לכל הרגשנים.....

לכל הרגשנים.....

איך הייתם מגיבים לו הייתם מקבלים מכתב כזה....והשאלה מופנית במיוחד לגברים......דרך אגב זה מכתב מקורי ואישי...קראו היטב! ל............... צר לי שאני עושה זאת במכתב ולא פנים מול פנים,זו פשוט הדרך שלי להיות כנה איתך ועם עצמי. אני מרגישה שלפני 5 שנים הלכתי לאיבוד,בעבר,אתה היית הצפון שלי...... סלח לי שכל כך כעסתי כשפגעת בי,אך עדיין אני מאמינה שאירעה איזו טעות...תמיד חיכיתי שאלוהים יחזור בו ויפצה אותי והאמת היא שלאחרונה קצת הוטב לי,עבודתי עוזרת לי מכל,בעצם היא תמיד כזרה לי כשלא היית איתי וכשעזבתי אותך. אני לא אכחיש שהיית מופיע לי בחלום עם החיוך שלך.....שתמיד חיבק אותי בחיבוק של נאהבים....חיבוק שעירסל אותי כמו שמערסלים ילד,כל מה שאני זוכרת מהחלום הוא תחושת שלווה,הייתי מתעוררת עם התחושה הזו ומנסה לאחוז בה ככל יכולתי,אני כותבת לך כדי לומר לך שאני בעיצומו של מסע אל השלווה הזו,וגם כדי לומר לך שאני מצטערת,אני פשוט מצטערת שלא הקשבתי לך,שלא נתתי לך לדבר על מה שקרה,ושלא דיברתי איתך,כי באותו רגע פשוט רציתי שתיעלם,כאילו לא היית,אז אני מצטערת. ניסיתי להיאחז בזכרך ובמה שהיה בנינו אך לא יכולתי,כי הכעס גבר על הרצון לסלוח לך,לכן הסתגרתי ומנעתי מעצמי להתאהב שוב... הצלחתי בזה,פשוט במשך 5 שנים לא הייתי עם אף גבר,לא ידעתי אהבה,ולא נתתי לעצמי להתאהב שוב. אבל טעיתי וטעיתי בגדול,בזבתי 5 שנים מחיי ככה סתם,והכל בגלל שאהבתי אותך. חשבתי שלא אדע שוב אהבה,אך שוב טעיתי,כאשר גבר בשם.....נכנס לחיי והראה לי שאם יהיה לי האומץ לפתוח את הלב אוכל לאהוב שוב,ולא משנה עד כמה הכאב שלי גדול.....הוא גרם לי להבין שהייתי רק חיה למחצה,זה הפחיד אותי וזה כאב,ולא ידעתי עד כמה אני זקוקה לו,עד ליום שביקשת ממני לא להפגש איתו עד שאתה כבר לא תהיה בחיים....כשביקשת ממני לעשות זאת חשתי שמשהו אצלי נקרע מבפנים,ואז הבנתי שלא הייתי צריכה להסכים לזה...אל תצייר אותי כרעה אני פשוט רוצה להמשיך הלאה ולחיות את החיים שלי,מה שלא עשיתי הרבה מאוד זמן.....הקדשתי מחשבה רבה לעניין ואם לומר את האמת המחשבה פה קטנה לעומת הרגש,פשוט די קשה לי ככה(אני מצטערת)....אני רוצה ללכת לגבר שלי שכל כך אוהב אותי וכל כך תומך בי בעניין הזה שלך,אפילו שזה מצב מטורף ולא נורמלי,אני רוצה לנסות לזכות בליבו,כי אני יודעת שהוא שבור בפנים,שנינו שבורים וקשה לנו ככה. אם אצליח אני יודעת שתברך אותי ואת כולנו,אם לא אצליח,עדיין אבורך,כי נפלה בידי הזכות לאהוב פעמיים בחיי............. הוא העניק לי את זה,ואם אומר לך שאני אוהבת אותו כמו שאהבתי אותך...אז תדע הכל איפה שלא תהיה...אתה האהבה הראשונה שלי ותמיד תישאר אהובי הראשון...כל מה שאני כותבת לך כאן זו הודעה וגם תפילה,בבקשה תכבד אותי ואת מה שאני כותבת לך... -ההודעה היא- שמסעותיי לימדו אותי אמת גדולה,כבר יש לי את כל מה שכולם מחפשים....ומעטים מאוד מוצאים אי פעם... יש לי את האדם האחד בחיי.....שנולדתי לאהוב לנצח,אפילו כשאני כותבת את שמו....אני מצטמררת. הוא בן אדם שהוא עשיר באוצרות פשוטים,שהצליח בכוחות עצמו בלבד,ושלמד מעצמו ומהחיים,והכי חשוב,הוא פשוט אוהב אותי! -התפילה היא- שכל אחד בעולם יזכה לדעת אהבה כזו,ויירפא על ידה,אלוהים אם אתה שומע את התפילה שלי,אז תימחק כל האשמה בחיים,וגם החרטה,ויבוא הקץ לכל הכעס,בבקשה אלוהים,אמן.... אני יכולה לסכם את חיי עד עכשיו כך: אהבתי,כאבתי,התאכזבתי,אולי אפילו מתתי מבפנים,אך התעוררתי שוב לחיים כאשר...נכנס לחיי ועל זה ,תודה אלוהים..... יש חיים היוצרים מעגל מושלם ואחרים לובשים צורה באופנים שאיננו יכולים לצפותם ולא תמיד להבינם. האובדן היה חלק מהמסע שלי בחיים,אבל הוא הראה לי מה יקר...כל כך פחדתי מהמילה אהבה,אך היום אני אסירת תודה לה,איך לא?....הוא אהבת חיי,הגבר שאני כל כך מייחלת לו ורוצה להיות איתו.כנראה כמו שאמא שלי אמרה,לאחר סבל,טבח ומלחמה,מגיעים רק דברים טובים,וכך זה קרה,הכרתי את......בתום המלחמה,ולאחר תקופה של הסתגרות וסבל עצמי,והיום הוא גבר חלומותיי. אני אומר שוב..בדרך שלי..אני תמיד אוהב אותך אל תשכח זאת לעולם...אני מקווה שחדרתי לליבך במכתב זה... שלך.......................

