לכל חברי הפורום

lovebear

New member
לכל חברי הפורום

בקשר לשימר אני ממליץ לכל מי שרוצה שימר יפה אני קניתי בשוק צללית לבנה מבריקה שיפה לעצם גבה וגם בתור שימר ועלה סה"כ 8 שקלים לא צריך לרוץ גם ולקנות את היקרים אני משתמש בו לאיפור כלה והוא פשוט מהמם זו צללית באריזה אפורה של "paco di carlo" והגוונים שלו דווקא מהממים אזהרה: מי שכן עושה קייק ליינר (למי שלא יודעת צללית + מים) לא לעשות עים הסגול כי כשמסירים את הצללית היא משאירה ורוד על העפעף אלא להשתמש רגיל. או לנסות את השימר של סופט טאץ. נ.ב ליותם למה אתה לא ממליץ צללית+מים (ככה אני רגיל לאיילינר, תחום פנימי של העין ועוד כמה דברים בשיטה של עדה לזורגן) חוץ מהמובן מאליו שזה הורס את הצללית

yottami

New member
אני התכוונתי שלא ירטיבו צלליות

אבקה....שלא מיועדות להרטבה...ככה אני כן בעד להרטיב צללית.....תקרא טוב טוב את דברי ואל תוציא אותם מהקשרם בברכה יותם

yottami

New member
לגבי הרטבה של הצללית...כנסו

תראו בנות לא כל צללית מיועדת להרטבה....למשל הצלליות של איל מקיאג' יהרסו אם תרטיבו אותן ותשתמשו כך לאייליינר....הצלליות של בועז שטיין מיועדות להרטבה וכן לשימוש כאייליינר....אז כשאתן קונות צללית....שאלו את הדיילת אם אפשר להרטיב.......בהצלחה

lovebear

New member
ליותם

אני פשוט שאלתי כי יכולות להיות סיבות שונות שלא ידועות לי לגביי למה לא להרטיב צלליות וגם אתה צודק צלליות אבקתיות עדיף שלא להרטיב והצלליות של בועז לפי דעתי ואני מרגיש שאתה תסכים איתי, הן מעולות משום שהם במגע עם מים הופכות למין קרם שנוח מאוד לעבוד איתו נמרח בקלות ויש לו צבעים מדהימים גם הצלליות אבקה של בועז ממש מדהימות ביופין. על עוד איזה חברות איפור אתה ממליץ? כי אני ננעלתי מבחינת איפור באיפור המקצועי של בועז וה"לא מקצועי" של JADE ו PACO וגם במקצועי ניסיתי את OFRA ואהבתי רק 4 גוונים שלה

yottami

New member
אני ממליץ על איל מקיאג'......כל

הצלליות שלהם מאבן ועד אבקה פשוט מעולות......מייקאפ פוראוור מעולות במיוחד האבקות שלהן.....יקר ושווה....אגב לא כל הצלליות של בועז במיוחד מהסוג של האבן טובות כל כך.....תמיד אני מוצא את עצמי משתמש במייקאפ פוראוור ואיל מקיאג'........אבל כמובן כל אחד והרגליו......בהצלחה

tzachiq

New member
האם אתה מכיר את המוצרים החדשים של

ג'יג'י - אם לא אשמח לדאוג לכך שחברת ג'יג'י תזמין את חברות וחברי הפורום לכנס בו תציג המוצרים ו / או אותך באופן אישי האיפור החדש של ג'יג'י מדהים ועולה כיום על כל מוצר אחר

lovebear

New member
ל tzachiq

תודה על ההמלצה ואכן שמעתי על המוצרים של GIGI ותודה על הקישור. אני גם כמובן חוסך כסף בכדי ללימוד גם אצל ירין שחף וגם לעבור כמה השתלמויות אצל מאפרים כמו עדה לזורגן ואיל מקיאג כי יש להם שיטות טובות וטוב לקחת שיטה מכל אחד ואחד.

lovebear

New member
ליותם

כן שמעתי מהמון מאפרים שאיל מקיאג יש להם איפור קטלני ביותר. תודה על ההמלצה וכשאגיע לתל אביב אני אקנה משם צלליות ומעוד כמה שהמלצת .

למעלה