לכל חברי הפורום

patishon

New member
לכל חברי הפורום

לאחר טלפונים רבים שקיבלתי, והמון תגובות מימין ומשמאל, לא נפלו דבריהם על אוזנים ערלות ,ואני חושב שהגיע הזמן לעצור את מחול השדים הזה,דיייייייייייי פשוט דיייייייייייייי נכון שאיני טלית שכולה תכלת אך כל אדם צריך לדעת מתי לעצור, ןאחרי שהמון חברים בצאט עשו בדיקת שרירים אחד לשני חושב אני שהגיע הזמן לשנות את כל האוירה הכללית של הפורום בטוחני שיקומו מספר מלומדים ויגידו והיכן היית עד היום? על זאת אענה להם : אין מוציאין את סיר החמין אלא כאשר הוא מוכן, ולא נגאלו בני ישראל אלא כאשר היו מוכנים לגאולה, היום לאחר שכל אחד שפך את אשר על ליבו החל מלי28 שמשום מה נעלמה לה לאחרונה דרך ליהי, ארבל,חתיך,אלת האהבה , שרון28 ,פנטום,מרי-לו,רקדן,תגל חגית22 ,ביייבי , וכמובן עבדכם הנאמן,פונה אני אליכם בבקשה הניחו את החיצים אשר אנו שולחים אחד לשני , בואו ונשנה אוירה כי בסך הכל כל אחד מאיתנו רוצה לקום עם חיוך על הבוקר היתי מצפה מכם לתגובות והרבה כדי לדעת את הילך הרוח, ממני פטישון אני יודע שיש אנשים שלא אוהבים אותי ואיני מצפה שיאהבו אותי אחרי מאמר זה רק מה בואו ונשאיר את הכביסה המלוכלכת בבית . פטישון

לפטישון חברי החדש!!

אולי אני מסתכן בחרם עקב הצהרת חברות זו ואולי גם יחשבו שהפכתי להומו אך את מילות הרגש הראשונות שלי המופנים לגברים החלטתי להקדיש לך,חברי. מכירים מעט זמן ואולי אפילו זו הוירטואלית קצרה מהאמיתית אך הספיקה התקופה לתהות על קנקנך ולגלות שבתוך הליצן,הבדחן והשובב שוכנת נשמה יתרה של אדם התגייס לעזרת הזולת בשבריר שניה והוכחת לי זאת פעמים רבות ,ואפילו אתמול בלילה הפסקת שיחה עמי כי חשבת שיש באפשרותך לסייע לנערה שבמצוקה. הרבה הזהירו אותי מפניך,הרבה אמרו כי לא יבואו למפגש דווקא בגלל שאתה המארגן אך אני העדפתי להתעלם ,מה עוד שהכרותנו עוד קודם היתה נשענת על אלמנטיים חזקים יותר מאלה הרכילותיים. פטישון,תמשיך רק לארגן לנו מפגשים כאלה כדי שנוכל להמשיך להיות אמיתיים בקווה שנצליח למשוך כמה שיותר אל הבמה ממקום מושבם מול המקלדת. תודה לך שסיפחת אותי לרשימת חבריך!!

תגל

New member
ארבלוש` - אני מצטרפת לכל מילה שלך, ברשותך כמובן....

תגל

New member
פטישון יקירי....

האמת שלא הבנתי על מה אתה מדבר... אבל אם כבר הזכרתני... אולי אוכל להוסיף, פטישון נשמה טהורה... אכן סייעת ועודך מסייע לי לאחות את השברים ולארבל היקר אני מודה על שהפגיש אותי עימך... מקווה שתמשיך להיות ידיד נפשי.. באהבה עמוקה תגל-טלטלית

מרי-לו

New member
פטישון ה-חבר שלי!

