לכל חברי הפורום

donotchoose

New member
לכל חברי הפורום

יש בעיה והנה היא הפרקים של דרגון בול זי הגיעו לפני בערך שבועיים ולכן הגיוני(לא בהכרח נכון) שהרוב ראו רק מעט פרקים חלק פה ראו יותר (הרבה יותר) ומרוב התלהבות של הקטע(לא בדיוק התלהבות אלא יותר התפרצות של שימחה) בגלל שהסידרה הגיעה לארץ הרגישו מחויבים לספר את הסוף או בכלל חלקים שלא הגענו אליהם או שכבר עברנו(כי דילגו על דראגון בול) הבעיה היא שזה הורס חלק מהכיף שבצפיה כי אתה לא מופתע מכלום עכשיו יש שתי אפשרויות(שאני מציע) 1:שכל מי שכותב על חלק שלא הופיע בפרקים שכבר הראו שיכתוב בכותרת(או בחלק ממנה) ספויילר 2:שאת הספויילרים תשמרו להודעות הפרטיות

roychu

New member
בחורצ´יק, איפה אתה חי?!

אני לא יודע עם שמתה לב או לא, אבל בכל, ואני מדגיש ב-כ-ל הודעה שיש בה ספוילר, המנהל דואג שישימו אמוטיקון של
אז תפתח את העיניים, תסתכל בפורום ותראה... עם ראית את זה, ובכל מקרה קראת, זאת בעיה שלך, ורק שלך

REDDITZ

New member
אם אתה שם לב ידידי

סימן הספויילר הוא אחד הסימנים המקובלים ביותר בפורום הזה וזה אחד החוקים היחידים שיש פה בפורום לספילר כל הודעה שלא נראתה עדיין בטלויזיה

king kazabubu

New member
אני שמח שחברי הפורום ענו לך ולא אני

אבל בכל מקרה אני אענה לך. אחד מהחוקים הלא כתובים של הפורום הוא על כל הודעה שעלולה לספיילר למישהו משהו יש לשים את הסמל
אם אתה רואה כזה סמל בכותרת זה אומר שההודעה חושפת מידע מסוים. ואם זה בגוף ההודעה זה אומר שעדיף שתסגור אותה כדי לא להרוס לעצמך.

roychu

New member
אז קזבובו, זה הזמן

שזה היה חוק כתוב, והודעה בלי זה לפח...

למעלה