לכל חברי הפורום!!!

את לא גרה בחו"ל?

בכל מקרה, הנה התרגום: Missing! Anyone who has seen two and half years old Hodia, is requested to call the police. The child’s description: brown curly hair, brown eyes. She was wearing an orange shirt and orange pants with triangles and round inscriptions on it and pink shoes Hodia has been missing since December 7th 2002 at 11 o’clock in the morning. Anyone who seen her or thinks he’s seen her should contact the police.

d u c k y

New member
אני גרה בחו"ל..

אבל מה שראיתי זה רק תמונה של תינוקת עם המון קישקושים ליד, כך שלא ידעתי במה מדובר... תודה על התרגום ואמן שתימצא

אז לדאקי,

ולמי שלא יודע מי זו הודיה - זו תינוקת בת שנתיים שנעדרת מאז אתמול בצהריים. היא נעלמה/נחטפה/הלכה לאיבוד כאשר אביה נכנס לכמה דקות לשירותים, ומאז לא נודעו עקבותיה. יותר מ-3000 מתנדבים מחפשים אותה מאז אתמול בצהריים, והיא איננה. אני מקווה שלעולם, אבל לעולם, לא אמצא במצב בו אמה (וכמובן אביה) נמצאים עכשיו. וללא הציניות המוכרת, אני מקווה מאוד שימצאו אותה בשעות הקרובות בריאה, ומן הסתם מפוחדת ובוכה. מאוד מאוד מקווה.

מפחיד לאללה

הכי מפחיד שהזמן עובר ועדיין לא מוצאים אותה. אני מקווה שזה לא יהפוך לסיפור דני 2.

shellyland

New member
אוי ואבוי!

איזה סיוט נוראי. אני לא מסוגלת לדמיין בכלל מה זה לאבד ככה ילדה. כבר הולכת להתפלל בשבילה.

jahnon

New member
ואני שמעתי שעוד ילדה הלכה לאיבוד

אבל היא ערביה וישנם רק כמה עשרות בודדות שהתנדבו לחפש אותה.

mto

New member
בטוח ימצאו אותה

לא בריאה , כבר לא מפוחדת וממש לא בוכה.

mto

New member
אושר בחיית...

ילדה בת שנתיים יותר מ24 שעות ... מה הסיכויים

maayan15

New member
איזה מהם?

אני מניחה שאת מתכוונת ל"צוכה בוחקת" וזה עברי לידר אם את מתכוונת ל"פרופיל 97"- אביב גפן...

מיטללל

New member
זהו שאני מאמינה

שכן ימצאו אותה בחיים בריאה ושלמה. אמן אמן ואמן. הסתכלתי היום בתוכנית של אושרת קוטלר, דיברו עם שני ההורים, אני לא יכולה לתאר את הצמרמורת אותה הרגשתי.. כואב. בלתי ניתן לדמיין את מה שהם חשים.

למעלה