לדוד וחברי הפורום
להלן חלק מהודעותיו של מר כפרי שאני רואה בהם כפגיעה וזלזול בכבודו של אימי ז"ל ושל הקרב מגע, דוד לגבי הקריאה להתפטר תעשה חושבים ותחליט לבד את הנכון ביותר לעשות!, כמו שאתה יודע לתת דוגמאות גם אני יודע, וכן השתדלתי לענות על כל שאלותייך רק הנעילה שהייתה לך על דעותייך גרמה להתנהג כמו ילד קטן בן 5, וחבל, אני לא חושב שאם הייתי מדבר כך על הטאי צי ומפתחיו היית רואה זאת בעיין יפה, לגביך אמיר אל תנסה לנתח את התנהגותי אלא תחשוב על התנהגותך. ואקדחים הרי הומצאו במאה ה-19; אתה באמת חושב שלפני אימי ליכטנפלד איש לא מצא דרכים לפרוק אדם מאקדח?ראיתי תכנית של "נשיונל ג´יאוגרפיק" על קונג-פו בטאיוואן, בה הראו מורה לקונג-פו, המדריך את המשטרה הטאיוואנית, בין השאר בטכניקות של פריקת נשק חם - אתה באמת חושב שהמורה ההוא למד קרב מגע?אתה באמת חושב שבאמנויות כמו קונג-פו, ג´יו-ג´יטסו, הפקידו - אין בכלל טכניקות לפריקת נשק חם?רק אימי ליכטנפלד חשב על הענין הזה? אתה חושב שהצבא היפני לא פיתח שיטות לעבודה עם ונגד נשק חם? אתה חושב שלצבא היפני במלחמת העולם השניה לא היו כוחות מיוחדים? אתה באמת חושב ששוטרים יפנים חסרי-אונים מול אקדח? אחד מחברי התאמן עם שוטרים יפנים, ביפן. הם מיומנים מאוד בלחימה, בידים ריקות ועם נשק קר - הרבה יותר ממה שמקובל אצלנו (אולי בגלל שאומנויות לחימה הן חלק מהמורשת התרבותית היפנית). האם אתה באמת חושב שאין להם פתרונות לבעיות שמציב העולם המודרני? "...והקונג פו לא יעיל כנגד דברים אלו" אתה באמת חושב שהצבא והמשטרה בסין, טאיוואן, סינגפור, הונג-קונג - התעלם מקיומו של נשק חם? רק אימי ליכטנפלד, הוא לבדו מכל אמני הלחימה בעולם, הוא היחיד שחשב על דרכים לפרוק אדם מאקדח/רובה? עו לגביך דוד דברים מהסוג שאתה שמת רק מוכיחות את קטנותך, תציג בחזרה את כל הדיון ואל תציג מה שנוח לך ע"י נצול כוחך כמנהל הפורום כמו הדברים הללו: √ הרשה לי להביא, בשם אומרם, דברים מעניינים, שלירון כתב בשרשור הזה... 1. "קרב מגע הוכחה כשיטה הכי יעילה אחרתצ לא היו משתמשים בה בכל כוחות הביטחון וב f/b/i" 2. "אמיר תעשה מחקר יותר מקיף ורק אז תזרוק שטויות באוויר" 3. "ראשית כל mk2 אף אחד לא שאל אותך מה אתה אוהב או לא הקרב מגע היא אומנות הלחימה להגנה עצמית הכי יעילה ועל כך אין וויכוח אני חושב." 4. "אל תתחכם ותציב שאלות של ילד מפגר..." 5. "אמיר אינך מבין גדול ואני מקווה שאינך מתיימר ... תתעורר ותבין קרא את כל ההתיחסיות ואז תכתוב אולי תגובה עניינים (עניינית? דוד) ולא בורה" (עניינים=עניינית? דוד) לעומת זאת, בשרשור הנוכחי, לירון כתב: 1. "... להגנה עצמית הכי עדיף זה הקרב מגע כי היא מטפלת בכל סוגי התקיפות כולל איום באקדח... נהיגה מבצעית כגון ירי על רכב, זריקת אבנים, צמיגים בוערים, בקבוקי תבערה וכו... סכינים, מקלות, רובה מכודן, ומכלול מצבי תקיפה, והשימוש בטכניקות פשוטות ויעילות וקטלניות. דברים שלא תמצא באומניות לחימה אחרות. (הדגשה שלי - דוד) 2. "עקב כך שהטכניקות פשוטות לביצוע ומבוססות על התגובות הטבעיות של הגוף יכול המתאמן להפגין מיומנות גבוהה כבר בשבועות הראשונים ללימוד!" 3. "... שאלו טכניקות הקיימות רק בקרב מגע וייחודיות לנו..." 4. "הג´יוג´יטסו טוב אך הוא כמעט ולא התפתח והקונג פו לא יעיל כנגד דברים אלו" ולסיכום דוד אשמח להיפגש איתך במפגש פורום ולהאיר את ראשך לעולם המופלא של הקרב מגע!