לכל התוהים

אפי לוג

New member
לכל התוהים

באשר לחלוקת העבודה בין סופטי לביני – זה הולך ככה: סופטי על הבטן אפי מח(ו)ללת מהומה סופטי על הגב אפי משחילה מילה סופטי על הצד אפי מסיימת (קריאת) רומן סופטי בין – 2 אפי ל- 4 כרטיסים לתאי הצצה, ניתן להשיג בקופת הקרמלין. כל ההנחות בטלות.

אפי, ת´אמת?

לא תהינו באמת רק רצינו שיוותר לך קצת על התור מיכאללה, מציצה(פועל וסוכריה על מקל) רק לאריה

אוי לי אוי לי

מה עשיתי? אנא אני באה? מה יהיה עלי? מי יהיה עלי? איך אגיע למחר? אופס!! הגעתי!!! הנה מחר!!!! מיכאללה, בדמעות

אילה.

New member
תור

זה כמו יונה, אבל שונה... א י ל ה קול התור נשמע בארצנו או אולי כל התור נשמע בארצנו

אילה.

New member
טוב

זה מתחיל לגלות סימנים של אינסופיות... אולי זה תור-כי, as in נהרוג תור-כי וננוח א י ל ה געגועיי לקונסטנטינופול

אילה.

New member
ועכשיו כבר

השמים הם הגבול... אולי זה תור-ן... שזה זה שהתפקיד שלו הוא לטאטא ולנקות? או שזה תור-ן של שודדי ים באנייה? או שזה תור-ן של הבנות לשטוף כלים היום? א י ל ה בשוונג

אילה.

New member
ואם

הלכנו כבר לזה, אז למה לבחול בתור-ני? מה יש, אם ישלי זקן וציציות, אז אני לא בנאדם? א י ל ה תחזיקו אותי! תחזיקו אותי!

אילה.

New member
טוב נו

בשביל הפוליטקלי קורקטנס, אי אפשר שנתעלם מהתור-ם... כי אולי זה בעצם תור-ם של הבנים לשטוף כלים? ואולי הכוונה בכלל להוא, רוטשילד, שהיה התור-ם הידוע? מה, לא? אז לא. לא חייבים. א י ל ה תעצרו את העולם, הנה אני יורדת

ariegur

New member
אני הולך לישון

משחרר אתכן ממני, יודע שאתן חולמות עלי בלילות, מתי תהפוכנה חלומכן למציאות ? אריה

אילה.

New member
לילה טוב אריה

תתחיל בלעדיי, אני כבר מגיעה. א י ל ה אנננ אננננ אננננ

אפי לוג

New member
משהו בצליל הגז

לא נשמע לי נקי.... לא כדאי לבדוק קרבורטור? לילה טוב ונסיעה בטוחה. בזהירות. הכביש רטוב.

למעלה