לכל השחקנים ב-TAPUZ IFL

laufgas

New member
לכל השחקנים ב-TAPUZ IFL

זאת רק תזכורת בעקבות טעות שלי - הדראפט ביום שני בתשע בערב שעון ישראל. בטעות כיוונתי את השעה לעשר בלילה שעון ישראל, אבל תיקנתי. רק רציתי להזכיר/להודיע כדי שלא תתבלבלו.

ומצטער שפתחתי שרשור חדש לנושא, פשוט השרשור מתחת עשה לי קצת רע בעיניים וחשבתי שיהיה נכון לעשות שרשור חדש כדי למנוע טעויות.

RoyBehar

New member
טוב עושה רושם שיש לי נאחס על הדראפט הזה

עכשיו נראה שגם מחר תהיה לי בעיה בערב. אני מקווה שאצליח להיכנס, אבל יש סיכוי סביר שבסופו של דבר אני אאלץ לקוות שהמערכת בחירות האוטומטיות תסדר לי קבוצה נורמלית. מבאס, אבל זה מה יש...

mayhem1121

New member
כשאתה נכנס לקבוצה שלך

ליד התמונה של הקבוצה ישנה אפשרות ל Edit Autopick Strategy
שם אתה יכול לקבוע באיזה עמדה יבחר לך שחקן או לחילופין שיבחר השחקן הטוב בלוח.

RoyBehar

New member
למזלי הצלחתי בסוף להכנס

לא הכי מנומס בעולם לשבת עם חברים ביום הולדת שלך עם המחשב פתוח ולבחור שחקנים, אבל זה מה יש.
קצת פקששתי בכמה בחירות אבל האוטו פיק הציל אותי ברוב המקרים.

laufgas

New member
שאלה מצויינת

יש שחקן לא אקטיבי שהייתי צריך להעיף כדי להכניס שחקן חדש, וכדי שהשחקן החדש לא ישלם על כך שלא היה לי זמן לעשות בדיקת נוכחות לכל בעלי הקבוצות, הוספתי מקום בליגה כדי שהשחקן החדש יוכל להצטרף.

בהמשך היום אגלה מי זה ואעיף אותו.

אגב, אם כבר מדברים על זה - חוץ משניכם, כל מי שבליגה שלנו, אשמח אם תרשמו את שם הקבוצה שלכם במסר או בשרשור כדי שאוכל לסיים עם זה ולהעיף את השחקן המיותר מהליגה שלנו כמה שיותר מהר.

תודה

korensun

New member
שלום רק מעדכן

שנראה לי שאני רשום לליגה, הקבוצה שלי היא HIV skeletons (כן מחלת המין)

אני לא אהיה בדראפט בגלל אימון פוטבול, בעסה (נהה). נקווה שהבחירות האוטומטיות יסדרו לי קבוצה נורמלית ושאתם תפשלו בבחירות :)

למעלה