לכל הצפוניים שלנו

Mei11

New member
לכל הצפוניים שלנו

אני מקווה שכולם בסדר, פיזית ונפשית. אל תתרחקו יותר מידי ממקום עם מקלט
ואם נופל עליכם טיל במקרה, תבדקו אם כתוב למטה Made in China... אם מישהו צריך משהו, אפילו סתם לשתף את הפורום במה שקורה, אז תרגישו חופשיים.

SPnage

New member
הכל בסדר

עקב לחץ פיסי מתון עזבתי את העיר דרומה, בדיוק לפני המתקפה הגדולה... בנתיים הלימודים הופסקו והמבחנים נידחו עד להודעה חדשה

GnomeBubble

New member
גם בסדר

בפעם הראשונה בחיים שלי אני מצטער שאני לא לומד בטכניון, כי אז היו מתבטלים המבחנים... נו, טוב, אין מה להצטער

TomerEp

New member
איזה שונה..

אתה מטייל בסין, אומר לכולם שאתה אי סה לי ראן בגאווה, והם ישר מחמיאים לך שאתה חייב להיות חכם שיודע לעשות מלא כסף, כולך מלא ביטחון במדינה זרה, מטייל לך(לי..) לבד, ואז אתה חוזר לארץ, לאחר יומיים חוטפים חייל בעזה, מקווה שהוא יחזור, ואז מגיע היום הולדת שבשבילה חזרת לארץ, וביום עצמו מתחילה מלחמה, כן, ב12 ל7, איזה ביאוס, ועוד אתה מהצפון אז נופלות לך מעל הראש קטיושות כל היום, חבל... חבל שלא נשארתי בסין, אחותי ברחה מהבית בבהלה כשהיא שמעה קטיושות נופלות בשכונה ליד, אני פה עם אבא שלי, מנסה לשדר לה "חיים כרגיל", אבל זה כבר לא אותו דבר, תחושת הביטחון, והכיף בלהגיד לכל מי ששואל אותי בסין(לפני חודשיים) "אני בכלל גר בצפון הארץ, המקום הכי שקט, לא קורה שם כלום", או הגבה לשאלה הראשונה של כל סיני "ישראל לא במלחמה?" כבר הופכת לתשובה "כן", לעומת הניסויים שלי להגיד להם שלא קורה פה כלום....... here goes my 50 cent אהה ואיזה כיף זה היום גיליתי שסינים מעריכים את העבודה שלי, חיפשתי את השם שלי בגוגל ומצאתי שסינים תרגמו איזה מדריך שלי בתלת מימד לסינית, וופי :) אגב תרגום עם google languages tools הוא מתרגם אתרים, אחלה של דבר.

Omiz

New member
ואני שולח

תמיכה מלאה מסין, למרות שזה לא עוזר מי יודע מה... תהיו חזקים ותיזהרו ! אני מקווה שזה יגמר מהר ותוכלו לחזור לשיגרת החיים...

guanyin

New member
same here!

from so far away everything looks so scary, and hopeless. but i hope everything will get to normal soon... still heard no comments from the chinese about the situation, by the way... be strong out there!

למעלה