לכל הפורום!

מיטל*

New member
לכל הפורום!

הי לכולם, רציתי לשאול שאלה- יכול להיות שתפתח קבוצת תמיכה באיזור תל אביב. יש מישהי שהייתה רוצה להצטרף? שיהיה לכל אחד ואחת מכן רק טוב, כל אחד ואחת מכם נפלאים ומגיע לכם לחיות הכי טוב שרק אפשר,ללא עינויים נפשיים ופיזיים.הבריאות היא מעל הכל,ואתם ,אתם נפלאים כפי שאתם ללא קשר למשקל. אוהבת מכל הלב מיטל

בורה

New member
קבוצת תמיכה זה...

צעד גדול (לפחות בשבילי). זה להפסיק להרגיש מיוחדת ולקלוט שזה נורא נפוץ ואופנתי להיות עם הפרעת אכילה. אני פוחדת שזה יחזיר אותי לימי התחרות באישפוז וכדו`... אבל תודה על היוזמה. תבורכי מיטל נשמה טובה. אני בטוחה שיש רבות/ים שצריכות/ים ורוצות/ים

תרנגולת

New member
אוי **** (לא קוראת לך ככה!!)

לא עדיף למצוא את היחוד בצורה בריאה שלא מזיקה לך ולא עושה לך רע? לא עדיף להשיג משהו בכוחות עצמך שהוא טוב ל-ך? מתוקה.. יש בך הרבה יותר מההפרעה הזאת (למרות שלפעמים.. אולי גם אצלך- את מרגישה שזה כל מה שאת). למה שלא תהיי מיוחדת בצורה יותר טובה? למה שהיחוד שלך יהיה ההרס העצמי? לילה טוב. חלומות מתוקים.

בורה יקרה

מצטרפת לקריאתה של תוגי שלנו... אני מאמינה שאת הרבה יותר מסתם חולה. אף אחד לא שמח להיות חולה. אף אחד לא מגיע לו שיסבול. אז גם אם קשה...צריך לנסות ולהביט מעבר...כי יש שם כל כך הרבה. וכל יום שאנחנו מבזבזים בגל המחלה הזו...חבל עליו כל כך... היחודיות היא...ללמוד לדעת להעריך בעצמך את הדברים הטובים. ולהפסיק להסתכל על עצמך סתם בתור גוף מעוות. כי רק אנחנו רואות עצמנו כך... ורק אנחנו נוכל גם להפסיק להסתכל בצורה זו. כמו שתוגי כתבה...יש בך כל כך הרבה....את רק צריכה ללמוד לראות את זה. ולדעת. ולהכיר. ולהעריך. חישבי על זה...למה אנחנו פה? סתם בשביל לסבול? ואם אפשר אחרת...למה לא לנסות ללכת בדרך זו? המצב יכול להשתנות רק לטובה. ושווה לנסות. כי יש חיים אחרי המחלה. יש הרבה דברים שעוד לא גילית..עוד לא הכרת...עוד לא חווית. ומגיע לך להיות מאושרת. כמו לכל בן אדם בעולמנו. לילה טוב שיהיה לך...חלומות פז. שלך מאיה

בורה

New member
תודה לכן תוגי ומאיה.

זה נורא מצחיק, כל פעם שאני קוראת משהו של ``הדבורה מאיה`` אני שומעת זימזומים. בחיי!! זה משהו פסיכוסומטי... ולהלן התגובה לדברי החכמה שלכן: אני לא מדוכאת עכשיו או משהו, אבל חושבת באופן פילוסופי, תאורטי וכללי שהשקט עדיף על החיים. כמאמר המשורר: ``יותר טוב כלום מכמעט``. אז למה אני חיה? 1)יש לי יותר מדי מחוייבויות כלפי אנשים. גרמתי להם כבר מספיק צער. 2) התאבדות זה כאילו להרוס את מעשה הבריאה כנגד רצון האל. אני מנסה לאגור כוח לצלוח את החיים. אולי העולם הבא הוא כן פיקניק... 3) חוץ מזה שלפעמים לפעמים כיף לי. (-:

תרנגולת

New member
הממ..

השקט זה המוות? למה? בדקת אם שקט שם? מותק.. לי שקט עכשיו.. אני יושבת מול המחשב, לילה, חושך ושקט.. ומה? זה בחיים (חוץ מאבא`לה שנוחר ומרעיש קצת). מה עם המחויבות שלך כלפי עצמך? לתת לך חיים טובים?? את היחידה שמסוגלת לעשות את זה. לפעמים כיף :cool: אפשר לעשות לפעמים ארוווווךך יותר. ככה. עם הזמן. לילה טוב. }{ את.. את מיוחדת את.. וזה לא ההפרעה עושה את זה. --<-{@

תרנגולת

New member
כן כן.. תרנגולת ילדה רעה..

לא הלכה לישון B-( עוד מעט. בעע.. יש לי מה לעשות. בעע.

karen_karen

New member
בורה יקירה

חשבתי שלאחר מה ש``דיברנו`` אז.... הפסקת לחשוב שזו ייחודיות להיות בעלת בעיית אכילה. קארן

מיטל, שלום לך

רציתי לשאול - היוזמה, של מי? מאיפה? ויחד עם זה...רוצה להגיד לך המון תודה. על כל מה שאת עושה כאן...בפורום. מלאכית אמיתית...עם כל מה שמשתמע מכך. וגם כל מה שעשית בשבילי... המון המון תודה. מכל הלב...מה שנשאר ממנו. אוהבת אותך כל כך שלך תמיד מאיה

למעלה