לכל הצעירים

• פותח הנושא rs48
  • פורסם בתאריך

rs48

New member
לכל הצעירים ../images/Emo24.gif

היי היי ושוב היי...
בקרוב מאוד תצטרפו לקבוצה מאוד גדולה ושמה- צה"ללללל... לכל המהוססים למינהם- שאלות? מענות? ת"ש? מין? כלכלה? ניתן לפנות אלי (אני עוד חודשיים ב"ה חוזרת לי לאזרחות)
חג שמח...שנה טובה ומתוקה...ושבת שלום

yagluli

New member
את צעירה בעצמך =]

סתם, טוב מאוד שאת רושמת כאלה הודעות פה בפורום הזה, יישר כח ! חבר'ה , אני מצטרף לאותה בחורה נחמדה, אם מישהו רוצה לדעת על שירות צבאי בכלל, שירות בקרבי בפרט, או על חיל מודיעין השדה (או כל חייל אחר..) תשאלו, אהה,, ולמי שחושב שכדאי לו להשתמט אז לפני שהוא חושב שיקרא מה שיש לי לאמר בנושא.. http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1082618

rs48

New member
חמוד.... ../images/Emo140.gif

תן לי סוף סוף להתפזם...
גם עלי צחקו... מה ככה? עוד כמה לך נשאר....?!?

yagluli

New member
יא מתפזמת על תיכוניסטים :)

אוגוסט 5 לא מתייאש ! בעוד עשרה חודשים אני עמוק בחפשש.. עלי עדיין צוחקים , זה בסדר =]

rs48

New member
חחחח ../images/Emo13.gif

עמוק בחפש"ש...(אולי גם עמוק במשו אחר)... סתם אני צוחקת - זה לא הפורום המתאים...
מה ככה? איך עבר החג? השבת? מה עשית!?

טוב אז כך...

קיבלתי זימון למודיעין עכשיו בדקתי למה הם רוצים לשלוח אותי וזה לתרום לשפות לועזיות עכשיו השפה הלועזית שאני יודעת זה ספרדית אבל הספרדית שלי לא כזאת מושלמת בשביל לתרגם דברים גדולים אני לא רוצה להיבחן לזה.. יש מישהו שאני יכולה לדבר איתו שישנו לי את התפקיד שאני נבחנת אליו?=\

rs48

New member
את האמת...

אני במודיעין....וגם אחותי עברה כבר את המבחנים למודיעין.... פעם ראשונה שנתקלתי במקצוע כזה... תיגשי למבדקים ותראי בדיוק מה הם רוצים...אם את רואה שממש לא בא לך על זה...את יכולה לחתום ויתור...ואז הם שולחים אותך למיונים אחרים (כמובן אם את מיועדת להם)... זהו ...בהצלחה

למעלה