לכל חברי הפורום

לכל חברי הפורום

היי, אני חן מהפורום הרשמי של לינקין פארק בישראל. במקרה יצא לי לראות שאחת מהמשתמשות שלכם מעתיקה באופן קבוע את ההודעות שאני כותבת. שתבינו, אין לי שום בעיה אם זה שאתם לוקחים מידע מאיתנו, בסך הכל גם זה פורום של מעריצים של לינקין, וגם אני לא "ממציאה" את כל העידכונים. אבל כשמישהו מעתיק מילה במילה את מה שאחד מאיתנו כתב, זה כבר לא אותו דבר. כשאני רואה משהו באינטרנט, אני מעבירה אותו לפורום שלנו, אבל אני משנה את הניסוח. אני אף פעם לא מעתיקה את הדעות של הכותב, בשונה מהחברה שלכם. זה כבר ממש עיצבן אותי! אם היא כבר מעתיקה את הדעות האישות ש-ל-י, אז שלפחות תכתוב מאיפה היא הוציאה את המידע. אני מחפשת במשך הרבה זמן עדכונים עד שאני מוצאת אותם, ואז מישהו בא ולוקח לי את מה שכתבתי? זה קצת לא בסדר

Faint

New member
תדבר יותר יפה,

בזכותה יש לכם בכלל עידכונים פה. ובקשר למה אתה יכול לעשות? להגיד לביצ'ית הזאת שמעתיקה שתתן לה קרדיט כי אני מאמין שהפרחה המעתיקנית הזאת לא יודעת אנגלית ובטח ובטח שלא לתרגם את מה שחן מתרגמת.

the papercut

New member
לא בא לי

בואנה באתה להתלעב שהפורום שאתה נמצא בו יותר טוב ביג דיל

חלאסס כברררר../images/Emo70.gif../images/Emo105.gif

אולי תרשמו עוד 509395035 פעם
וואי כל זה הולך להימחק ...
חבל על הטריחה [
אין לי מושג איך רושמים] אוקי ועכשיו ברצינות, כבר קלטנו , ומספיק כבר לפתוח הודעות חדשות כשאתם העתקתם מאיתנו אני לא חושבת שמישהו מאיתנו אפילו העז להיכנס ולפתוח הודעה חדשה ולבוא בתלונות, וכדי שזה לא יקרא שוב, אם מישהו מעתיק מהפורום שלהם או לוקח מידע אז שייצין בסוף ההודעה מאיפה זה נלקח

olly v

New member
ווווווווווואיייייייי!

די כבר לריב!!! הבנו , היא העתיקה מכם איזה קטע או שתיים.... גם אתם העתקתם...מה לעשות? אנחנו מעריצים את אותה להקה , לא פלא שמה שאתם כותבים ומה שאנחנו כותבים די חופף..... אז פעם הבאה היא תשנה קצת ת'ניסוח.... זה באמת יעשה לכם כזאת הקלה?!

אוקיי את צודקת! אבל די לריב!../images/Emo60.gif

מעכשיו כל מי שמעתיק מפורום אחר לוקח קרדיט! אחרי הכל כולנו מעריצים של לינקין פארק ואנחנו לא אמוריים לריב!! אנחנו אמורים להיות ביחד!! אז די לריבבבבב ותתחילו לפרגן אחד לשני!

למעלה