לכל התקליטנים!

DiNo BIG wAve

New member
לכל התקליטנים!

אהלן , וואלה תאמינו או לא אני "מתקלט" כבר איזה שלוש שנים , אבל עם מחשב . אני עובד עם מחשב! ואני ממש אוהב את התחום , אני רוצה לעבור לפלטה , אני מחפש משהו לא כל כך יקר להתחלה , ככה בסיסי אבל טוב. בקשה תעזרו , תמליצו תציעו מה שאתם יודעים! תודה!

dj mango

New member
קבל!!

אוקי דבר ראשון מזל טוב!! אני אקצר במילים בשביל להעביר תמסר אל תיגע בשום מיקסר של ברינגר !! ושלא יעבדו עלייך זאת לא רמה הייתי ממליץ על פיונירdjm400 בתור מיקסר וזוג פיוני cdj100s בתור קומפקטים כמובן מקווה שתצליח

DiNo BIG wAve

New member
וואלה?

להיזהר מברינגר? למה? ואני מחפש משהו זול יחסית - את האמת , כל מה שראיתי בשוק המוצרים זה בעיקר פיונר וג'ימני...זה לא יקר?

r o n a 2 2

New member
המלצה.....

הייי אני dj ית ויש לי מכשיר יוצא מן הכלל שנקרא Numark CDMIX2 שזה מיקסר ושני cd במכשיר אחד אני משתמשת בו והוא מכשיר מעולה! והוא לא עולה יקר...זה ההמלצה שלי.

המלצה שלי רק פיוניר ציוד לכל החיים .

כל דבר אחר שתקנה גם לא תהנה ממנו כמו שצריך וגם מתי שהוא תרצה להיתקדם לפיוניר שזה הטופ . הזול יקר בסופו של דבר. עדיף להשקיע חד פעמי סכום כסף על פיוניר עדיף חדש אם אין ברירה יש יד שנייה במחירי מציאה. אני תקליטן 11 שנה ועברתי את כל המיקסרים והקומפקטים מנימארק ג'מיני ועד דנון הפיוניר הכי אמין וטוב שיש .

dj שירנוש

New member
שמע מותק....

אני הייתי ממליצה לך כמו שהוא אמר מיקסר פיוניר 400 עם שתי 100 לא כדאי לך להתעסק עם מה שלא פיוניר ....גם בגלל אחריות וגם בגלל שצריך להתרגל למה שיש בדרך כלל במועדונים....שזה פיוניר.... אני מתקלטת רק עם פיוניר ואין יותר נוח מזה .. הם סוסי עבודה

mb13

New member
אל תיקנה אפילו עפרון של ג'ימיני....

ברינגר זה פשוט תמורה טובה תמורת מחיר זול.....מכשירים זולים ושווים את ההשקעה הכספית שלהם אבל לא יותר מזה לא מקצועיים ג'ימיני זה פשוט חברה שאני עדיין לא יודע איך הם לא פשטו רגל.....מכשירים על הפנים אני באמת הייתי הולך על הפיוניר ....שהיה בהצלחה....:)

dj mango

New member
עובדה שכל המומחים מסכימים איתי

דיברתי מתוך נסיון עם ברינגר שהתקלקל אחרי חצי שנה {הוא היה דנדש} לסיכום אין כמו פיוניר!!!!!!!!!!!!

DiNo BIG wAve

New member
תודה אבל...

יש למישהו מישהו שהוא מכיר שמוכר? אני מחפש פלטה למכירה , פתוח להצעות. תודה לכם!

aviramdj

New member
לכל חברה יש מכשירים מעולים וגם זולים . וכל ..

וכל האנשים פה ה"מומחים" ילדים רובם שאין להם מושג וחושבים שהם יודעים למקסס . קנה מה שבא לך וזכור שלרוב יותר יקר יותר טוב. NEWMARK GEMINI DENON חברות מובילות בתחום ורק בארץ התלבשו על פיוניר . שלא תבין לא נכון, פיוניר יש מוצרים אחלה אבל זה לא אומר שלחברות אחרות אין . רוב הסיפורים על מכשירים שפתאום היו חדשים והתקלקלו או שהם שקרים או שהמכשיר היה אצל מישהו שהרס אותו. DENON אגב נחשבים ליותר אמינים מכולם בציוד לDJ . וכמובן יש את TECHNICS . אל תהיה מתלהב ותלמד לתקלט ברצינות, להתאים BPM וביטים נכון ואל תהיה לייצן כמו רוב האנשים פה . זו העצה שלי .

אתה משמיץ כאן את כולם אחי וזה לא יפה .

מה זאת אומרת רוב המומחים כאן הם ילדים שאין להם מושג ולא יודעים למקסס .אני לא יודע למי בדיוק התכוונת אבל אני מתייחס לעצמי כרגע .אז אני ממש לא ילד כבר בן 30 תקליטן מגיל 12 עברתי כמעט הכל באירועים ומועדונים העברתי חתונה בלי אוזניות ומוניטור והעברתי חתונה גם עם קומפקט אחד לא שזו גאווה גדולה אבל זה היה שהייתי אולי בגיל 18 . תראה גבר אם כולם התלבשו על הפיוניר אז זה אומר שהמכשיר אמין ומוצלח לי היו את כל המכשירים של כל החברות ובחיים לא הייתי מרוצה כמו עם הפיוניר זה מכשיר מנצח ואמין שבחיים לא בגד בי בעבודה לעומת השמות האחרים שמוזכרים כאן שכן עשו לי ולחבריי התקליטנים המון בעיות. לא סתם התקליטנים הנחשבים בתחום האירועים עובדים עם פיוניר חברות כמו מיקס- יילו -הגל השמח- בי פי אם . אז קודם תחשוב שלפני שאתה מתחיל להשמיץ כאן את כולם ידידי. קצת כבוד לא יזיק . אתר האינטרנט שלי . WWW.DJAMIRCOHEN.COM

mb13

New member
תמיד היית אדיוט אבירם

מה זה הדיבור המסריח הזה? אני זוכר שנכנסת לקומונה שלי ועשית ממך צחוק בגלל השטויות שאתה מדבר פשוט אין לך מוגש בשיט אתה בכלל מאמן טניס איזה זכות יש לך להגיד שכולם פה ילדים? יש פה אנשים שאתה תחלום להגיע למה שהם עשו... ואללה ציפיתי לבן אדם בגיל שלך שיתנהג בצורה יותר בוגרת ממש התנהגות מסריחה למה זה? וכרגיל בלי קשר אתה תמיד דיברת שטויות...ג'ימיני ניומרק? איפה אתה חיי בשנות ה90? "אל תהיה מתלהב ותלמד לתקלט ברצינות, להתאים BPM וביטים נכון ואל תהיה לייצן כמו רוב האנשים פה . זו העצה שלי . " מאיפה אתה מכיר אותו בכלל? ומאיפה אתה מכיר אתה האנשים בפורום הזה? חוצפה...

aviramdj

New member
נחמד ....הנה כמה קישורים .

אז כל המוצרים שלהם בקישור הבא זבל ? מעניין למה תקליטנים בכל העולם קונים אותם . http://www.geminidj.com/products.html כנסו ל http://www.numark.com/ באמת אתה רוצה לאמר שהכל לא טוב ? אולי הבעיה שמה שמביאים לארץ לרוב זה מכשירים זולים או דגמים ישנים ? יש לכל חברה מכשירים ברמה היום ואם משלמים הרבה אז מקבלים מכשיר טוב נקודה .

למעלה