לכל השואלים - פרק ב`

נרו

New member
לכל השואלים - פרק ב`

אני איש התשובה . אני חושב שאני יודע לחשוב על הכל . בעולמי יש ל תשובה לכל .אני מלך התשובות שלא מאמין באף תשובה . למען האמת אני גם שוכח את התשובות די מהר. כשמתקילים אותי בשאלה חדשה , באמת חדשה , אני לא נרדם בלילה . אני מסתער עליה כמו על הבופור ללא צוות חיפוי . יכול להיות שלהרבה שאלות אין תשובה וזה פחות חשוב , אבל .... אחאחאח ...תהליך החשיבה ..הדרך ..קסומה היא ומרגשת ..באמת . אני לא מספר לאנשים את תשובותי , גם ככה רובם אוהבים לשאול , רק לשאול. תודתם היחידה היא רק במידה והתשובה היתה מספיק קצרה כדי להספיק לחשוב על השאלה הבאה . וחבל ..אני הרי איש התשובות . במיוחד בוערת בי השאלה האם נשארו עוד שאלות , מי יודע אותן , איך ומתי והאם כשהיא תשאל אותן היא באמת תרצה לשמוע את התשובה . אם זה יקרה , אז אולי נתחתן . וככה נחיה - היא תשאל ואני אענה . ויהיו לנו ילדים קטנים שיודעים לשאול ומנסים גם לענות . אני התשובה לשאלה שעדיין לא נשאלה . *** התשובות נכונות אם נרצה שיהיו כאלה ... השאלות תמיד יהיו נכונות גם אם לא נרצה ***

נרו

New member
המשך ....

תשובה איננה בהכרח ידע . לא לבלבל . לעולם לא נדע הכל...מסכים ... אבל תשובות לשאלות לעולם יתקיימו , תמיד נוכל לנסות ולשער , לחשוב על תשובות אפשריות לכל שאלה . המסורת ההודית לדוגמא לא בחרה והיללה את השתיקה בגלל ש ``אין תשובה לכל שאלה`` אלא בגלל שאצלם , יש תשובה לכל השאלות ...והתשובה היא השתיקה.

קרני

New member
לאיש התשובות... :)

ערבו דברייך למוחי הקודח ממחשבה ושאלות (כמובן, שאלות... ;-)) אז קודם כל ברוך הבא לפורום וגם לתאים במוחי (לפחות אלו שעדיין עובדים... ;-))) ועכשיו נעבור לפלפולים... יש המחפשים שאלות ויש המחפשים תשובות - כמה שהעולם מאוזן... בכל אחד מהצדדים יש תהליך חשיבה. אפילו השאלה הקצרה שבקצרות נובעת ממחשבה, מרצון מסויים, מהגיג שעלה בראש והופס התקדם לשאלה... אנשי התשובות הסקרנים, העקשנים, החוקרים, העיקביים החושבים... אנשי השאלות, הסקרנים, העיקביים, המהרהרים, החושבים... אהבתי במיוחד את זה שאתה חושב שאתה יודע לחשוב על הכל!!! כמה נפלא ונהדר להתפלפל לענות על שאלות, לסתור אותן אחרי שניה, מחר להחליט משהו אחר לגמרי ולפתח זן חדש של מושגים שבכלל סותרים אחד את השני... ואם אשת השאלות שלנו קוראת את זה, הרי לך נקודה של מחשבה... האם את חושבת שהשילוב של סימני השאלה לסימני קריאה משתנים יכולים להיות השילוב המנצח? ובכן, תכירי ... נרו יאיר לך את החיים... ואולי גם את התשובות לשאלות... נרו, מקווה שתמשיך להאיר לנו את המוח והעולם עם הגיגייך ותשובותיך הבלתי נלאים... שיהיה לך יום נפלא! קרני @ @ J U

למעלה