לכל חברי נוער מר"צ

Dancing boy

New member
לכל חברי נוער מר"צ

אני מעריך את מר"צ, באמת מעריך אותם... אני תומך בכל עמדותיכם בכל הנושאים מדת-מדינה ועד זכויות האישה... באמת מפלגה של אנשים איכותיים ונאורים... רק דבר אחד אני לא מסכים איתכם, וזה בנושא הלאומי... יכול להיות שמה שעבר על מר"צ בשנים האחרונות זאת שחיטת אופי הנעשתה ע"י הימין הקיצוני והפאשיסטי, אבל אני כבר מספר שנים עוקב אחרי מעשי מר"צ בכנסת, ולפעמים אני מקבל את התחושה שההחלטיות על תמיכה בערבים הישראלים וההתפשרות הכמעט חסרת תקדים עם הפאלסטינים גובלת באי-מחשבה כלל. אני לא ימיני, אני לא שמאלי, אני ראליסט ששופט כל עיניין לגופו ובהתחשבות בכל הנתונים הנוגעים בדבר... אני כרגע פועל בפרוייקט לייד (למנהיגות עתידית) ובהרצאות וקורסי מנהיגות מהמובחרים בארץ... ואם היתה מפלגה אחת שהייתי רוצה לייצג היא מפלגת מר"צ.. האם יש לכם רעיון, איך אני יוכל להתגבר על בעייה זאת ובכל זאת אצליח להכנס למר"צ? בתודה, אריאל.

Dancing boy

New member
רק דבר קטן...

ראיתי שיש לי מספר שגיאות דיקדוקיות, זה בגלל שאני דיסלקט ולא בגלל שאני מפגר..... תודה

אשמח לעזור...

קצת קשה להבין מהודעתך את הבעיות המדויקות שלך עם המפלגה, אני סמוך ומשוכנע שאוכל לעזור לך לישר קו או אולי פשוט להסביר יותר טוב את עמדתינו, אך נראה לי שעדיף לעשות כך במסרים אישיים. נשתמע, איתי

MoonShield

New member
הוא תומך במרצ בתחום החברתי

אבל לא בתחום המדיני. אין לי שמץ של מושג מה אפשר לעשות עם זה

Yanchu

New member
שלום אריאל!

האמת, נושא של מישהו שמאמין במרצ בתחום החברתי אך לא המדיני, הוא די נפוץ. במצב כזה, די קשה להגיד לבנאדם מה לעשות... אבל בכל מקרה, אני אנסה (וממש לא מבטיח שאצליח) לענות לך: דבר ראשון, אני מאמין שהנשא הבוער כרגע, הוא הנושא החברתי-כלכלי. אלפי ההרוגים באינתיפאדה הם כלום לעומת, 300,000 מובטלים, 600,000 ילדים עניים+ 800,000 עניים... נושאי רווחה אלו חשובים פי כמה מהנושא המדיני. ואם אתה לא חושב ככה, ואתה מאמין כי הנושא המדיני חשוב יותר מן הנושא החברתי-כלכלי? או שאתה מאמין כי חייבים פיתרון מדיני כדי להגיע לצמיחה כלכלית. אנסה להבהיר את המצב המדיני: <<"ולפעמים אני מקבל את התחושה שההחלטיות על תמיכה בערבים הישראלים וההתפשרות הכמעט חסרת תקדים עם הפאלסטינים גובלת באי-מחשבה כלל">> אני, כאחד שעומד כמעט מאחורי כל מילה במצע של מרצ, חייב להגיד שאינני מסכים כלל. הייתי שמח אילו היית נותן לי דוגמות למצבים שבהם את מרגיש שהחלטות הן חסרות תקדים... אוכל לענות לך בבהירות רבה יותר. חשוב לי להגיש: מרצ, כמפלגה ציונית, עושה את כל מעשיה למען המדינה- ובתחושה כי זו טובת הכלל. יום טוב!

למעלה