לכל הרוכבים!

yonatan levy

New member
לכל הרוכבים!

בואו בהמוניכם בשבת הקרובה! בואו נגמור את העונה המוצלחת הזו במשהו שעוד לא נראה ,100+ רוכבים. אני מבטיח שהמסלול יהיה מוצלח (דידי המלך) ומזג האויר ,נראה שמשחק לידנו. אז כל מי שיכול ,שלא יתעצל ושלא יתרץ תירוצים (כל כוכבי הפורום) ויגיע בשבת. להתראות ברמת יוחנן.

alon737

New member
לא מאמין

עונה שלמה אני מחכה למרוץ בשטח הביתי ודווקא בשבת הקרובה יוצא שאני לא אוכל להגיע.
טוב לפחות נרוויח מסלול על רמה ליד הבית. אגב מוטה ההצעה שלי עדיין עומדת בעינה ואשמח לרכב איתך שם בכל סופ"ש החל מזה שלאחר התחרות. וכמובן עם כל אחד אחר.

mottacycle

New member
תן לי להבהיר לך ולחברים שלנו

המסלול הזה בשטח פרטי ולא ינתן להכנס לשם מעבר לזמן התחרות (זה יתרונו הגדול של השטח שהקלפים שלו נטרפים כל פעם מחדש והוא נשאר בתולי לאחר פחות משנה כבר אי אפשר להבחין שהיתה תחרות שם) לאמת זאת נוכל לתאם רכיבות הכל בהתאם ליכולת ולזמינות...

sc יוגי

New member
תמונות חדשות מירדן

אני משרשר לפה כי אתה מופיע שם הכי הרבה.

תתביישי לך מרי, כל העורף של אוריה שרוף מהשמש

מה בסך הכל הוא ביקש ממך ? קצת צל.

../images/Emo25.gif../images/Emo6.gif אין לך רחמים. איזה נערת מטריה אתה?

ככה, לבייש אותי ליד כולם כאן ? במקום להעלות לי את המוראל אתה מרסק אותי לחתיכות. נ.ב. רוצה לבוא איתנו למדבר מחר ? המירוץ הוא לא תירוץ. סבא חזות רוכב איתנו מחר, גם מתחרה בשבת וגם ייתן לך בראש. מה אומרת ?

Blue Hole

New member
אני איתך לא רוכב אפילו בפארק הירקון

אני לא רכבתי חודשיים ועם רצועה צולבת ומיניסקוס קרועים, אתה בא לתת לי בראש בשבת? פה ענק כבר אמרתי?

Blue Hole

New member
כמו תמיד בצורה הכי שטותית

פנייה 90 מעלות ימינה בספיישל, הורדת רגל בפנייה מכה חזקה בעקב ונעילה חזקה של הברך, אם לא היה לי ברייס של אסטריקס הייתי פורק את הברך לגמרי (לדברי הרופא) וכנראה שלא רוכב יותר לעולם. הנזק רצועת ACL קרועה ,מיניסקוס חיצוני קרוע וקרע חלקי בשריר הארבע ראשי. הטיפול ניתוח ופיזיוטרפייה יהיה בסדר, שימו ברייסים על הברכיים אין לזה מחיר!!

Blue Hole

New member
אסטריקס או EVS WEB?

בכל אחד מהם שים לב שיש אפשרות לכווון את טוווח נעילת הברך (ב-EVS יש בוודאות 3 דרגות שונות) באסטריקס המנגנון מחובר בצירים עם כבל פלדה די דק שאצלי נקרע די מהר (יש מין פתח קטנטן למברג המיוחד) בכל מקרה לרוב קונים ברייסים כדי למנוע סיבוב של הברך אבל פציעות של HYPER EXTENTION הם הרבה יותר גרועות. בהצלחה.

orange blood

New member
לא מתנשאאו משהו כזה

אבל אם פשוט לא היית נועל את הברך לא היה קורה כלום, שזה בערך כלל ראשון בכל ספורט אפשרי.

Blue Hole

New member
נכנסתי לפניה עם ברך כפופה המכה בעקב העיפה

לי אותה לנעילה, לא יכולתי לעשות שום דבר כדי למנוע את מה שקרה. זה נדיר אבל יכול לקרות לכל אחד.

למעלה