לכל חברי הפורום

the whist

New member
לכל חברי הפורום

נהניתי להתארח במהלך סוף השבוע האחרון בפורום,אקפוץ לבקר מידי פעם. תמשיכו לאהוב את הפנטסיה בכלל ואת ספרי הרומח בפרט ואם מזדמן לכם לפגוש את צפריר מסרו לו דרישת שלום חמה ותודות. אני עכשיו פונה אל ארועי היומטוב ומנצל את הבמה להפציר במי שיש לו לתת כתף למען הארגון הזה שבו הכסף הולך למטרה ולא למנהלים. תודה ושלום.

נצל"ש- סייבר../images/Emo72.gif../images/Emo113.gif

למה הכנסת לטאגליינס רק את העדכון הראשון? מאז היו כבר שניים.. אם אין לך זמן, אני יכולה להכניס אותם, יש אפשרות כזאת?

Uzumaki Naruto

New member
עוד נצלש!!! סייבר........

אתה יכול לעשות עמוד של קיצורי דרך לשמות של הספרים? איבדתי אותכם בדשלק....

SaberTooth

New member
הקטע הוא...

שמלבד דשל"ק (דרקונים של להבת קיץ) אין ממש קיצורים מוסכמים.

Arana

Well-known member
מנהל
למה לא?

דשד"ס = דרקונים של דמדומי סתיו דשל"ח = דרקונים של ליל חורף דשש"א = דרקונים של שחר האביב ואפשר להמשיך: עה"ת = עת התאומים מלה"ת = מלחמת התאומים מבה"ת = מבחן התאומים טוב, מספיק
(אתם לא רוצים לדעת איך יוצא "כבשן הנשמה" ו"אחים לנשק").

Uzumaki Naruto

New member
יש גם

דששגשתלאר"ל שאומר, דרקונים של שמש גוועת שלא תוגם לעברית אלא רק לאנגלית בקיצור, אל תתעצלו ותכתבו את כל השם...

wisp

New member
../images/Emo6.gif

כל"הכבוד! ראשי תיבות של "כמו-למינג-המשך-כראוי-במשרת-ויברטור-דקןדקן" או במילים אחרות מסכים עם כל מילה שאמרת ^__^

midnight dragon

New member
אני בכלל בעד

לכתוב סיפורים שלמים בקיצורים וככה כל אחד יכול להמציא איזה סיפור שבא לו כשהוא קורא את הסיפור שמישהו אחר כתב.. לדומגא אני רושמת יאקקמהמוהלאבאזההלארכההצללהכהבהמש"ר (קיצור של יום אחד קם קרמון מהמיטה מוקדם והלך שיט אני כבר לא זוכרת מה רשמתי... זה היה משהו עם ללכת עם ריסטלין למבחן שלו.. חחח) טוב אבל בכל מקרה אתם מבינים את מה שאני מתכוונת לאמר...חחח

SaberTooth

New member
זה לא ממש קיצורים "רישמיים"...

(כן, אני יודע שאין דבר כזה). אלה לא ממש קיצורים ש"אושרו" ע"י הפורום...

el kortito

New member
פשוט אומרים

סתיו חורף אביב קיץ עת מלחמת מבחן כבשן ואחים........ ככה אני וחברים שלי אומרים.......................... וכשנקרא את הנשמות נגיד שמש כוכבים או מה שלא יהיה...........

למעלה