לכל חברי הפורום

כנראה אדוני לא מבין את גודל הטראומה

זה גזענות, שלא רק שמבוססת על גזע, אם כי בעולם הפנטזיה, היא נובעת מהשחקנים המאנצ'קינים והאובססיה שלהם אל האלפים. זו גזענות טהורה. שינאה טהורה אל הגזע הזה. אני אפיל אמפריות כדי לרדוף את האלפים בעולם באשר הם. ו. . .. . .גזענות זה חלק מהעולם, למה לא לעשות את הפנטזיה מציאותית ולהכניס גזענות לתוכה, הה?

אהוב לשחק או אהוב בכלליות?

אני אישית נהנה לשחק בן-אדם, אני נכנס לדמות הרבה יותר בקלות. אבל, אני אוהב בכלליות גזעים קטנים-הוביטים וגנומים, ולפתע גם גובלינים. אבל מה שבאמת ההייתי רוצה לשחק עכשיו זה פסאודו-דרגון.

זה. . .

זה דרקון קטנטן בערך בגודל של מרמיטה או פינצ'ר שמתפקד בדרך כלל כ-familiar של קוסמים, אבל יכול גם להתעלק טלפתית על אנשים אחרים.

ערפדים, ללא ספק.

בעיקר ערפדים בסגנון סרוניה, אם אתה יודע למה אני מתכוון, טאראש
. בנוגע לאלפים אפלים (Drow) - אני לא אוהב את הרעיון של "גזע מרושע" - אצלי פרטים הם מרושעים, לא גזעים. אבל בעצם, אצלי כמעט כולם מרושעים...

אלדריון

New member
גזע משמעשע למדי...

יש לו שימושים משלו, למרות שבקמפיין החדש שאני בונה אין לו מקום (למרות שהוא חי בעולם ההוא, הוא פשוט לא מתאים לקמפיין).

Romkin

New member
אני בעד אורקים

לרוב נוטים שחקים להתיחס לאורקים כעל דב"שים בלבד. לפעמים ישנם אלו שמשחקים אורק או חצי אורק (כמוני לדוגמא). אך לעולם (לפחות לא שאני מכיר) לשמעתי על אורקים כגזע שלם - שבט אולי. במערכה האחרונה ששחקתי ניסיתי לאחד את הגזע האורקי (איחוד שבטים) וליצור ממלכה משלנו. יש הרבה פוטנציאל באורקים מיכוון שאין להם את האירגון שיש לשאר הגזעים.

אלדריון

New member
לא הבנתי.

איך חוסר האירגון מגדיל את הפוטנציאל שלהם? הם ילחמו זה בזה, יריבו, ולא יצליחו לעשות שום דבר כמו שצריך.

Romkin

New member
נכון ולא נכון

הפוטנציאל שלהם נמצא בחוסר האירגון שלהם. שחקן בעל שאיפות המשחק אורק יכול לנסות לאחד את גזע האורקים וע"י כך להפוך לשליט ובעצם לעשות שינוי דרסטי המערכה כולה.

ננסק

New member
לא מסכים.

כבר הרבה זמן שאנחנו משתמשים בביטויים כגון "לרוב נוטים להתייחס לאורקים כאל מפלצות בלבד", או "לרוב נוטים לשחק דמות מבלי לתת לה עומק", וזה די שטויות. פה בפורום הרוב -לא- עושה את זה, ואני מאמין שכולנו מתייחסים לאורקים בכבוד הראוי. אצלי בכלל, האורקים הם כבר ממזמן אחד מארבעת "גזעי הפנטזיה הקלאסיים" שלי: גמדים, אלפים, בני אדם, ואורקים.

Romkin

New member
לשניה לא זלזלתי בהם...

להיפך הוא הנכון. אני מחשיב את גזע האורקים לאחד מתוך 4 גזעים העיקריים (כמו שציימת) - בלי להעליב את גזע הגובלינים שכמו שאני רואה זוכים להצלחה מרובה כאן בפורום. אך הגזע, כמו שאנו מכירים אותו, חיי בשבטים לא מלוכדים, ללא ממלכה, אמונה אחידה או תרבות שמאחדת את כל הגזע.

shadowfax

New member
באחד מהעולמות שיצרתי

האורקית שהצליחה לאחד את גזע הגובליניאודים (אצלי גזע גובליני קדום הוא שיצר את האורקים והגובלינים של היום) ע"י אמונה (בה) זכתה למעמד אלה...

למעלה