לכל חברי הפורום!!!

לכל חברי הפורום!!!

לגבי הדברים שנאמרו עליי אני חש צורך להבהיר את עצמי: אני לא מזלזל באף אומנות לחימה שהיא אני בטוח שכל אומנות לחימה טובה אך מסיבה כל שהיא אנשים כאן אינם יודעים להעריך את אומנות הלחימה של אימי ז"ל הקרב מגע, אני לרגע אחד לא הייתי נגד כל השיטות אך הייתי בעד הקרב מגע, אני מצטער עם הדברים נראו אחרת. דוד כפרי במיוחד הראה ילדותיות בהודעותיו וחוסר ידע מוחלט לחלוטין, דוד מי שהראה זלזול זה אתה כיצד הינך מרשה לעמך לזלזל באדם גדול ודגול כמו אימי ז"ל ובשיטה שלמה הקרב מגע, אז כפרי בוא ותציג לנו את חוכמתך וגדולתך ואולי תפתח לך אומנות לחימה משל עצמך (מקווה שתצליח) על כל פנים כפרי לכל אחד יש את הזכות להביע את דעתו אך אתה כמנהל הפורום שלא מרשה השמצות השמצת בעצמך אז אל תציב חוקים שאינך מסוגל לעמוד בהם אתה הרי היית זורק מישהו מהפורום בגלל זה למה שלא תזרוק את עצמך! כמו כן אני ממליץ לכולכם לפני שאתם הולכים על דרך השלילה לכו על דרך החיוב!

אם רוב חברי הפורום מסכימים עם לירון

אתפטר מניהול הפורום. ההודעה הראשונה שלי בדיון שהרגיז את לירון נמצאת כאן. שיפטו אתם. אני הולך ללמוד, כנראה לא אכנס לפורום עד מחר בצהרים. השטח שלכם.

לא צריך להתפטר

די כבר. תנו לזה לשקוע. לירון יקירי, אם היית קורא את הלינק ששלחתי לך במקום להתנצח, היית מבין שאחד מתוצרי הלוואי של להכריז על השיטה שלך כהכי טובה היא שהרצינות שבה יתייחסו אלייך בשאר הדברים שתאמר, תהיה פחותה יותר. וזה בדיוק מה שקרה כאן, לצערי. אני לא חושב שדוד לא מכבד את הקרב מגע או את אימי, אבל, וזה אבל גדול 1. עם כל הכבוד הרב (ללא שמץ של ציניות) שכולנו רוכשים לאימי, אימי הוא לא הבודאה, ולא זכה לשום ההארה שבה קיבל את האמת המושלמת והאבסלוטית. בדיוק כו פונוקושי, קאנו, דניס אושיבה או כל איש אחר - גם להם אין מונופול על האמת "הכי טובה" וה"אבסלוטית", וכולם אנשים מכובדים מאוד (אתה חייב להודות שמדובר בקאנון לא קטן). 2. מכך מה שניסה דוד להגיד הוא ש,לדעתו ואני מסכים איתו, אין את ה"טכניקה הכי טובה" ולא רק אימי ליכטנפלד (אני שונא את הגרסאות העבריות של שמות) חשב על הגנה עצמית. יש, למען האמת, כמה שחשבו על הגנה עצמית, גם שלא בהקשרים של אומנות לחימה מסורתית. וחלקם אפילו שמעו על קיומו של אקדח במסגרת האיומים בהם אנו נתקלים. 3. בבקשה אל תתחיל שוב ב"מלמדים את זה בכל העולם אז זה הכי טוב" וכו´. האפור (שלומד את אומנות הלחימה הכי טובה סטופ נגעתי בצבע אדום)

דעתי...

בוא נעזוב שניה את מה שדוד אמר או לא אמר.. זה לא רלוונטי בכלל... מה שרלווננטי הוא שאתה לא צריך להצטדק בפני אף אחד, ולא להגן על השיטה של איימי ז"ל. שיטה שצה"ל אימץ ולא סתם... אני חושב שזה דומה לקראטיסט שהולך ברחוב ואנשים מנסים לריב איתו ולראות מה באמת הוא יודע ואם באמת הוא "שווה"... לאנשים יש כל מיני דיעות שונות ומשונות גם אם לפעמים הם לא מכירים את השיטות בכלל לעומק הם מגיבים... וצריך לקחת אותם בפרופורציות הנכונות. גם ללחימה משולבת יש המון מתנגדים שבכלל לא מבינים ולא נכנסו לעומק השיטה, ולמרות הקבלות הרבות על רלוונטיות של השיטה ועל זה שהיא אפקטיבית לא תשנה את דעתם של אותם אנשים.... כי הראיה שלהם צרה מלהחיל את מה שהשרישו בהם, והם נעולים על קו אחד ישר ולא רואים שיש עוד דרכים צדדיות לאותו קו שהם עלולים להתקל בהם בדרך הישר שלהם... בקיצור.... אל תתרגש מביקורות של אנשים, יש הרבה קבלות לשיטת איימי ז"ל ולכן שכולם יקפצו!!! שלך יניב

