לכל חברי הפורום -

לכל חברי הפורום -

מושחתים, אווילים, ילדים, נוער, טף וגריאטרים, אוכלי חינם וטרפה, ומצטרפים חדשים: אני חוששת שעליי להבהיר ו/או להתנצל על השבועות הקרובים. בימים הקרובים אנוכי מתחילה משימה חדשה, רבת משתתפים, עקובה מדם וחשובה מאין כמוה. מן הסתם גם שמתם לב שנוכחותי הידלדלה משהו בשבועות האחרונים, למרות שהקפדתי לקרוא את כל הודעותיכם האובדניות ולשמוח לאידכם. אני מניחה שאת זאת אמשיך לעשות באדיקות, שהרי אין כמו מצוקה אנושית לעור פניי ולשמחת חיי, אבל - אני גם מניחה שיהיו ימים בהם לא אפציע כלל עם הודעותיי הנוירוטיות והזדוניות. דנה כמובן נשארת פה להשגיח, לנזוף ולהרביץ תורה, ולשמור שהבחירות שלנו ישאו פרי, ממון רב ותהילת עולם. אני מבטיחה שלכשכל הגורמים העוינים יחוסלו, בטחון המדינה יושב על כנו, וחשבון בנקי יועשר במיליונים נוספים, אשוב לפעילות סדירה ומסודרת. עצתי היא שלא תנצלו את התקופה הקרובה לחגיגת דביקונים מאוסה, שכן למרות חוסר נוכחותי הכתיבתית עדיין אינה אומרת שאיני קוראת, רושמת וזוכרת לדראון עולם. לבעיות דחופות, מצוקות בלתי ניתנות לפתירה (וכמובן למיסי החבר), תיבת מסריי עדיין פתוחה בשעות הקבועות (12:32 בצהריים עד 12:36, לא כולל הפסקת סיגריה). וכמובן, אם אשכחך ירושלים, בטוח יהיה כבר איזה מישהו שיטרח להזכיר לי ולהרוס לי את היום (והסליחה עם שלי).

d u c k y

New member
מצפים לשוקולדים למכביר

ו/או סיגריות. מה שקרוב יותר לקופה...

דן צ

New member
אפי, מקווים רק לראותך בקרוב

את יודעת מתי, איפה ולמה.

תפסיק להדליף!

ואם כבר סיפרת, אז אני אתן את הסיפור המלא. אפי הולכת למול את הבן של השכנה של דן. (אבל לא שמעתם ממני).

דן צ

New member
מישהו הצהיר שלא יגיב להודעות שלי

וכמובן הוא בעל אופי חלש , בכיין וסתם בלפן.

מיטללל

New member
יו שראיתי את כותרת ההודעה

הייתי בטוחה כי את עומדת לפרסם הודעת פרישה או משהו... אממ שמרי על עצמך. אל תעבדי יותר מדי. ואל תעלמי לחלוטין. יהיה קשה מדי. והשבחירות הללו כבר יעברו...

d@r121

New member
אנצל במה זו לשאלה

הקבלת את המסר שלי??? וכן לא אתנגד לאיזה פקאט מלברו אדום או חפיסת שוקולדים משובחת.

קבול קיבלתי

וענה עניתי. לגבי הפאקט, אתה לא מתבייש !??!?!. נתחיל מזה שאתה בקושי בן 15 (תקן אותי אם אני טועה, ואם אכן אנוכי טועה, העובדות בלבלו אותי), ושנית, לא הספיקו נאומיי אודות הרוע, הגועל והנפש?

maayan15

New member
אני לא יודעת מה איתו...

אבל אני יודעת שיש הרבה בני 15 שמעשנים..ואנו אלה שזקוקים לפאקטים יותר מכל מכוון שלנו אין תקציב!

עידן, כתבתי לך שיר ../images/Emo79.gif

זה לא מגעיל, זה דווקא כיף טוב לי לעשן ועל הדרבוקה לתופף לעשות לעידן דווקא כל הזמן כי היא חושבת שהיא מלכת העולם. אך יום יבוא מתי? איפה? שבו עידן תגדל אפוא ותגלה לאט ובבטחה שזחיחותה הגדישה את הסאה ולא יעזרו כל התחנונים והבקשות וגם לא כל ההבטחות להשתנות ועידן תשאר לגמרי לבדה כבר לא ממש אותה מלכה. אך יש כעת סיכוי ויש תקווה אם רק עידן תלמד לשתוק בהזמנה ואז אולי יראו כולם שהיא בעצם בת אדם.

The Charmd One

New member
חחחח|תן|

ההודעה שלך קרעעההה אותיייי
תודה, הייתי צריכה את זה...
אז אתגעגע, ושתדעי שהצלחתי לאגור את כל האיפוק שיש בי, מלשים כמה וכמה חיבוקים נשיקות ושאר ירקות בכותרת...

The Charmd One

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo79.gif

קודם כל- ההודעה שלך קרעעהה אותי
תודה, הייתי צריכה את זה..
אז נתגעגע, תחזרי מהר, ואמ כן, גייסתי את כל האיפוק שהיה בי, כדי לא לשים כמה וכמה חיבוקים נישוקים ושאר ירקות בכותרת...

למעלה