לכל חברי הפורום

• פותח הנושא ס ד
  • פורסם בתאריך

ס ד

New member
לכל חברי הפורום

אני מתעקש על הידיעה הבאה: לראשונה מקום המדינה, אחוז הנירשמים לכיתות א' וגן חובה בקרב ילדים שאינן יהודים, גבוה מ- 50%. אני קובע! התהליך צובר תנופה והוא הסימפטום לבריחה ההמונית מן העיר. שימו לב לידיעה שפורסמה ביום ירושליים: תהליך כמו בלוד קורה גם שם. אך להבדיל, השמן הורה על מספר צעדים כדי לעודד אוכלוסיה יהודית צעירה לבוא ולהתגורר בעיר. הנה נושא חשוב ונגע לכל אחד מאיתנו, לדון בו בפורום.

כאשר השמן מבקש לטרנספר יהודים

מרמת אשכול למה ציפית, הרי התחזית הזו נאמרה על ידי גם בפורום זה וגם מעל דפי גל שבע, והחשבון פשוט, אם תושבי לוד הערבי הם 27% מכלל התושבים, כל אחד מייצר 10 ילדים בממוצע,(יש שיותר ויש כאלה שפחות) לאן נגיע בעוד שנתיים שלוש ולא יותר, 75% ואז יקראו לראש העיר מוסטפא אבו קרייאן.

ס ד

New member
מר מנדי, כאשר אמרתי שמן התכוונתי

לר' הממשלה. עכשיו אני מרשה לעצמי לגלות את המקור - יורם מרציאנו. פניתי בנדון גם לאלי סער אשר התחמק ממתן תשובה ישירה לטענה. יש ויכוח באשר למספר התושבים הערבים בלוד. אני טוען שהתושבים הערבים האוטנטיים (אלה שנימצאים פה מ- 48) הם איכותיים ומספרם נאמד ב- 15 אלף איש בלבד. הם משכילים עובדים ומספר ילדיהם קטן מ- 10. הבעיה היא עם המתנחלים ב- 20 השנים האחרונות. כתבתי לשמן שתוכניתו להינתקות היתה יכולה להיות מדהימה אילו הפך אותה לדו צדדית. אני מאמין שאתה מבין לאן אני מכוון...

הכפיל

במערכת הבחירות הלכתי להיכל התרבות לסקר את ביקור השמן שלך, ותנחש איזו פנינים הוא פלט מפיו. במשך 20 דק' בנאום של 28דק' הסביר שרון כמה שהוא ואמיל חברים, "אני קורה לו הכפיל , בממדים כן" אמר שרון, אז בשבילי השמן המקומי א' והשמן הארצי ש'.

למעלה