tilinger

New member
לא הייתי מאמין

שניהלתם כזה ויכוח,אילולא ראיתי בעצמי את השירשור... בואו פשוט נרגע,אין צורך להתפטר או לכעוס.היה ונגמר. לפעמים כותבים דברים בלשון של קצת הגזמה,במיוחד כשמנסים להלל את השיטה בה אתה מתאמן.זה קורה...

Zeev Foux

New member
איזה מין הודעה זאת, דוד?

" אם רוב חברי הפורום מסכימים עם לירון - אתפטר מניהול הפורום" אתה מנסה לשחק במניפולציות של "נעלבתי ואם אתם לא לצידי אז אתפטר"? אני אומר זאת כי ככה זה נשמע. אם אתה מרגיש שאת מעוניין לנהל את הפורום, תמשיך, אם לא - אל...! בכל מקרה אל תבקש מחברי הפורום להוסיף אמוציות ומעורבות רגשית במקום להפחית בהם. זוכר את הדיון על הווים?

alon_o

New member
תגובה

אגיד שקודם כל גם אני קיבלתי את ההרגשה מניסוח ההודעה. אבל זה לא רלוונטי. באמת עלתה כאן שאלה חשובה על ניהול הפורום. חבר רציני בפורום העלה טענה שמנהל השתמש לרעה בסמכותו, וזו טענה שבאמת דרשה דיון נפרד. מאחר ומעולם לא עלתה טענה רצינית כזו בפורום בעבר (למיטב זכרוני), נעשה כאן הדבר הנכון: להביא את הדבר לידיעת משתמשי הפורום בהודעה ובשרשור יעודיים כדי לעסוק בשאלה זו. האופציה השניה היתה להפוך את הפורום לדיקטטורה ולהתעלם מהודעתו של לירון מילוא.

בניגוד למה שאתה ודוד חושבים

הפורום הוא דיקטטורה כבר עכשיו. אין מה לעשות, אין דמוקרטיה בפורומים.

alon_o

New member
למה?

בדמוקרטיה מנהיגים נבחרים ועושים החלטות. אם העם לא מרוצה, מחליפים אותם. אם רוב משתמשי הפורום לא יהיו מרוצים מתפקודך כמנהלת פורום, ויבקשו שתתפטרי, האם תשארי? האם דוד או סלבו ישארו? אם התשובה שלך היא כן, אז את צודקת. זו דיקטטורה. זאת דמוקרטיה מוזרה ורגישה אמנם, אבל איכשהו עדיין דמוקרטיה. חוצמזה אין לי בעיה עם דיקטטורה ש"מרגישה" כמו דמוקרטיה
. כמו שיש כאן במקרה הרע.

אוקיי זה לגמרי ../images/Emo32.gif אבל זו שאלה

מאד חשובה לדעתי. ברור שאף אחד מהמנהלים לא ישאר אם יתבקש בפרוש לעזוב. מצד שני גם דיקטטורים מובהקים כמו לואי ה-16 עזבו את שלטונם כאשר "התבקשו" לכך במספיק תקיפות. כיוון שהפורום הוא כולו מדיום מילולי, גם ה"בקשה" לעזוב תהיה מילולית (אני מקווה
). הפורום אינו דמוקרטיה, כיוון שמנהליו אינם מועמדים לבחירה חוזרת מדי X זמן, כיוון שאין הפרדת רשויות, ואין אופוזיציה שתהווה אלטרנטיבה (אתה יודע, גם בסוריה יש בחירות כל 4 שנים).

Zeev Foux

New member
אין אופוזיציה?

בוודאי שיש אופוזיציה, רק שבאינטרנט קוראים לה "אלטרנטיבה". זוכרת את פורום IOL? זוכרת את פורום YNET? כולם מתו בגלל האופוזיציה, אופס, סליחה, האלטרנטיבה. חוצמזה, שאין בפורום דיקטטורה, מאחר ואין בפורום היררכיה. טוב, יש קצת, די סמויה, אבל לקרא לזה דיקטטורה מעליב את מאו טסה דונג!

