לכל חברי הפורום...

לכל חברי הפורום...

אתמול הקלטתי באולפן שיר חדש שלי והוא מוקדש לדורית האוצר שלי. השיר נקרא: רחוק מעינייך / מילים ולחן: אלון זכריה. אם אצא לרחוק לבדי בלעדייך התהיי יפתי אהובה כמאז אם אלך לזמן רב רחוק מעינייך העוד אז יפתי תאהביני התאמרי אהובי רק נסע הוא ישוב הוא יבוא ויפריח גני התסירי חותם אהבה ראשונה או לבד את תהיי עד שובי התמחי מליבך את ליבי האוהב או את לי אמונים תשמרי התמחי מליבך את ליבי האוהב או את לי אמונים תשמרי אם ארד מנכסיי אם משבר יפקדני התהיי יפתי איצנה עימדי אם אמעד ואפול ואקרא התעני לי התושיטי יידך ותעזרי לי התהיי פינתי החמה בחורפי או ממני תפני ותלכי התסירי חותם אהבה ראשונה או לבד את תהיי עד שובי התמחי מליבך את ליבי האוהב או את לי אמונים תשמרי התמחי מליבך את ליבי האוהב או את לי אמונים תשמרי.... מה דעתכם על השיר???

tsipi35

New member
כבר אמרתי שאתה תותח ../images/Emo35.gif

כי אם לא אני אומרת עכשיו אחי אתה תותח

shayper

New member
חחחחחחחחחח

מה את לא מכירה את השיר הזה?? מה את מאמינה לו? אחי הצלחת כמעט... לא שאני מטיל בך ספק על יכולתך לכתוב שירים אבל תביא משהו לא מוכר לפחות.. אני לא זוכר את הלהקה ששרה אותו אבל אני יזכר..

tsipi35

New member
Shayper אל תזלזל פה באנשים ../images/Emo70.gif

תעשה לי טובה לא לזלזל לי באלון. אתה בטח מכיר שיר אחר עם מילים קצת דומות. אבל את זה - אלון כתב לדורית שלו

shayper

New member
את מאיימת עליי???

מה פשר התמונה הזאת?? האם את מאיימת עליי? כי זה לא מוצא חן בעייני.. אני לא התכוונתי לרדת עליי פשוט אמרתי שאני מכיר את השיר עם אותם המילים

tsipi35

New member
אתה ראית פה איום? כי אני לא

ובכלל אני שמה תמונה או אנימציה לכל ההודעות שלי בפורום. אתה יכול לבדוק.

shayper

New member
לציפילה שלי ולכל חברי הפורום

אני לא יודע אם ראיתי איום.. פשוט ראיתי אותך מצווה עליי לא לזלזל באנשים ותמונה של איש תלוי.. מה אני אמור להבין... בקשר לתמונות שלך... יש פורום של תמונות מצחיקות או משהו כזה.. בחיית לכי אליו... אני זוכר לפני כמה חודשים שהייתי פה היו מדברים רק על מוזיקה מזרחית... וחזרתי לפני יומיים בערך לפה ולא ראיתי אף אחד מדבר על מזרחית רק מדברים שטויות אז קחו את עצמכם בידיים ותתאימו את ההודעות שלכם לפורומים השונים... תסתכלו אפילו בארכיון ותראו את הימים הראשונים של הפורום איזה כיף היה.. דיברנו על מזרחית שלחנו תמונות של זמרים, שירים, ירדנו על מי שנכנס וקילל אותנו... אלה היו ימים... אבל עכשיו... הכל הלך מה קרה? כולה הלכתי לחודשיים שלוש וכבר נהיה בלאגן... אז בקיצור מה שאני מנסה להגיד.. תתאימו הודעות לפורומים בבקשה..

tsipi35

New member
shayper - מי אתה בכלל?

שתגיד לי לאיפה ללכת או מתי לבוא? ואם היה לנו מנהל כמו שצריך אז אולי היינו מדברים קצת יותר מזרחית. אין מה לעשות. וחוץ מזה shayper או איך שאתה קורא לעצמך למה עזבת את הפורום אם היה לך פה מעניין? ואני ממש ממש לא רוצה להתייחס לתגובה שלך לגבי התמונות שאני שמה. מי שיש לו עם זה בעיה - שלא יקרא את ההדעות שלי!!!!!

וואלה אני זוכרת ת´ימים האלה..

