לכל ה"רוקחים"

marsala

New member
לכל ה"רוקחים"../images/Emo70.gif

לצורך העלאת מאמר של מתכוני הפורום אני מבקש מכל "רוקחי" הפורום לשלוח לי במסרים כל מתכון שפירסמתם בפורום בעבר.. נכון, משימה איומה, בעיקר לאחד כמו טל לדוגמא, שבטח הגיע כבר למאה מתכונים משלו והוא תיכף בורח לנו למזרח..( טל אין פטורים!) מחכה בכיליון.. מוש

marsala

New member
מקפיץ כי זה חשוב לי ותודה ל......

סייטה ששלחה מתכונים וגם להגיד לכם שיש סקר חדש ולאחל לכולם סופ'ש שפוי ורגוע, מוש

MEIMIS

New member
ניסיתי קצת לחפש שירשורים שהעלנו

ממזמן עם הצעות לקוקטיילים בשכבות וה-"פצצת אניס" של סניפטר.. וכו'.. משום מה כנראה הארכיון נתקע ככה שזה לא הראה לי שום כלום

siete

New member
../images/Emo35.gif בקשר לארכיון

כל מה שנכתב פה מלפני 7 עמודים נמחק לעד? או שזה נמצא איפשהו?

MEIMIS

New member
כלום לא נמחק, אבל לפעמים מעצבן לחפש

בכל אופן בשורה למטה של מ-1-7 מצד שמאל רשום לך ארכיון

סניפטר

New member
הינה משהו חדש ונחמד

אוכל כולנו אוהבים, נכון? ועכשיו שהיגענו למסקנה הרצויה בואו נתחיל : אני רוצה לתת לכם דווקא מנה לקינוח ------ חומרים- שרף 95% (אלכוהול) ליפתן פירות משומרים (נו אתם יודעים אננס עם כל החברה) מנגו משומר בננה (עם יש) פירות יער לסוגיהם נענע / מנטה (לעיטור המנה) והכי חשוב גלידת וניל איטלקית משובחת ושרבט מנגו הוראות הכנה : 1. לסנן היטב את כל הפירות המשומרים. 2. לשים את כל הפירות בכלי רחב חסין אש (כמו תבנית אפיה עמוקה). 3. להוסיף כוס אלכוהול ולהדליק לתת כמה שניות ולערבב (עם כף ארוכה) עד שיתכבה האש (אגב לפעולה קוראים פלמבה). 4. לקחת צלחת עמוקה גדולה (לאדם) ולשים בה את הפירות החמים . 5. חיש מהר להוסיף כדור גלידה מהוניל האיטלקי ומהשרבט מנגו . 6. לעטר את הכדורים במעט נענע / מנטה . תהנו

למעלה