לכל חבריא ב'

לכל חבריא ב'

בקשר למה שגילת כתבה. אם יש לכם רעיונות לשם לשבט שלנו או רעיונות לדברים אחרים מוזמן לשרשר

מה פתאום? הם נהיים חבריא ב' אחרי

חודש ארגון. בינתיים מבחינתי הם חבריא א'. אצלנו הם בכלל מורשים להיכנס לפעולות חבריא ב' בחודש ארגון רק כדי להכניס אותם לחבר'ה, אבל הם עדיין באים לפעולות בשבת, למפקד עצמו והם חלק אינטגרלי מחבריא א'. זה הכל

תגיד, אתה מנוי לאותיות???

והיה כתוב לך שם משו בדואר יוצא השבוע????? וכל מי שמנוןי, נכון "הפורום" נראה דפוק לעומת הפורום שלנו?
אנחנו הפורום הכי הכי, ושכל העולם ישמע!!!

אני רוצה!!

בקשר לשם אין לי הרבה מה לעשות כי אני גרועה בדברים האלה אז כל מי שיש לו רעיון לשם סבבה אחרי שנבחר שם צריך לוגו, סיסמאות (אם בא לכם), קריאות עידוד (
) וכו' וכו' וכו' (אני פשוט יושבת עם הדף של גילת מול העיניים
) אז יאללה חבריא ב' אנחנו הגדולים

shadow dancer

New member
אממממ.....

בס"ד יווווו זה ממש יפה! רעיון אדיר... אני אשתדל לחשוב על משו בע"ה!

tamarhp

New member
אממממ

אם צריך לחבר משהו בחרוזים או עזרה בגרפיקה, אני אשמח לעזור... איזה מהנושאים שגילת העלתה הם שלנו? צריך לעשות שיחת ועידה של כולנו.. בצ'אט, או באייסי.. צריך לקבוע יום ושעה. צריך שמישהו יהיה אחראי לארגן הכל (עדיף מישהו שבבית רוב השבוע) וישמש כ'יו"ר'. בכל מקררה צריך לעשות רשימה של מה צריך לארגן ולהכין.

tamarhp

New member
../images/Emo26.gif ההכנות בינתיים

בחירת נושא: תרבות זמן ופנאי, תרבות העמל וחיים של תורה בהתאמה. (צריך לבחור נושא אחד, נכון? או שלא הבנתי..)
בחירת יו"ר לשבט - מי מועמד?
בחירת שם. את כל ההצעות נא להפנות ל.... יו"ר.
יצירת לוגו ובאנרים - אני מתנדבת ליצור אותו עפ"י מה שכולנו נחליט ביחד. אם עוד מישהו ירצה להכין את הלוגו אז תודיעו לי ואני אעביר את הסמכות...
שיר לשבט - צריך לבחור נושא ומי שיחבר את השיר (כמובן שכולנו נעבד אותו ביחד, אבל צריך שאדם אחד או שניים יחברו את הבסיס).
מוראלים, סיסמאות וכו' - כולם אחראיים... להתחיל להפעיל את הראש!
יצירת אייקונים - צריך להחליט מה יהיה בכל אייקון ומי יכין אותו.
מערכון סאטירי
פעולה אחת או לשבת או לאמצע השבוע

יש לך טעות....../images/Emo101.gif

שבט אלעד הם השולטים... זה בסדר שטעית- הרי סך הכל אתה בנאדם- ובני אדם טועים...

תיקון...

תיקון טעות- קיפיק מצטערת הייתי בטוחה שזה בן... אז סליחה.... והתיקון- "... זה בסדר שטעית את בנאדם.." וכו'

קיפיק

New member
חמוד, (תיקון טעות../images/Emo6.gif, חמודה):

אני אפעם לא טועה!!!! עמיצור שולטים!!! תחיי עם זה!!! (ועל אלעד, אין מה להגיד....כי אתם א...) הקציר, עמיצור= אימפריה. יש מבין?

למעלה