לכל חברי הפורום -

ל יב י

New member
לללללללללללללללללללאאאאאאאאאאאאא

לא אפי אל תנטשי אותי לעת זיקנה. עצוב עצוב לי נורא. איך אפשר בלי התגובות הזדוניות שלך? הולכת לבכות לי בשקט בפינה ולהלן ההוכחה:
רגע רגע, עכשיו פתאום הבנתי, אפי בורחת מהארץ בגלל סאדם חוסיין. חכי לי, גם אני בבבבבאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאההההההההההההה...

מה זו חרדת הנטישה הזאת, חברים?

אני אמרתי שאני עוזבת??? אמרתי שאולי יהיו ימים בהם לא אשאיר את חותמי הנאלח, זה הכל. אני אוותר על הכנסה קבועה של מסי חבר שבועיים ומופקעים??? אני אדלג על העונג שבלרדות במוכי הגורל והנדכאים המופיעים פה חדשות לבקרים??? אני אמנע מלספר אודות מעלליי האחרונים בעורף האויב וגם בכליותיו??? אני אתאפק מלחסום פורעי חוק המוסיפים דביקונים צבעוניים לכל משפט שני??? ככה אתם מכירים אותי?!?!? בושה. פשוט בושה.

De-Panther

New member
לא!! אל תעזבי!! אל תלכי!! אל תשאירי

אותי לבד עם המשוגעים האלה!! ואם את כבר הולכת אז לכשתחזרי אל תשכחי להביא לי חבילת שוקולדים בצורת לב ותכתבי שם ל______ באהבה מפנתר לכשאני אצתרך להביא את זה למישהי... וגם תבדקי במצלמות אם יש איזושהי אחת עם רזולוציה ממש טובה כדי שאני אוכל להצטלם יותר טוב
על פאקט הסיגריות אני אוותר... למרות שאני לא אתנגד למכור אותו אחרי זה למרבה במחיר...

zimes

New member
טוב.

נחזיק מעמד. אבל שתדעי שרע לנו כשאת לא פה. תעדי מה שאת מבינה. > צימעס מגייסת את מירב הפולניות שלה, ונואמת גם בשם שלי וגנגי <

זיו25

New member
ב ה צ ל ח ה ../images/Emo70.gif

אפי היקרה, שלום. אני מאחל לך הצלחה במשימתך רבת המשתתפים! ידוע לי ולכולנו שאת בהחלט תראי להם מהיכן משתין הדג, איך עושה כלב ומה שותה פרה (מים) . צאי לך לדרכך הארוכה, ותזכרי שאם דברים ישתבשו ... ובכן... צרות באות בצרורות
בהצלחה!!! שלך, זיו. נ.ב. אני סמוך ובטוח שדנה תמשיך לגבות את מיסי החבר הקבועים, ולא תשכח את תוספת היוקר הבאה עלינו לטובה

d@r121

New member
רק רציתי לדעת

האם בעקבות הרפורמה במס שנכנסת מחר יהיו הטבות/העלאות בדמי החבר...

d@r121

New member
../images/Emo41.gif עידן (הבן) ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif נא לקרוא ../images/Emo41.gif

צפיתי בך מתמודד בכספת. לכל מי שפספס סגנון השאלות היה ככה (מול עידן התמודד אסף) ארז: אסף, חייה עם 4 רגליים ועושה "האו"? אסף: כלב ארז: עידן, השם הצפוני מקרונזי של כלב הפודל המעורב בצפון איי הטימקיקה? כמובן שהכל תוך כדי הקצנה נוראית.... דבר אחד רציתי לברר: האם באמת יצאת שם עם בוחטות? ואם כן עדיף שתעלים את זה מעינהן של אפי ודנה אשר יגבו מיסים גבוהים במיוחד

Idan91

New member
ממש לא נכון. ../images/Emo187.gif

רמת הקושי של השאלות הייתה זהה, ושניהם שיחקו מצוין.

למעלה