אוי, איך אני אוהבת מטאפורות...

ובמטאפורה הנוכחית האלטרנטיבות מקבילות יותר למדינות שכנות. אגב, זה באמת טוב מאד שיש אלטרנטיבות כמו הפורום שלך, שבהם אכן יש סגנון אחר.

alon_o

New member
הממ

אין אופוזיציה קבועה, אבל יש אופוזיציה בדמות תנועת התנגדות להנהגה שהציעה שינויים ושיפורים לפורום, התנועה הונהגה בזמנו ע"י לירון מילוא (קרב מגע) ולאחר הצעת האי-אמון בהנהגה שהתנועה העלתה, שהופלה ברוב גדול (שניים מול המון), היא פורקה ע"י מנהיגה, מקימה, והחבר היחיד בה. היה היתה אופוזיציה...
. ויש הפרדות רשויות: יש את מנהלת הפורום (את) ויש את מנהלי הפורום (הם). רק בחירה חוזרת חסרה. אפשר לארגן.

neko

New member
דמוקרטיה

אני חושב שרוב האנשים טועים במהות הדמוקרטיה. הרעיון של בחירות הוא משני ושולי בדמוקרטיה. הרי אם רצון הרוב היה הבסיס האמיתי לדמוקרטיה, שהרי גרמניה הנאצית הייתה דמוקרטיה. הנאצים עלו לשלטון ברצון הרוב. זה לא נכון. הדמוקרטיה מבוססת על שוויון זכויות. אם מנהלי הפורום מנהיגים יחס שווה לכולם, ושיקול דעת, אזי אין סיבה להתנגד ל"שליטה" שלהם, גם אם היא אינה דמוקרטית. חוצמזה, איפה כבר יש דמוקרטיה אמיתית?

זאב - הפעלת מניפולציות?!

אם לדעתך דוד משחק במניפולציות - אז איך קוראים למה שלירון עושה??? לקרוא למנהל פורום להתפטר כי כתב דברים שלדעתו לא היה בצורה הראויה (או יותר נכון, בשורה התחתונה - לא הסכים עם דעותיו והביא מספר נקודות מעניינות למחשבה....

Zeev Foux

New member
לסלבו - למי שקורא

למה שלירון עשה אני קורא "להט נעורים". למי שקורא למנהל פורום להתפטר אני קורא "לא חכם" בלשון עדינה. אני לא חושב שדוד משחק במניפולציות, שהרי אם היה עושה כן, לא הייתי מעיר לו אלא פשוט מתרגל לסגנונו. הערה (מבחינתי) מעידה על חריגה משגרה. ורק על מנת לחדד, ההערה שלי לא הייתה על תשובותיו של דוד ללירון. לעיקרו של דבר, ברור לי שלא הייתי צריך לכתוב את מה שכתבתי.

לא מניפולציה אלא הגדרת אחריות

אם משתתף בפורום חושב שאני לא מתאים להיות מנהל, אז אני זה שצריך לשפוט אם הוא צודק או לא? הפורום לא שלי ולא של אבא שלי, ונבחרתי לתפקיד יחד עם שאר צוות המנהלים. לדעתי, מי שבחרו אותי לתפקידי הם אלה שצריכים להחליט אם הם עדין רוצים בי - ובמקרה שאדם טוען שאני פגעתי בו, ברור שלא אני צריך להיות השופט. מיתר נדיר הסבירה שהפורום אינו דמוקרטיה, אבל גם אמרה שמי שיתבקש לעזוב בצורה מספיק מפורשת, יעזוב. אני מסכים לחלוטין, והפעם זו לא רק דעתי - יש לי שותפים...

bizhar

New member
דוד, חטאך היחיד הוא שלא זיהית טרול!

צר לי, אבל סגנונו של ירון הוא טרולי כמעט מלכתחילה ואני מדגיש: סגנון התבטאותו ולא האיש. ירון התרגז? נפגע? חבל. מן הראוי שייטול קורה מבין עיניו לפני שיבוא להסיר קיסם משינייך. ירון העליב פה הרבה אנשים בשימו את אומנותו מעל כל חי ורמש מבלי לבחול בהורדת שאר אומנויות הלחימה למדרגת שעשוע אומנותי. בכוונה לא התבטאתי בעד או נגד עד רגע זה אלא התמקדתי בטיעון ובסגנון.

למעלה