לכל הרשעים

לכל הרשעים

עלית ואוסיף יבנו אותו מגדל כמו שער העיר במתחם עלית וגם לנו יהיו מגדלי תאומים

אוריפ

New member
אם זה נכון...

ואם אם אם הם יבנו אותו אז זה יהיה ממש מגניב!!!!!!!!!

DerBleistift

New member
אני רשע! ../images/Emo6.gif

ובכן, הלוואי ויפנקו אותנו עם עוד מפלצת לגובה 245 מטרים, אבל... למה לעזאזל עוד סיטי גייט? איכס! מי רוצה 2 כאלה? אחד נחמד, אבל מספיק! שיתנו איזה עיצוב חדש ומעניין, משהו כמו הבנק אוף ציינה, דמוי אמפייר סטייט או משהו עם קיר מסך "ראי" אשר פונה לגייט, ויגרום להשתקפותו. עוד גייט יהיה ממש עצוב! האין אתם חושבים? על כל פנים, מי ייכנס לבניית מגדל של 245 מטר בתוך שנתיים מהיום? רק מתאבד... ולהזכירנו, "מתאבדים" זו ההתמחות של הצד השני, לא שלנו.

DerBleistift

New member
הא... וגם,

כיף לראות שעדיין ישנם חלומות על בנייה לגובה רב בישראל. כיף לשמוע על זה, חבל שלהאמין קצת יותר מסובך.

reshef

New member
בדיוק!

עוד גייט יהיה ממש עצוב! לזה אני קורא - בזבוז של גורד שחקים.. העיצוב של הסיטי גייט בכלל לא מרהיב, אז למה לשכפל אותו?! בעעע

adaro

New member
רק לא עוד אחד!

אני חושב שלא הבנתם נכון את הנאמר. כותב המאמר לא התכוון להגיד שייבנה עוד תאום בהקשר של עוד מבנה זהה בדיוק, אלא לעוד מגדל באותו סדר גודל וגובה. אין שום כוונה לבנות את אותו מגדל מכוער גם בצד השני של הצומת. וטוב שכך!

fireman

New member
אתה מוזמן לשפר את הבנת הנקרא

שלך.... "התאום של מגדל זה שבבעלות אוסיף "שער העיר" ניצב כבר היום בצידה השני של הצומת...." תתכוננו, באם השטות הזאת אכן תתממש תקבלו תחנת כוח של ממש בתוך העיר רמת גן העובדה שעלית חברה עם אוסיף היא בכדי לחסוך בעלויות, גם על הקרקע וגם בתכנון הבניין, התוכנית הקיימת של המגדל הקיים תוגש שוב לוועדה ותקבל אישור.

danezeq

Member
אתה מוזמן לשפר את האינטיליגנציה

שלך... כותב הכתבה הוא לא חובב גורדי שחקים כמונו - הוא עיתונאי שעושה מזבוב פיל ומסלף ומקשקש - כמו כל עיתונאי אחר, הוא שמע מהבכיר בוועדה או בעירייה שיקום מגדל בגובה זהה לשער העיר, וודאי שמע את המילים "מגדל כמו שער העיר, משהו בסגנון, מין תאום לשער העיר" והוא החליט שזה "תאום" נפל האסימון? זה כמו שרוני הדר, הכתב בעיתון ת"א החליט/ה שבית אגד הישן יהרס מכיוון שלא תיאר לעצמו שיש מגרש לבית בית אגד הישן - שיכול להכיל מגדל ענק כמגדל אגד ולא חסרות דוגמאות

fireman

New member
אתה מוזמן להמשיך

ולספר לנו את השטויות של התשתית מהגשר ההוא, כנראה שבזה אתה הרבה יותר טוב מאשר בהבנת הנקרא מה שאתה לא מבין ולא תבין בעוד הרבה זמן כי אני יותר בקיא ממך בנושא של וועדות התכנון והבניה השונות היא שהחבירה בין עלית לבין אוסיף, חבירה שנראית לכתב הטיפס הזה ניסיון לחסוך 15 מיליון דולר של הקרקע שזו באמת בדיחה אלא התוכנית לחסוך בבניית שרטוט ותכנון של בניין חדש בגודל כזה שהעלות שלה עוברת את ה15 מיליון דולר בצרוף כל האישורים וכד.... את זה הם רוצים לחסוך עכשיו תעשה לי טובה לך לעיתון תל אביב או משהו ותחפש עוד תוכניות לפני אישור של בניינים בני 90 קומות ותרוץ עם זה לפורום, בזה אתה הכי טוב.

danezeq

Member
מה קרה? התחלת לגמגם..

פשוט תגיד "לא הבנתי" לא רק שלא חידשת במה שכתבת - אלא שגם טעית, גם אם היו בונים מגדל תאום, היה צריך לתכנן את רובו מחדש (גודל המגרש, כניסה לחניון וכו) אל תגיד לי במה אני טוב, את זה אתה תגלה כבר לבד בעתיד, כבר אמרו לך כולם - תרד מההר שעליו תיפסת

fireman

New member
ילד....