אני חושב........

שאם באמת אכפת לך מהבן אדם שאת "זורקת", אל תשלחי לו את המכתב הזה. את אומרת לבן אדם: "ביזבזתי איתך 5 שנים", "התאכזבתי ממך", "מצאתי את ...שהוא אהבת חיי" "אבל עדיין אוהבת אותך" כאילו מה? את מחזיקה אותו כגלגל ספייר? למה? לדעתי , המכתב הזה אכזי כלפיו. שבת שלום

כנראה ש....

הייתי צריכה לספר לכם את הסיפור במלואו...הבן אדם שהמכתב נשלח אליו זה בן אדם שחלה בלוקמיה ואני יודעת שהוא קשה..ויש עוד אדם שהוא החבר של הבחורה כיום,זה שהיא אוהבת,וזה שחולה זה היה החבר שלה לשעבר והוא פגע בה בעבר כשהוא בגד בה עם החברה הכי טובה שלה. אתה צודק אתה הגבת בכעס כי לא הבנת מה בעצם הבחורה עושה,היא לא נפגשת עם האהוב שלה והוא מכבד את זה בינתיים וקשה להם ככה,כי הבחור החולה ביקש ממנה שזה מה שהוא רוצה לפני מותו,אתה לא חושב שזה אכזרי יותר? עכשיו תגיד מה דעתך על המכתב!

אני מצטער. לו ידעתי את זה

הייתי מגיב אחרת. במקרה הזה ,המכתב מאד מרגש. והמקבל אמור לקבל אותו בהבנה. וכן, את צודקת, הבחור החולה לא היה צריך לבקש ממנה את מה שביקש.

לא בדיוק

נשארו לו מספר חודשים לכן זה כבר לא משנה הבחורה פשוט היתה כנה איתו

shirlove

New member
קראתי את הסיפור שלה ...

והיא לא הייתה איתו 5 שנים ובזבזה ככה סתם....היא לא הייתה חברה שלו במשך חמש השנים האלה.ב-5 השנים האלה הם לא היו ביחד ועל זה היא כאבה,והיא אכלה את הלב על הבגידה שלו במשך חמש שנים,והיא לא רצתה אף אחד אחר.אז היא ואמרת שה-5 שנים של לבכות היו סתם בזבוז,ולא הזמן איתו היה בזבוז,הבנת?...

למעלה