לכל הפורום

~מעיין~

New member
לכל הפורום

אנשיםםםם התגעגעתי אליכם הייתי תקופה כלשהי בלי מחשב.. אז הייתה קצת התנתקות ממכם.. בכל אופן עכשיו אני פה ואני מקווה שאני יוכל לתת עצות ולעזור כמה שאפשר אוהבת מעיין

ניקולי

New member
מעיינוש מתוקה

באמת הרבה זמן לא היית כאן.. וכן הרגשתי בחסרונך.. מה שלומך מתוקה?? איך עברו עלייך הימים שעברו?? כשלא היית כאן?? אצלי הכל בסדר תודה לאל..חיה לי מיום ליום מפזרת את ימיי ברוח.... עובדים, לומדים, ונהנים מכל רגע בחיק משפחתי האהובה.. טוב הרבה אין לי מה לספר כי.. נגמרו לי המילים.. שיהיה לך אחלה יום... באהבה ניקול*

~מעיין~

New member
היי ממי..

באמת מלא זמן לא הייתי כאן.. כי לא משמ יצא וגם היו כמה בעיות אבל לא נורא העיקר שעכשיו אני כאן להקשיב לכולם ולתת עצות.. הימים עברו עלי משמ יפים.. כשלא הייתי כאן זאת הייתה התקופה של אחרי ההתגברות על דרור (היזיז שאהבתי) ובאמת עשיתי חיים.. אני שמחה לשמוע שעוברים עליך ימים יפים עם הנאה.. כי מגיע לך איך עבר עליך יום העצמאות? אוהבתתתתתתת מלאאאאא מעיין

mariana

New member
מעיינוש מתוקתי מה שלומך?

איפה נעלמת? התחלתי כבר לדאוג לך, אני מבינה שיש השנה בגרויות נכון? גם אחותי ככה היא בגילכן ואני רואה את מה שהיא עוברת התקופה הזאת. אז מה חדש אצלך? אצלי כמובן ישנם התפתחויות אבל ככה הם גם נסגרות, אז אין לי חדש לספר לך וחוץ מזה סיפרתי כבר לרינת רשמתי רשימה ארוכה שם. אני מקווה שאצלך הכל בסדר. מחכה לתגובה בחזרה אוהבתתתתתתתתתתתתתת מרין

~מעיין~

New member
למתוקה שלי.. ולכל השאר

מרינוששש אני אוהבת אותך את יודעת? טוב אז נכון שהשנה אני מתחילה עם הבגרויות לצערי ואני ממש מפחדת ומאוד לחוצה וגם יהיה עצוב כי באותו חודש אני יעזוב כאן לתקופה קצרה בשביל להשקיע את כולי רק לזה.. זה מאוד חשוב לי ואצלי יש מלא חדש.. חלקו טוב וחלקו לא ממש.. אני יתחיל בזה שיום הזיכרון השפיע עלי קצת יותר מדי ונכנסתי לדיי דכאונות בגלל בן דוד שלי ז"ל שנהרג לא מזמן במוצב שלו מערבים.. וגם אני שוב בתקופת בלאגן עם בנים.. שנה שעברה התאהבתי במישהו עד מעל הראש והשנה עם גורל שכזה פתאום התחלנו לדבר (דרך האיסיקיו) והכל כעקרון בסדר ואפילו טוב מאוד אבל בזמן האחרון אני מרגישה שהכל תקוע.. הוא נפרד לא מזמן מחברה שלו וחשבתי שיהיה מאוד נחמד עם נהיה יחד גם כדי להשכיח וגם כי יש לי הרבה מה להעניק לו.. וחברה שלי תפסה איתו שיחה לא עלי אלא באופן כללי עם קשרים רצינים והוא אמר לה שמאז חברה שלו הוא לא ממש מחפש קשר כי הוא אחרי פרידה.. וזה דבר דיי לגיטימי אבל לא טוב במצב שלי.. דבר שני ידיד מאוד טוב שלי סיפר לי שהוא מאוהב בי ורצה לפתח את זה אני כל הזמן מתחמקת כי אני יודעת שאם אני יגיד לו לא כל הידידות תיפג מה שאני ממש לא רוצה ולא יודעת מה לעשות איתו ועם הכל גם בזמן האחרון אני מרגישה שאני מן מאבדת את עצמי אני לא ידועת מה אני רוצה מעצמי ומאחרים.. אני ממש מבולבלת וחושבת יותר מדי.. וזה עצוב לי שאני לא מאושרת.. כי אחרי שהתגברתי על דרור (היזיז שעברתם איתי את התקופה הקשה איתו) באמת הרגשתי שאני מאושרת ועכשיו לא.. ובקשר לאריאל.. אני כבר יכנס להודעה שרשמת ואני יגיב שם.. אני ישמח אם יגיבו לי על מה שרשמתי.. מצטערת שזה כזה ארוף פשוט הייתי חיבת לפרוק תודה אוהבת..

mariana

New member
מתוקה שליייייייייייי

גם אני אוהבת אותך מאוד. קראתי את התגובה שלך, אז יש לי כמה גברים להגיד לך בגרויות זה חשוב ואת עושה נכון שאת משקיע את כל כולך בבגרויות ואני מבטיחה שלא תיצטערי. אבל תיכנסי מדי פעם להגיד שלום שנרגיש שאת קיימת. ובקשר לכל הבלאגנים שיש לך עם כל מיני בחורים אז רק דבר אחד יש לי להגיד לך, תעזבי את כולם עכשיו את יותר מדי עסוקה בלחשוב מה יהיה ואיך יהיה? עכשיו את בתקופ של בגרויות ופה בנים רק מפריעים. אני בטוחה כשאת מעסיקה את עצמך במשהו אחר אז לא תחשבי עליהם. וחוץ מזה אני שמחה ששכחת את דרור שילך לאלף עזעזאל. אז אני מקווה שתתפסי את עצמך בידיים ואל תחשבי על אף אחד אני בטוחה שיהיה לך עוד המון זמן לחשוב עליהם בעתיד. ואני מאחלת לך המון המון הצלחה בבגרויות ובכלל. אוהבתתתתתתתתת מרין

~מעיין~

New member
למרינוש.. ../images/Emo140.gif

מרינוששש אז ככה.. נראה לך שאני לא יכנס לפה בכלל בבגרויות? שכחי מזה בטח שאני יבוא לבקר.. להגיב ולספר לכם מה קורה איתי.. ובקשר לבנים.. את צודקת.. אני החלטתי שאני מפסיקה להתעסק בזסה בכל רגע פנוי.. אני לוקחת מן פסק זמן כזה.. שהם יחשבו בשבילי כלומר שיחשבו מה לעשות כדי שאני באמת ירצה אותם כי עצם העובדה שעוד לא החלטתיח על כלום מעוררת אצלי ורה אדומה שאולי אני לא רוצה אף אחד או את כולם בכל אופן אם הם באמת רוצים אותי הם ימצאו את הדרך.. ותודה ענקית על ההצלחה בבגרויות והשארתי לך תגובה למטה על מה שרשמת לרינת בקשר לאריאל.. לא הגבת שם אז לא ידעתי אם קראת או לא בכל אופן תקראי שם רשמתי דברים שאני בטוחה שיעזרו לך קצת.. מתה עליייייך מעיין..

למעלה