כשאני התחלתי להתעניין בבניה את עוד לא ידעתי לאיית את המילה אמא אז תתנשא עליי. מי שאמר לי לרדת מההר זה חבורת ילדים בפורום הזה שרוצים ללמד אותי דברים שאני כבר הספקתי לשכוח כמו על משך הרכבת גשר פלדה למשל לשנות 3 קומות בבניין בן 70 קומות זה לא כמו לתכנן את כולו מחדש אם אתה יודע ואם לא בבניין כזה לכל קומה יש תוכנית משלה, זה לא תוכנית אחת שמריצים במכונת שכפול ומדביקים לה מספרים רצים של קומות, היא משתנה מקומה לקומה, לא בצורה דרסטית אך בצורה ומצריכה שרטוט חדש בעיקר לתחום המערכות ולא לתחום הקונסטרוקציה שהוא אכן נבנה בתבנית קבועה פחות או יותר שינוי לובי וכניסות הוא דבר לגיטימי ואינו קשור לשינוי הבניין כולו, הביסוס יהיה אותו ביסוס פשוט מבחינת הצבת הבניין עצמו כנראה ישונה מיקום המגדל לעומת 4 הרוחות ויזוז כמה קירות, מעבר לזה לא יהיו בו שום שינויים אגב ההגדרה למגדל תאום הוא מגדל זהה בצורתו החיצונית ולא זהה במספר הקומות שלו, שכן כל מגדל בן 67 קומות הוא תאום למגדל שער העיר כהגדרתך עכשיו לך ותאכל את המטרנה שלך לפני שהיא מתקררת

DerBleistift

New member
נזק.

עם כל הכבוד, אתה עושה פראפרזות מנופחות על הכתוב, ומניח על מה כותב הכתב. אז נכון, עיתונים הם מאד לא מדוייקים(בסך הכל, מחר כבר יוצא אחד חדש, וכל מה שנכתב היום כמעט ונשכח), וגם הכתבים לא תמיד מבינים את מה שהם מקלידים נמרצות. עם זאת, מכאן ועד עשיית פראפרזה על הכתוב והסקת מסקנות מתוך ההנחה, יש כברת דרך. ערן צדק, האדם אשר תיקן "אותנו"(כל מי שהבינו מן הטקסט כי יוקם תאום לשער העיר, ככתוב!), טעה. ולגביך, אין שום קשר בין אינטליגנציה לבין הסקת מסקנות מופרזות(או שלא), מן הטקסט. אנו רק מתייחסים לכתוב בצורה הפשוטה ביותר, וזו מדבר על תאום(=זהה), לשער העיר. ואגב, ערן צודק. לקיחת התוכנית של בסיטי גייט, ואישורה מחדש, חוסכת ממון רב ליזם. אז נכון שהמגרש שונה בצורתו, והכניסה לחניה שונה ואפילו הלובי אינו זהה, אך קומה 67-2 דומות לכדי זהות, וזה נזק, חסכון עצום. לשם המחשה, תוכניות התאומים היו זהות... מרכיב זה שוכלל בעלות הכוללת של הפרוייקט! (תכנון מגדל אחד כפול ולא שניים שונים)

danezeq

Member
השירות כבר לא מהיר כמו פעם

פעם ההזמנות של ערן נאנו מהר יותר -- עכשיו לקח לך קצת זמן, על כל פנים, כבר קראתי המון כתבות שמגדירות את מגדל עלית כמגדל תאום, כמו שקראתי כך על מגדל ידיעות אחרונות, ועל עזריאלי. וגם המגדל בדרום הקירייה שהוגדר כ220 מטר מעל פני הים, למרות שזהו גובהו מגובה הרחוב. תייעץ לחבר שלך, שלא יקרא לאף אחד מתשנא, כי תראה בתוך מה הוא כתב את זה, בתוך הודעה שהיא התנשאות אחת גדולה ואומללה, שממש ממחישה את מצוקתו וחוסר בגרותו, העובדה שהוא בגובה שני מטר, לא נותנת לו עליונות על מישהו אחר, כל אדם מבין בנושא שנכנס לפורום בעבר - קודם כל העיר לי, שממנו יש להתעלם, וזו פגיעה קשה ברצינות הפורום, מה גם שהפסדנו דיון בפורום עם אדם שמאוד מבין בתחום למרות ניסיוני לשכנע אותו. ערן - טעה. (כמעט כמו בכל פעם) תנסה להרגיע אותו, כי כמו שאני מכיר אותו הוא שוב יצא מכיליו.. ביום שישי בערב להכנס ולהוציא את הזעם הקיצוני בפורומים, בזמן שנהוג להוציא את הכעס, אם יש כזה בכלל, בדרכים הרבה יותר חיוביות - זה נואש

asaf2000

New member
וואי הלוואי שזה יקרה בקרוב

זה יהיה מגניב, תאומים בישראל! אולי אפילו יעשו את הגזיה למעלה באדום :)

DerBleistift

New member
לפני שמציתים גזיות

צריך למלא אותן בגז... וזה לא ייקרה בקרוב, בכל אופן.

למעלה