למרות שלא הייתי ממש בהתחלה, אבל הייתי איתכם בתקופה הזאת... איזה כיף הייה אה???
אין מזרחית אין חיים

shayper

New member
תעשי לי טובה ציפילה..

אל תאשימי את משה.. כי הוא לא קובע מה שאת תרשמי.. ואת האחרונה שצריכה להאשים אותו למה רק את שמה פה שטויות של ילדים בגן.. תסבירי לי את.. מה הקשר בין כלב למזרחית??? או בין איש תלוי למוזיקה הזאת? אני לא צוחק... אני רציני.. אני מאמין שאת בוגרת ואת לא צריכה ללכלך את הפורום... אני מאמין שאם משה נשאר מנהל מהיום שהלכתי וזה היה מזמן מאוד.. אז הוא מתאים והוא בסדר.. קיצור אני רק רוצה להגיד לך שאת ההאשמה העיקרית בכל השטיות שיש פה... ובקשר לשאלה שלך למה עזבתי.. זה בגלל שהתחיל להמאס לי מפורומים אז עברתי לאיי סי קיו... ואני רואה שהייתי צריך להישאר ולשליט סדר יחד עם מושון הכלי... סבבה ציפורה?? אה.. ורציתי רק להגיד לכל אלה שמזלזלים בי.. ותשאלו את משה אם הוא זוכר.. שלי יש את השרשור הכי ארוך שהיה בינתיים.. (87 הודעות) אז תעשו קצת כבוד... וזכריה... שמור על הפה בבקשה כי אין לי כוח לריב איתך..

shayper

New member
סליחה לא כלב... סימבה

מה הקשר בין סימבה למזרחית???????

שי, תירגע. ציפי ואלון תירגעו גם אתם

שוב אתם רבים?! מה יהיה הסוף באמת ? אלון וציפי תתעלמו מההודעה הזאת וזהו, אלון דיברתי איתך במסרים - אז דיי. שי, שלחתי לך את השיר במייל. תהנה. משה

tsipi35

New member
כמו שכבר אמרתי

מי שיש לו בעיה עם התמונות שאני שמה שפשוט לא יקרא את ההודעות שלי. ואם לך זה מפריע באופן אישי אז אני ממש לא אצטער אם לא תקרא את ההודעות. בקיצור - אתה האחרון שיכול להשליט פה סדר !!! ולשאר ממש לא בא לי להתייחס כי לא כולם שווים את התייחסות שלי !!! ואם לא הבנת מה הקשר בין סימבה המקסים שהוציא לך לשון לבין ההודעה שהשארתי לך אז אני כבר מבינה עם מי יש לי עסק

שי אחי ...

שמע אני יגיד לך משהו שאתה באתה קיבלו אותך יפה !!! עכשיו זה שלא הייה כאן הרבה זמן זה לא עוזר לאף אחד ... אז באמת אם נפריע לך האייקונים או האנימציות של ציפי פשוט אל תראה את ההודעות שלה או שתחזור שוב לאיי סי קיו .. דרך אגב יש עוד תוכנות שתוכל להנות בהם כמו - אודיגו מסינג´ר - תשמע לי אתה תהנה מהם יותר מאשר הפורום שלנו .. ואם יש לך את השרשור הכי ארוך אתה טועה הכי אתה יכול לחזור על ההיסטוריה אני מבטיח לך שאתה לא תאמין !!! פשוט מאוד לא לתפוס ביצים שאתה מכיר את משה ממזמן כי הוא לא יעזור לך כמו ששלטת איתו ... אחי גם אם ההנהלה תכתוב לי הודעה זה לא יזיז לי !!!

shayper

New member
לרותם...

אני יודע שקיבלו אותי יפה... תודה! לא התכוונתי להעליב אף אחד פשוט הדגשתי שבפורום מזרחית צריכים לדבר מזרחית לא???? ותענה לי על השאלה הזאת.. קיצור אני מדבר על התמונות של ציפושקה של מתאימות לפורום... ותעשה לי טובה ואל תשלח אותי למקומות אחרים אני מכיר את כולם יותר טוב ממך... ואחי... השרשור שלי הכי ארוך.. בדוק

אחי

אל תתגאה בעצמך ... אמרתי לך יש דבר כזה היסטוריה אולי אני יסביר לך איך להגיע לשם או שאתה יודע ... אה שכחתי אתה יודדע יותר טוב ממני תזכיר לי מי אתה????. פשוט הרבה זמן לה הייתה שכחתי ???? והתמונות של ציפי חבל על הזמן והם קשורות לפורום שלנו מאוד ...

למעלה