובתקווה שהשנה הבאה עלינו לטובה , תהיי טובה מקודמתה, ושבשנה הבאה נזכה לאחל את אותךם האיחולים!!! צום קל, ניצה.

סליחה חברים אם פגעתי

חברים יקרים, משפחה חדשה שלי סליחה אם פגעתי או לא התייחסתי או שכחתי לענות או להתקשר או סתם להקשיב מתפללת עבור כולנו שתהיה שנה טובה לכל עם ישראל שנה בטוחה שנה של שלום בנינו ובין העמים סביבנו שנה של בשורות טובות ישועות ונחמות אוהבת אתכם טובה

אגסיל

New member
מצטרפת לכולם בברכת גמר חתימה טובה../images/Emo201.gif

ושהשנה הבאה עלינו לטובה תהייה הרבה יותר קלה מהשנה, הרבה בריאות ואהבה לכולם. וכמו כן סליחה מכל מי שפגעתי בו שלא במתכוון. שנה טובה לילי

אירילה

New member
../images/Emo63.gif גמר חתימה טובה לכל חברי הפורום ../images/Emo88.gif

צום קל לכל הצמים ,גמר חתימה טובה , בריאות ופרנסה טובה לכולם. אורית וגרשון

טילי66

New member
לכל חברי

אנחנו אחרי היום הקדוש כל אחד בדרכו התייחד עם השם אני אשתמש בבקשתו של "אלתרמן" "שנה אחת של שקט אמיתי" לו יהי.הבן הצעיר שלי גר בקראון לא רחוק מבעלי ולמרות הצום הלך להיות בחברתו של אביו ולדבריו זה עשה לו טוב מכל יום אחר.אני מודה לו וגאה בו.עלי עבר יום מלא מחשבות ולא מעט יסורים חיי חלפו במחשבות כסרט נע. הבוקר אני נוסעת להיות בחברת אישי.שבוע טוב לכולנו מצפה לשמוע מכולכם תמי

תמי יקרה, הלואי שנה של שקט על כולנו

איזה בן נפלא יש לך, עשה חסד גדול עם אבא ואת אני רואה היה לך המון זמן למחשבה מקוה שמצאת גם את עצמך ואת מה שאת רוצה לעשות שיהיה לך יום נפלא ושבוע טוב אוהבת נשיקות, טובה

תמי'לה יקירתי,

מצטרפת לקבוצת תמיכה שפתחת ביום כיפור, גם אצלנו היה המון זמן למחשבות, ולא תמיד המחשבות עודדו, אבל מי אנחנו שנחליט, אז התחלנו את השבוע עם בעיות בליעה חוזרות, נראה מה יהיה אחרי הצהרים - ערב. נדבר בערב, ניצה.

למעלה