לכל השמנות היפות

yogibear

New member
אשה יפה ../images/Emo18.gif

ההיקש שלך שאני גבר עשוי להיות שגוי.... או נכון ואכן הגברים של היום הם לא הגברים של ... מחר ביי ושיהיה לך יום בכייף ... נ"ב
ואל תגידי למקסי שנתתי לך פרח כי אני מפחד לפתוח חשבון איתה

אוווו איך אני אוהבת נ.ב!!!../images/Emo88.gif

פרח? אתה נתת לה פרח????????? אוי אברוך..... נו טוב.....איך אני יכולה לכעוס או לקנא כשאתה כזה חמוד (תופסת לך בלחיים....משחקת לך בקרחת.....צובטת אותך בעכוז...עלק לא לכעוס...באמת חשבת? דווקא לך ודווקא לך
).. אני רגועה! חחחחחחחחחחחחח נראה לך? על זה בדיוק רציתי לדבר איתך... פרח?????????????????? אתה נתת לה פרח????????????????????? לה אני מרשה! בעצם לכולן/ם אני מרשה.........(רק שישימו 10 שקלים בקופה). יוגיל´ה.....חופשי ממי....תן תן לכולן...(פרחים כמובן!).... ואל תדאג....היא לא תגלה לי....(מזל שאני יודעת לקרוא
).... אוףףףףףףףףף נראה לי כבר השתגעתי...ואילו המנקה גם מחכה וגם מצפה שאביא אותה.... צ´או דארלינג מקסימושששששששששששש

זה בסדר יוגי

מקסי מרשה.......
(רק שהיא לא תראה שאמרתי את זה)
ואני שוב מדגישה, הגברים של היום , הם לא הגברים של הלילה.... איזה יפה.

yogibear

New member
../images/Emo8.gif מקסי את ...

נו באמת מקסי, כאשר כתבת בוק התכוונת לעץ בוק ? כי אינני מכיר שום מינוח אחר לבוק ....
או אולי בוק = ספר באנגלית, או להרשם? חוץ מזה בקשר לשדה החמניות, תראי ... הייתי באמצע השדה ומרוב גודלו לא ראיתי את קצהו, ואז הבנתי שאני בבעייה ... אין לי איך להביא לך אותו, אפילו משאית לא תצליח. החמנייה יפה בזריחתה אך כעורה בשקיעתה אני הייתי מביא לך פרח שונה פרח יותר מהנה פרח שריחו נישא באוויר צר לי, שאת תחושת ריחו אינני יכול להעביר אך, כל אחד עם טעמו הפרטי וזו עיקר משנתי ביי

יוגיל´ה....

איך ידעתי שלבוק תתייחס למרות שכתבתי שהוא לא ממש מיועד לך? חחחחחחחחח חחחחחחחחחח נו...זה באמת לא לך....אתהמתוקי מה קרה לך השתגעת? שאני אומר לך בוק? על הבוקר לדבר על עצים? ספרים...כמו שאמרת..(אני רואה שהבנת את כוונתי). אז תגיד לי.......מי זרקה אותך מהמיטה בשעה כזאת??? יהההההההה בדיוק התהפכתי באותה השעה.... ואתה יודע מה? גם החמניה נטולת ריח לחלוטין....והיא אומנם כעורה בשקיעתה...אך בעלת עוצמה כל הזמן ....בדיוק כמו החמה....צבעה חזק...היא גבוהה....איתנה ביותר ומדהימה ביופיה...את הריח? כמה שאין כל פעם שאני רואה חמניה אני מדמיינת לעצמי ריח חדש.(אני והדמיון שלי
) אז אל תביא לי חמניה ....אינני רוצה שתטרח..(יההההההההה להיות באמצע שדה ולא ל"הרים" אחת בשבילי?) אך קיבלתי את הפרח השונה....וזהו..ש.. אפצ´ייייייייי ...היתה לו נמלה בקצה....והיא דיגדגה לי את האף....אבל אני חייבת לומר .....הוא........ מ ד ה י םאז תודה מתוקי.....אשריש את הפרח וכשיהיה לי שדה...אשלח לך זר יפה. שיהיה לך...ובעצם לכולם יום שקט ורגוע (קצת נמאס לי מכל מה שקורה)... אני זזה להביא את המנקה (יום חמישי....) מקסימושששששש.... נ.ב. אהבתי את הקטע של הצילום של החיות....יש לך? ואם כן...איזה?

הלווווו תרגעי! הוא שלי../images/Emo13.gif

נו טוב.....קחי את הגבה השמאלית..... את הרגל הימנית..... ואת היד השמאלית...(כי הימנית עושה לי נעים בגב
) תסתדרי עם זה?

אין בעיה, אין שום בעיה

אני אסתדר עם חצי ממנו, ואת עם החצי השני יווווו אני אהייה באמצע????? חחחח סתם סתם.. אני רק מביטה לא נוגעת.. אופסססס
אישה יפה.

מקסי ויפיופה, למיטה מיד!!!!

כל אחת לבד, כמובן! מה זה השעות האלו שאתם יושבות פה ולא נותנות לישון אהההה?

מי שמדברת יא יחפניתוש מתוקה

ומה את עושה ערה בשעה כזאת האאאאאא??????האאאאאא....??????. נכון שזה בגלל הגעגועים שלך???.

לא לריב בנות

אסתדר עם שתיכן אחת על ברך ימין ואחת על ברך שמאל ואל תדאגו אני מבטיח לעמוד במשימה

לא רבה, לא רבה......

אז תגיד לה, חברות אמורות להתחלק בהכל לא?!
בעצם אני זאת שלא יכולה להתחלק, כי אני כזאת צומי שאין סיכויייייי
אך ...בשבילך אני אנסה לחרוג ממנהגי, בתנאי שתביא עוד אחת כזאת ממה שנתת בסוף ההודעה שלך....

בשבילי?????.כל אלו???????

אני אהייה חוצפנית אם אבקש עוד???.
נו כי אתה יודע, אמרת שאתה לא פה כל יום..... זהו אני נמסה....

חס וחלילה!

אם את נמסה בגלל הנשיקות שלי אני לא שולח לך יותר או שאשלח לך
עם קובית שוקולד
לאיזון <אני הולך להשקיע במניות של עלית>

אז בוא נסכם ש.....

את הנשיקות תמשיך לשלוח... ואני לא אמס, אני פשוט........
האם אתה לוקח את הסיכון?? אישה יפה.

מה????????

מצטערת....אני רק אחת על אחד!!! אכזבת אותי....חשבתי שלא תוותר עלי בכזאת קלות...ובטח לא להתחלק בך..או בי?
אז יפה שלי....אישה...קחי אותו...הוא שלך!

למעלה