לכל חברי הפורום ...

karin a

New member
לכל חברי הפורום ...

ראשית חג שמח !!! שנית , קצת דברי הסבר (לצערי ) הפסקתי לעשן ! ומי שלא מכיר אותי אז אני ממש מגזימנית בנושא , משהו כמו 2 קופסאות ליום . מסתבר שהפסקת העישון מרחיקה אותי מהמחשב, אינני מצליחה להתרכז ובקושי לעבוד (כנראה התאים האפורים שלי רגילים לעומס ניקוטין כדי להתרכז) . בכל מקרה יחד עם הקשיים . הצלחתי להעלות סביבה לימודית חדשה בנושא הורדוס הכוללת בתוכה סקריפיטים כגון תפריט דינמי , פס גלילה בצבעים שונים , אפשט קישורים ועוד . (מה שכן הסביבה נבנתה בחודש ומשהו במקום ביומיים עקב אי אספקת ניקוטין למוח) . אז לכל מי שמעוניין לא רק בהורדוס אלא גם בסקריפטים מוזמן "להוריד" אותם ישירות מהאתר שלי !!! חג שמח ונשתמע קארין

toy toy

New member
קארין- את גדולה...../images/Emo24.gif

ודווקא לי נראה שהניקוטין יעשה לך רק טוב... אמנם חודש אבל איזו עשייה?! כבר אמרתי לך לא פעם שהאתר שלך פשוט נפלא, ואני משתמשת בו לא מעט החומרים שבו משובחים, והעיצוב... ישר כוח

toy toy

New member
תיקון...../images/Emo9.gif

השתמע כעידוד ניקוטין- והכוונה היתה דווקא הפוכה... (ללא הניקוטין צפויות הצלחות רבות... ) סליחה...

nira85

New member
קארין../images/Emo8.gif

כל הכבוד על העשיה1! התפעלתי במיוחד מהקישור של אודותוכל המשתמע מכך זו עשיה אמיתית שמקפיצה את התלמדים למעלה. ובקשה מיוחדת שתמשיכי להתרחק מהנקוטין מחזקת את ידיך,אל יאוש אני בטוחה שהמוזה תשרה בלעדיו

Elishabb

New member
קארין- פשוט מדהים

תהליך היצירה והתוכן יכולים לשמש מודל ליצירת תכנים חינוכיים מתוקשבים. מעניין אך הצלחת לשלב סקריפטים חיצוניים עם דפי html שנוצרו על ידי הוורד. לנדן -ממליץ להוסיף למאגר הפרוייקטים המתוקשבים. אגב - בנושא העישון - אך הצלחת? גם אני סובל מבעייה דומה. אלישע

karin a

New member
לאלישע היקר ולtoy

מחמאות ממכם שוות זהב ... רב תודות . איך הצלחתי לשלב סקריפט עם וורד למעשה אגלה לך סוד , את זה אני עושה ממש טוב אבל אני לא מצליחה לשלב סקריפט בפרונט פייג´. כל אחד והבאגים שלו !!! ראה דף כניסה מה שהצלחתי בוורד לא הצלחתי בפרונט פייג´. בקשר לעישון - אני אשלח לך מסר !!! קארין

nira85

New member
לאלישע וקארין../images/Emo23.gif

כאחת שניצבת מנגד באמת קל לדבר בשמחה הייתי עושה זו: http://www.health.gov.il/units/eduction/catalog/smoke1.htm

nira85

New member
חמש עובדות על...../images/Emo6.gif

5 עובדות על חברי הפורום 1100% בעלי לב רחב.(זה בדוק) 2100% בעלי חוש הומור(גם זה בדוק) 3___ מורים 4____ בעלי אתרים 5____ מעשנים את השאר השלמו על-פי הדמיון
||

Elishabb

New member
נירה זה מזכיר לי את הקטע

של ארבעת האחים באגדת פסח. כשמגיעים אליו אצלנו בערב פסח, כולם מתחילים לנחש מיהו מי........ ואחנו בכלל כבר בשבועות..... אלשע

קארין... מדהיםםםםםם ../images/Emo23.gif

אם זה יוצא לאחר שהפסקת לעשן... תארי לעצמך מה יהיה להבא.. מחכה כבר לראות את התוצרים הבאים. כל הכבוד X שתיים: גם על יישום המדהים וגם על הפסקת העישון לאו דווקא בסדר הזה.. מקווה שתתמידי בשני הדברים המופלאים האלה..

nivsh

New member
קארין - האתר שלך מרגש אותי עד דמעות

אני מרגישה שאני נמצאת בין אנשים שמגשימים לי חלום.... החלום שלי לשנות את שיטות ההוראה לעבור להוראה בשיטת המאה 21 שעדיין לא הומצאה ..... וכאן בפורום אני רואה התחלה מבורכת. תארו לכם שרופאים ישתמשו בשיטות ובתרופות שהשתמשו בהם לפני 20 או יותר שנים. ואנחנו המורים משתמשים בשיטות שהשתמשו בהם לפני .... שנים. אני בטוחה שהילדים שהשתתפו בהכנת האתר נהנו ונשכרו (מהמילה שכר) פי 2 לפחות מתלמידים שלמדו נושא זה בשיטות ה"רגילות" מקסים דרך אגב איפה מצאת את הרקע המיוחד.

psa

New member
קארין - ת-ב-ו-ר-כ-י על הפסקת העישון

סה"כ עשית רק טוב לעצמך ונתת הזדמנות למוח הנפלא שלך להחזיר לו חמצן נקי. ז"א אם עד עכשיו הצלחת ליצור דברים כל כך נפלאים באתר שלך. תראי עכשיו אילו דברים תצרי...
וברוח החג מגיע לך
כל הכבוד על האתר שלך וההתפתחות החדשה. בברכה

karin a

New member
תודות לכל המברכים

והתומכים אני תקווה כי אוכל להמשיך ולנצח את הניקוטין חג שמח ותהנו קארין

האתר יפיפה, נהנתי!

קארין, נכנסתי לאתר ונהנתי. איזה הבדל זה בין האתר הזה, לבין המורה שלי בכיתה ח´ שהיתה נכנסת לכיתה, מדברת, מדברת, מדברת, אנו היינו ממלאים מחברות וכמו שזה היה משעמם, ככה גם גדלתי לא לאהוב היסטוריה.. האתר שלך מראה שאפשר גם אחרת. עם הרבה השקעה ואכפתיות. תבורכי!! אסנת

למעלה