לכל הצפוניים

טליאמתי

New member
לכל הצפוניים../images/Emo24.gif

שיהיה לכולנו אבל בעיקר לכם סופשבוע רגוע ושיגמר מהר. הלב אתכם!
ולמי שזקוק לעיר מקלט זמנית, מוזמן. הבית תמיד פתוח וקולט באהבה. אם כי אשקלון היא לא בדיוק העיר הבטוחה ביותר בארץ היום, אבל איזו כן?

תודה- אנחנו נגיע בימים רגועים|חיבוק

נפגש בשש אחרי המלחמה,,
בינתיים כאן ,רועש"כל הגזרה רועמת צפת חצור ראש פינה, יש נפילות בק"ש ולמזלנו אין נפגעים, כולנו מתפללים שזה ייגמר בקרוב, שבת שלום שקטה ורגועה לכולם!

Yuval Y

New member
גם עכו כבר נחשב צפוני...

במשך הבוקר היו התרעות מדי פעם, וגם היו נפילות באיזור מזרח עכו. בערב כבר הכל שקט, ואני מתכוון לצאת קצת לטייל. אני מקווה שמחר יהיה רגוע יותר...

טליאמתי

New member
מיקי יאסוף אותך בדרך...

הבית פתוח גם לך כמובן! אבל האמת שהחשש נמצא קרוב אלי. קרוב יותר מדי. בפעם האחרונה שהייתה נפילה בתוך העיר, זה היה בערך קילומטר מהבית בחצר ביה"ס של בני הגדול. די מפחיד.

כולנו הפכנו לספר אחד גדול-אבל

אנחנו מחוזקים, ומתפללים לסיום הארועים, שובם של כל חיילנו בשלום לבסיסיהם\ביתם, ושנשמע רק בשורות טובות,,אמן,,

yonitbrk

New member
שלום לך ,

כן זאת אותה יונית מהעורף . מה שלומכם שם בדרום? לא כל כך מדברים עליכם לאחרונה, האם זה אומר שקצת יותר רגוע? מקווה בשבילכם שכן. לילה טוב ושקט.

טליאמתי

New member
שקט זה עניין יחסי, אבל אין תלונות

התרגלנו לחיות עם קולות מלחמה ברקע אבל כל זמן שאין כאן נפילות אנחנו פחות או יותר רגועים. נשמע אנוכי קצת, יודעת. חוצמזה חושבים הרבה מאוד על הצפוניים ודואגים וחוששים מפני ההמשך של כל הסיפור הזה. כל יום שעובר נראה גרוע יותר מהקודם. אני 'מארחת' בעבודה ילדים מהצפון, בכל פעם ילד או שניים שבאים להתארח אצל ילדים שקבועים אצלי ואני רואה את הפחד והגעגועים הביתה. לא פשוט. תודה על ההתעניינות ויום טוב לכולנו. שקט וטוב, בבקשה. טלי

yonitbrk

New member
בוקר טוב.

כן הכל זה עניין יחסי. לגבי אנוכי, לא יודעת. גם אנחנו כאן במרכז הארץ, למרות שקצת כועסים עלי בגלל זה, אבל מנסים להמשיך בשיגרה עד כמה שניתן. סך הכל יש לנו את החיים שלנו, מעבר למלחמה, ושלושה ילדים בבית, כך שאי אפשר לעצור את הכל כי יש מלחמה. לגבי העבודה שלך, כל הכבוד על היוזמה. לעזור להם קצת לצאת מהאוירה המלחמתית ומהמתח. כל הכבוד. המשך יום נעים ושקט.

למעלה