זאת לא חוכמה לאהוב את אלה שהולכים בתלם ישר, שחושבים, שאומרים, שעושים איתך תמיד את אותו הדבר. צריך ללמוד לקבל גם את הבלתי מוכר, והשונה, והמוזר כי יש אנשים יפים עמוק עמוק בפנים. פטישון יקירי, רק מי שהיה לו הכבוד להכיר אותך באופן אישי יודע איזה אדם אתה באמת, וכמה אתה אוהב לעזור ולתת מעצמך כשצריך. אני שלמדתי להכיר את השונה שבך, את המוכר, את המוזר ראיתי כמה יופי יש בך בפנים (והשורות שכתבת כאן מוכיחות את זה). אתמול מישהו אמר לי משפט מוכר וחכם: ``תגיד לי מי חבריך ואומר לך מי אתה``. אז חבר שלי: אני שמחה שהכרתי אותך, ואני יכולה לומר עם יד על הלב שאם החברים שלי אומרים מי אני אז לכבוד לי שיש לי חברים כמוך. אל תשתנה, תישאר איך שאתה. חברה לנצח מרי-לו

לפטישון בשם לי 28

התבקשתי על-ידי ``המתחזה הוירטואלית`` ,לי-28 ,להעמידך על טעותך ובכל מקרה להבהיר שאין להעדרותה מהפורום והצ`ט בימים האחרונים שום קשר לאירועי או תגובות הפורום בענינים שנגעו אליה אלא מסיבות אישיות של האני האמיתי וכי כבר היום תשוב אלינו במלוא הדרה. לי 28 ,נא לקיים הבטחות !!

לי28

New member
בשם המתחזה הוירטואלית

תודה על טוב ליבך והשימוש בפה שלי (שישאר בגדר זה בלבד!!!). ארבל.. אין ספק שמשהו בכל זאת כן הוריד לי קצת את הרוח מהמפרשים ונותן לי את הכח להתיאש ולא להלחם עם הפורום... ולגנוב זמן בעבודה ולרשום זה רק למקרים דחופים כאלו.. או שבאמת משעמם לי הצורך שהיה לי פעם אולי בכל זאת קצת ירד... אבל תודה על העזרה האוראלית לי28

רקדן

New member
יישר כח ידידנו היקר!!!

כל הכבוד על גדלות הנפש והושטת היד לשלום וליצירת אוירה נינוחה בצ`אט וההתעלות לשים דברים מאחור,להניח את כלי המלחמה ולהשתמש בו לדברים חיוביים.מי כמונו מכירים אותך כאדם שפניו תמיד מאירות ורחוקות מלהיות זעפניות כמו שלפעמים כך נדמה לאחר. הראה לכולם מי הפטישון האמיתי - חבר אמיתי של כולם כשצריך אותו! יישר כח והמשך ללכד אותנו ולהיות ראשון היוזמים למפגשים מהנים במיוחד! אוהבים אותך מאד י פ ע ת ורקדן...

ליאור 30

New member
לפטישון ידידי

שמחתי לקרוא את מה שכתבת על האומץ הלב שיש לך להתעלות מעל הכל ולשכוח ולבקש סליחה על טעיות שאנחנו עושים וזאת גדולה ידידי מקוה שאנשים באמת יבינו ויאמינו שמה שכתבת בא מהלב וישכחו את הכל ויפתחו דף חדש בלי מריבות וירידות נ.ב. לכל החברים אנא תסלחו ותשכחו ובואו נתחיל דף חדש ידידכם ליאור 30

כלנית 1

New member
פטישון לב זהב

לא הרבה זמן אני בצאט. אך למדתי להכירך. אדם ישר ללא נשוא פנים .אמיתי, חם ,עוזר ועם לב גדוש בחמלה. ללא שמץ של התנשאות כפי שלצערי הרגשתי אצל חלק מהנוכחים כאן... אם כי איני יודעת על מה....?.? גם אם ירדת לפעמים ...או פגעת...בטוחני שקריאתך בהודעה הנוכחית מעידה על גדולתך. ועל כך נאמר `` מודה ועוזב ירוחם ``. אוהבת אותך ומחכה לשמוע את שירתך ... כלנית 1

למעלה