לכל הרכזים נא למסור להלל דחוף

לכל הרכזים נא למסור להלל דחוף../images/Emo101.gif

ראשית כל.... יש ברחוב סלמה בית תמחוי ארוחה בשקל(ארוחות חמות) ברחוב וולפסון ליד משרד הרווחה יש חנות מלב"י (ריהוט ביגוד מוטצרי חשמל) ממש מתחת ל5 שקלים.(ותלך למשרד הרווחה יתנו לך הפניה) דבר עם גילה/אילנה. ויש מכולת בפלורנטין של אדמונד(הלל בטח מכיר) מיני קלאב תבקש מאדמונד הוא בן אדם טוב תורם הרבה(אישתו יהודית ) תפנה אליהם הם יעזרו לך במזון כל שישי שבת. בתחנה מרכזית החדשה יש חנויות של בייגלה לחמים. תלך לשם יום שישי בצהריים הם מוסרים בחינם. קומה 6! בתל כביר מתחת לזול פה(יש חנות של ריהוט ידש ניה מחירים בשקלים זולים) ממש במתחם יש שם הכל תפנה אליהם הם יתנו לך מה שאתה צריך. אני מאחל לך בהצלחה יום טוב

כל יום שישי בשוק הכרמל

זורקים כמויות של פירות וירקות. רק ללכת ולקחת. אני עושה את זה כל שבוע

זה לא בושה. בושה לגנוב. מר הילל כנס

*ראשית כל אני יודע שהציעו לך עבודה ולא הלכת ולא רצית* * זה לא משנה כרגע העיקר שתקח את עצמך בידים ויהיה בסיידר* * עכשיו עזרו לך אין לי בעיה עם זה כל הכבוד לאנשים מכל הלב* *מה יהיה עוד חודש חודשים מה יהיה בכלל חשבת על זה?* * תביט המצב במדינה בטטה קשה לכולם. לא כולם במצב טוב * תשמע לי ידידי היקר בת"א יש ים עבודות ולא חסר כלום. אתה יכול לחפש יש ליד פלורנטין מלא אזורי תעשיה מפעלים נגריות. וגם ליד הרחוב שלך ברחוב מזרחי ורחוב פרנקל יש מלא נגריות מפעלים. כל עבודה מכבדת את בעליה. אף אחד לא נולד מושלם. קח את עצמך בידים בן אדם. כולם רוצים לטובתך כולם רוצים שיהיה טוב לך. תחשוב על הילדים שלך שיהיו בריאים. אוכל כלכלה וכ"ו וכ"ו. ללכת לשוק ולהביא ירקות ופירות זה לא בושה לבקש ממש לא. ואנשים יתנו בשמחה רבה ועוד יעזרו לך. תפנה לאדמונד בעל המינימרקט(מיני קלאב) ממול המאפיה. הוא יעזור לך. תתחיל לזוז ידידי מחר אתה לא יודע מה יהיה. מקוווה שעזרתי במשהו שיהיה לך אחלה חיים טובים אמןן

למעלה