לכל הפורום

לכל הפורום

ברצוני לשתף אתכם במשהו שקרה לי אתמול. אני קלידן מזרחי אסלי וכפי שאתם יודעים אנו הקלידניסטים המיזרחיים אמורים לזוז מהר מאוד עם האצבעות, פתאום באמצע המופע כמעט לא יכולתי להזיז את האצבעות מרוב קור זו היתה חינה בתןך אוהל והיה ממש קר אז תסבירו לי למה למען ה למה לא מוסיפים לשום כלי איזה מפזר חום דקורטיבי לאורך הקלידים אני לא צודק??????

../images/Emo6.gif

גם להקיש עכשיו על המקלדת ולכתוב תגובות זה קצת קשה:)

לא נכון. לא לזלזל. קלידי הקלידן

צודק בהחלט, וגם למחשב צריך להוסיף אפשרות שכזאת לחמם את האצבעות. בואנ'ה חבר'ה: הוא עלה על רעיון למיזם !!!!

אליקו151

New member
נחמד מאוד הרעיון תגיד אחי

איזה קלידים אתה עובד שתף אותי אני רוצה לדעת ובקשר לחום הלוואי וזה אפשרי אפשר לפתח איזה משהו אם חנויות כלי נגינה כמובן אם זה אפשרי

תחשבו על זה

חכו חכו אני עוד אפתח את זה. לנעמוש מה קורה? לא שכחתי לגבי הבירור לכלי הוא אמור לחזור אלי השארתי הודעה במשיבון שלו 3 פעמים עדיין הוא לא חזר אליי מבטיח לשוב עם תשובה, ולאליקו151 מה המצב ?אני עובד עם SD1 ּ + WK2 + סמפלר של אקאי סוף הדרך של מכשיר הבאתי אותו לפני כמה ימים יש מצב להעברות אם יש לך מה להציע אני צריך דחוף סטרינגים של D50 יש לך מצב להשיג? הכלי אמור להמכר יום שני אם ירצה ה יש לך המלצה לכלי הבא?

shlominaki2

New member
יש לי ים סונדים לסמפלר

והכל בקובץ WAV חלקם מהאולפן של מושיק עפיה אז אם זה נשמע טוב פה למישהוא?! אפשר ליצור איתי קשר ונדון בבעיה (החלפה, קניה,) 0545869277 שלומי לא בשבת

תחשבו על זה

חכו חכו אני עוד אפתח את זה. לנעמוש מה קורה? לא שכחתי לגבי הבירור לכלי הוא אמור לחזור אלי השארתי הודעה במשיבון שלו 3 פעמים עדיין הוא לא חזר אליי מבטיח לשוב עם תשובה, ולאליקו151 מה המצב ?אני עובד עם SD1 ּ + WK2 + סמפלר של אקאי סוף הדרך של מכשיר הבאתי אותו לפני כמה ימים יש מצב להעברות אם יש לך מה להציע אני צריך דחוף סטרינגים של D50 יש לך מצב להשיג? הכלי אמור להמכר יום שני אם ירצה ה יש לך המלצה לכלי הבא?

אליקו151

New member
כנס אחי

אני עובד אם PSR 3000 באסה בא לי על אורגן SD1 הלוואי ואני יצליח לארגן כסף לקנות אותו איך הוא אבל במקצבים מזרחיים וסאונדים

קלידי - D50 פור יו.

באמתחתי דגימת D50 שדגמתי. הטובה והאיכותית ביותר בארץ. דגום תו תו ב VELOCITY של 5 שלבים לתו. 40 שניות כל שלב באיכות של 24 ביט. עבר ממירים של RME. לעניין המכירה שלך - מה אתה מוכר בדיוק? ואגב.. את סט התופים של אשר פאדי יש לך? כינור אילמז? אם כן אולי נעשה החלפה בעניין הדגימות.

בשביל מה ????

השבוע הייתי אצל דני אבידני, בדיוק הגיע הרב סמוכיאן ומתחת בית שחיו... די 50 המפורסם. ישבנו על הכלי.. הצלחנו לגלות 3 ליירים? אז למה דגמת בחמש עוצמות שונות? האורגן אמור לתת לך את האופציה...של שינוי טא'ץ. דרך אגב עוד יותר תמוה העניין של העשרים וארבע שניות לדגימה? בשביל מה קיים המושג לופ??? הרי באיזה שהוא שלב הצליל נכנס לוויברציה חוזרת? ומאותו רגע תתחיל לופ של שתי שניות? לא?!?!?!

למה למה מה.. טרלה טרלה לה..

בשביל שלא יהיו הרבה 'למה' דגמתי את הD50 בווריאציה שלא יהיו שאלות מיותרות על הדגימה. אם הייתה דגומה ב16 ביט היו טענות שכשמפרמטים במיקסדאון האיכות יורדת ל8. אם הייתה דגומה 8 שניות היו טענות שאין מצב לנגינה מאורכת (ועזוב את הקשקוש של הלופ.) בכל אופן הדגימה הזו הכי מושקעת מכל דגימת D50 אחרת בארץ. ושמעתי רבות אצל נגנים ידועי שם. הדגימה המפנקת הזו משמשת בהפקות היות ודגומה אחת לאחת. אגב.. על איזה אדמו"ר אתה מדבר? הרב סמוכיאן? שו..

מה זה הקשקוש של הלופ???

יש מצב לעשות לופ, לא??? הבנתי שככה אתה חוסך הרבה מקום י זה פקודת מידי...

כן. אבל >

לא כל מוסיקאי מפונק כמותי ואחרים. מוסיקאי דורש דגימה מעולה ומקורית בלי שום סטיות וקשקושים של לופים וטכניקות לשיבוש. ויש מוסיקאים שמספיקה להם דגימה מעאפנה ולעשות עליה לופ, ולשמוע את הלופ כמו סאונד סקסופון של מקלדת ימאהה ישנה שעולים על הלופ של הדגימה אחרי שניה וחצי.

מפזר חום דקורטיבי לאורך הקלידים?

מאיי גאד. אלברט איינשטיין! אבל לא רוצה ולא רוצה! אני רוצה גם על הלחצנים. אני רוצה גם שבדרך להופעה ישלחו אליי שרת מ ROLAND עם מפזר חומייני ברכב. אני רוצה שירכיבו ממטרה בדופן השמאלית של המקלדת להופעות קייציות. אני רוצה גם מכונת פופקורן מובנית!
אבל אתה יודע.. יש את הכפפות חצי אצבע. פתרון אבל לא ממשי. מקסימום להקליט הופעה ולהריץ אותה בדיסק. לנגן ב'יענו'. או ש.. תשים ת'ידיים תחת כיריים לוהטות לחצי דקה. תאמין לי אתה תנגן יצירות שלא היית מאמין שתנגן אי פעם
או ש.. תעביר אלינו את הארוע. נסתדר

אשרי...אתה ענק!!../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אוי הצחוק שלי נקפא...(למה אין מפזר חום ע"י לחיצה על האף?)

למעלה