לכל התחלה יש סוף

לכל התחלה יש סוף

בדיון זה נדסקס על סופי סדרות אקשן שיצא לנו לראות... ישנם פרקי סיום שעושים סוף-לא-סופי, אחד כזה שאילולא ידעתם לא הייתם מנחשים שמדובר בפרק האחרון לסדרה... "מהדורה מאוחרת" היא דוגמא מצויינת לכך! ישנם גם סופים אשר נותנים סיום עם מבט להמשך... בדיוק כמו שעשו "לויס וקלארק" ו"מלאך שחור (אפל)" המצויינות! ישנם גם סופים, כמו זה של "ג'ון דו" שמשאירים בך תחושת מרירות של "WTF?!?!?"... ישנם גם את הפינאלות הגדולות, אשר סוגרות את כל הקצוות ומסיימות במפץ גדול! 'תם יודעים... סוף ראוי כזה... כמו למשל הסדרה... אממ... אההה... חחחח לוידע...עכשיו שאני חושב על זה אני לא חושב שיצא לי לראות בסוף ראוי לשמו לסדרת אקשן כלשהוא... ואתם?

הסוף של כוח המחץ

ספיישל של שלושה פרקים שהיה ענק - והסתיים בזה שמפקד קוברה הפך לנחש ואז התפרק לגמרי (לא לפני שהציל את האח הצעיר של דיוק ואפשר לו להרוג את הBig bad guy)....

wendigo

New member
זה כולל סיומי עונות?

אם כן, אז הסוף של העונה הראשונה של "24" היה בהחלט אחד מסיומי העונות הטובים שנראו אי פעם על מסך הטלוויזיה שלי. המוות של טרי נתן לי איזושהי תחושת אכזבה שג'ק לא הצליח להגיע בזמן להציל אותה, ההצלה של קים גרמה לי לנשימה תקינה, התפיסה של נינה הבוגדת גרמה להלם. יכול להיות שהיו עוד סדרות שהיה להם סוף מעולה, אבל הם לא עולים לי רגע לראש.

DesertRose1

New member
באפי.... }}../images/Emo11.gif

הפרק האחרון של העונה החישית, או השישית, לא זוכרת. אבל הפרק....אוי.... שבאפי מתה במקום דון, וככה זה נגמר. אני הייתי בשוק גמור אחרי זה!

rds15

New member
זה היה בעונה 5

ואם כבר הזכרת באפי אני חייב להגיד את סוף עונה 2 אחרי שבאפי הורגת את אנג'ל ועוזבת את סאנידייל, סוף עונה כל כך עצוב... ובקשר לסוף גרוע - סוף עונה 7, זה היה כל כך ברור שלצוות ולהפקה נמאס מהסדרה ושהם רוצים לסיים אותה וזה נראה במהלך כל העונה שאין פלא שהפרק האחרון נראה כמו שהוא נראה...

למעלה